Nestorović napustio pokret "Mi - glas iz naroda" - tražio da bude predsednik, ali nije dobio podršku

1000007611.jpg
 
Slazem se, nije bas pohvalno. Nestoroviceva proslost je takodjer veoma slicna i upitna. Ljudi sazrevaju kroz godine i iskustvo. Nestorovic je zasigurno vucicijev poslusnik. Za ovog drugoga cemo jos vidjeti.
S jednom ogradom , isti nije ništa privatizovao već je pokušao da zaustavi korupciju u privatizaci,
Naime i njegova biografija je nešto komplikovanija od tih pamfletskih formulacija .
 
Зар нису све паре биле код Станојевића?
Ne nisu već kod Nestorovića a on se pravi lud. Stanojevića su optužili da je navodno od računovođe tražio 25 hiljada dinara što je ovaj demantovao a za svedoka imamo Ljepojevića . No Pavić je tu priču izmislio i zbog toga je izbio incident.
 
Kao Milica u jednom periodu. Čak je imala i neki fejk duel sa naprednjakinjom. Znači jednog dana će Nestor biti ministar kao i Milica.
Зашто једног дана, можда Нестор буде министар још у овом сазиву. Министар Просвете, па да у уџбенике Историје убаци истините податке, на пример како су Срби дошли са Сиријуса право на Балкан и одатле се раширили по свету.
 

Несторовић о расколу „МИ“: Сад свако својим путем, новац из буџета остаје код нас


nesojoviocu dupe zinulo za parama, samo pare, te prokllete pare

nemo' vise niko da glasa za zmaja, bez para ce ionako da ufitilji... nije on za politiku, samo gleda da se okoristi, i da ispuni sta vucic trazi od njega, racunajuci na bonus
To je nezakonski sto radi, ne moze novac iz budzeta koji su dobili pred izbore a to je suma oko 256 000 evra da ostane kod njih, ono sto je ostalo to se vraca drzavi.
 

Back
Top