gost 300056
Iskusan
- Poruka
- 6.213
Cini mi se da nesto mora biti hiljadu puta receno da bi bilo cuto , jesmo li zaglupeli , ili se pravimo , ili je samo mali deo zaglupeo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve po malo ili su sebicni i misle na svoje dupe i samo procenjuju mane i misle da je manipulacija pa cute i mudruju..tako da kome treba 2x reci nema tu leba i rec gubi smisao ni u skoli se ne ponavlja lekcijaCini mi se da nesto mora biti hiljadu puta receno da bi bilo cuto , jesmo li zaglupeli , ili se pravimo , ili je samo mali deo zaglupeo![]()
svako sluša selektivno šta želi da ćuje
zamisli kad bismo sve informacije usvajali zdravo za gotovo
Cini mi se da nesto mora biti hiljadu puta receno da bi bilo cuto , jesmo li zaglupeli , ili se pravimo , ili je samo mali deo zaglupeo![]()
Cini mi se da nesto mora biti hiljadu puta receno da bi bilo cuto , jesmo li zaglupeli , ili se pravimo , ili je samo mali deo zaglupeo![]()
Cini mi se da nesto mora biti hiljadu puta receno da bi bilo cuto ..........