NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto se Zak, prijavio pod 4,a vec bolje da mu ne budem konkurencija, javljam se po raspisanom javnom konkursu za radno mesto pod rednim br. 5. i pod rednim br. 9. : Striptizer po potrebi!

Cek BRE, ja se javljam za ne upraznjena radna mesta, a ne za sponzora!!!
Sponzore navatajte same!l:

nikad od mene "postene" sponzoruse.:D:D:D
stisno si se za jedan kompletic???:(:(:(
a ja bih tebi kupila dres... ali ne znam za koji klub igras?

Frajer po definiciji nije muškarac , već frajer, ono za čime čeznete, i nikada niste sigurne da imate....

Jedan sekund razlike i pogrešnog stava kod frajera i on postaje muškarac koji je neodlučan, neozbiljan i nezainteresovan....i nije više frajer....

Isplati li se ovakva igra muškarcu?Verovatno ne , dok nije oženjen, jer od ovakve igre nema baš sigurnog hleba....

Sto se dresa tice zavisi od posla koj dobijem!
Za radno mesto pod rednim br. 9. prepustam clanicama da mi same izaberu dres! :lol:

nisi dobro procitao konkurs i ne pratis "radnju"...
nigde mi clanice kluba "simpatizerke neozenjenih frajera iznad 30..." u konkurusu nisamo trazile radnike za DDD (pod rednim br. 10) ...
jer mi nismo ZZZ, shodno tome, pogresio si salter...:shock:
a za radno mesto pod rednim br.5 i 9 ... dres ti je obezbedjen, samo javi koji broj nosis ;););)

A ako vec imas zarku zelju da obavljas poslove DDD da znas da onima iz kluba
"Daj šta daš"... aplikaciju mozes predati kod babasere, ispred wc (poljskog), tu im je sediste kluba... tamo klasifikuju komade :roll::roll::roll:

nisi dobro procitao konkurs i ne pratis "radnju"...
nigde mi clanice kluba "simpatizerke neozenjenih frajera iznad 30..." u konkurusu nisamo trazile radnike za DDD (pod rednim br. 10) ...
jer mi nismo ZZZ, shodno tome, pogresio si salter...:shock:
a za radno mesto pod rednim br.5 i 9 ... dres ti je obezbedjen, samo javi koji broj nosis ;););)

A ako vec imas zarku zelju da obavljas poslove DDD da znas da onima iz kluba
"Daj šta daš"... aplikaciju mozes predati kod babasere, ispred wc (poljskog), tu im je sediste kluba... tamo klasifikuju komade :roll::roll::roll:

DDD je bio odgovor za Samantu, sve radim po potrebi!

brate mili, kolika tema na tako jednostavno "pitanje" !

ko vredi kao frajer (lep, pametan, samouveren, uspešan.....) taj je i uposlen od ženskog roda,

a ko ne vredi, taj je sam, ali takve, same i slobodne, žene i neće, i ne treba da ih hoće, jer ne vrede.
kao što ni muškarci neće ružne i jadne žene, pa bile one ispod ili iznad 23, ovaj 30...

nema tu veze da li je preko 30, već da li vredi.

eto, vrlo jednostavno.

molim moderatore da izbrišu ostatak poruka na ovoj temi jer su suvišne.

Znam cure koje imaju 30-ak god,nisu udate.Ali imaju posao,karijeru,stan,kola.
Sretnu tipa,a on dzabalebaros,zivi kod mame i tate,nema nista i svi mu krivi.
Sta on da prica sa ovim curama.Ovamo se frajerise,i ne pada mu na pamet ozbiljna veza,normalno kad nema para da bar jednom izvede svoju djevojku kako dolikuje.Nece sigurno cura da ga shlepa non stop.Onda se hvataju za slamku,a kao time se hvale,i muvaju klinke,jer njima mogu pricati prazne price.I to je obicno ono vidimo se na poziv.
Misle da su8-),ha,ha.Kasnije se okrenu kafani,e onda sebe nazivaju boemima,ha...ha.:roll:

Cast izuzecima :)

Znam cure koje imaju 30-ak god,nisu udate.Ali imaju posao,karijeru,stan,kola.
Sretnu tipa,a on dzabalebaros,zivi kod mame i tate,nema nista i svi mu krivi.
Sta on da prica sa ovim curama.Ovamo se frajerise,i ne pada mu na pamet ozbiljna veza,normalno kad nema para da bar jednom izvede svoju djevojku kako dolikuje.Nece sigurno cura da ga shlepa non stop.Onda se hvataju za slamku,a kao time se hvale,i muvaju klinke,jer njima mogu pricati prazne price.I to je obicno ono vidimo se na poziv.
Misle da su8-),ha,ha.Kasnije se okrenu kafani,e onda sebe nazivaju boemima,ha...ha.:roll:

Cast izuzecima :)

to je tacno...i ja tako gleda...znaci bezim od ljudi koji ne rade,..zato sto ja radim i rintam kao kreten i onda naravno da me ne privlace ljudi koji sede kuci imaju visak vremena i ne znaju sta ce sami sa sobom od dosade.

Back