Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u

U ovoj emisiji se lepo vidi da je Nestor njihov igrač

Mislim, znalo se to i pre nego što je zvanično ušao u politiku, još dok je samo razvodnjavao bes naroda pričama o vanzemaljcima na Balkan Infu. Ali sada je baš onako nacrtao i poslednjoj budali koja mu je verovala. U jednom trenutku postavlja ista pitanja studentima koje im je postavio i Miloš Vučević - Šta mislite o Kosovu? Šta mislite o Srebrenici? Šta mislite o Republici Srpskoj?

Službenik Službe, isto kao i sabrat mu Pavlović.
Izvini prika, meni je pitanje Kosova najbitnije !
Vučić je izdajnik i taj je otpao, a hoću pre izbora da znam na čemu sam u vezi Kosova i Francusko Nemačkog plana pre nego glasam za bilo koga.
Što se tiče BRICS-a i EU to se sada neće rešavati tako da to može da sačeka, a Kosovo ne !
U stvari vidim da studenti nose Srpske zastave i zastave Kosovo je Srbija tako da tu u izjašnjavanju pre izbora neće biti problema što se njih tiče.

Tužan si što nije vaš igrač

Služba je srpska dok je masonerija đavolja rabota

Ne valja vam srpska služba al su vam dobre hrvatska obaveštajna, CIA, BND i MI6
A tebi su ovi dobri? Jesi dao decu vučiću u ćacilendu?

1000001305.jpg

pa šta očekivati od čoveka koji kad je opozicija imala većinu čak i na takvim pokradenim beogradskim izborima odbio da sruši vučića i pomogao mu d aučvrstu mafijašku imperiju i da preko ecpa opere i ukrade milijarde i milijarde on nije opozicija on je udbaš vučićev spavač isti je kao miliva zavetnica prevrtljivica radikal jer da je prava opozicija on bi sigurno srušio vučića zajedno sa drugim opozicionim strankama ovako samo traži izgovore da ne sarađuje sa opozicijom dok vučić potpisuje sporazume sa kurtijem smešno

javili u rotari klubu preko Dinka?
Ih. Ja od Rotarijanaca dobio 2 puta po 600 evra, kao student 2. godine fakulteta. Izvesna teta Rada, koja je bnila rotarijanac, predložila da mene stipendiraju,jer me zna od kada sam dete bio. A ja student druge godine. Pa prodao bi i tvoju ženu za te pare tada :lol:
A Dinko je vaš. Državno zaposleni SNS-ovac. O njemu ne znam mnogo, niti me zanima. To ti vidi sa svojima

Back