Нестати или испаравати (гоостинг ор фадинг) питам вас сад?

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.891
Sećate se kada je nestajanje bez traga i glasa bilo najbrutalniji način da nekome stavite do znanja da vas više ne zanima? Ghosting je jedno vreme bio „metod“ za koji su mnogi tvrdili da je kukavički, ali efikasan. Ipak, čini se da su današnje generacije pronašle novi (pasivno-agresivni) trend u raskidima – zove se fading, i zapravo je još podmukliji.

Ako vas je neko ikada polako prestao zvati, odgovarao sve ređe i kraće, pomerio planove više puta uz nejasna opravdanja tipa „imam lud period“, verovatno ste već bili žrtva fadinga. Umesto da vas „ugasi“ (kao kod ghostinga), osoba vas priguši – kao da polako spušta dimmer. Poruke postaju hladnije, inicijativa nestaje, a osećaj zbunjenosti raste
.

Који метод користите ви интернет мушкарчине, м?
Или сте жртве истих метода од стране супротног пола, тј жена..

https://buro247.rs/life/life-sex-and-dating/ghosting-je-out-sad-je/

Размишљам да ли се ово односи на раскид везе или само на виртуелне ,,везе" ,комбинације и слично.
Ко би озбиљну, дубоко емотивну везу прекидао на овај начин?

Шта се све данас назива везом па и раскидом 🤔
Ауу, треба ми још 5 тема!

Размишљам да ли се ово односи на раскид везе или само на виртуелне ,,везе" ,комбинације и слично.
Ко би озбиљну, дубоко емотивну везу прекидао на овај начин?

Шта се све данас назива везом па и раскидом 🤔
Ауу, треба ми још 5 тема!
Tesko da moze da se odnosi na ozbiljnu vezu gde se podrazumeva da vec delite zivot na neki nacin pa je i nemoguce izvesti bas gore opisano.
Licno nisam imala takvo iskustvo ali moje drugarice su imale sve verzije pa i ovaku.
Imala je takav prekid i kod virtuelnih veza i kod sema.
CIni mi se da ima ljudi koji ne vole da stavljaju tacku vec zele da imaju limbo veze, podmornice (bilo je negde tema o tome), da imaju rezervu. Ne vidim drugi razlog zasto bi se neko smarao sa odugovlacenjem.

Ћао Ната Ли :heart:, нисам те видео 100 т.

Немам појма, те новотарије и тај неоговор, а тек што не знам себе да оцењујем....:cool:

Живиш максимално и нека те други оцењују
Ћао Мистични :D, не виђам је ни ја!
Ма знам да ти ниси у том фазону, а реко мало да проћаскам са овим форумским мачо свезналицама. :lol:

Nego...
Gosting , ah, čekaj, prvo da stavim srpsku reč...
ghost - duh
ghosting - produhovljavanje?

Dakle, kad muškarci to rade to je zato što..
GIF by jjjjjohn

Ja 'ghosting'. Takav mi bio stil. Mada je lakše ako se baš posvađate. Onda sam u ljutnji sve stavio i odmah poslao parting poruku. Tada gosting nema.
Са мном је немогуће посвађати се.
Али имаш право, покушај свађе олакшава да га отерам у ....

ja bih drakulisanje koristio kad ona to hoće i voli a vampirisanje kad ti nasilno pije krv
Аха, дракулисање је кад онако сензуално открије врат да је угризеш?
А вампирисање кад ти забоде сламчицу у каротиду и срче ли срче...

Аха, дракулисање је кад онако сензуално открије врат да је угризеш?
А вампирисање кад ти забоде сламчицу у каротиду и срче ли срче...
I zato se ovo gorepomenuto zove produhovljavanje. Na finjaka.

Back