NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ti sacekaj da napune 40 i da se razvedu...:lol:
nemam pojma, nisam primetila. oko mene uvek ovi slobodni (i poneki preslobodan :wink:)

Hvala Srce moje ..:p... aaa.. zar se ne razvode i u nekim drugim godinama..ili samo kada napune 4 banke.. nishta sada ne razumem .. i zasto mora biti razveden ..ono .pa nije greda..ako su razvedeni nisu ustrojeni jel te...i .ne zalosti mi Zakija...

Ja sam upoznala jednog pre neki dan
lep,visok,zgoodan,ima 33 god
inteligentan,duhovit,elokventan
lepo zaradjuje...
ali sigurno mu nesto falijer inace kako bi mogao da bude sam:D

Ima muskaraca (i zena, naravno) za postovanje, a ne za omalovazavanje kojima zivotna filozofija nije ..." daj šta daš!" Neki drugi upravo se rukovode tom postavkom uz zahtev da to (daj šta daš!) svakako se prizeljkuje pre 30-te god, da bi se izbeglo eventualno etiketiranje, reci ce "nesto mi fali"

Od ovoga poludim..zasto bi mu neshto falilo ili devoci koja ima 3 i preko banke a sama je i jos veca jeres u nasem selu metropolisu i sire....nije udata..hmm.

Od ovoga poludim je vrlo eufemisticki odgovor... nadam se da se razumemo :)

Ima muskaraca (i zena, naravno) za postovanje, a ne za omalovazavanje kojima zivotna filozofija nije ..." daj šta daš!" Neki drugi upravo se rukovode tom postavkom uz zahtev da to (daj šta daš!) svakako se prizeljkuje pre 30-te god, da bi se izbeglo eventualno etiketiranje, reci ce "nesto mi fali"

Od ovoga poludim je vrlo eufemisticki odgovor... nadam se da se razumemo :)

Naravno....htedoh da napisem ..popizdim..ali rekoh sebi ..budi fina...:)
nije lepo..reci ce neko da mi neshto fali..mada istina je da mi fali..jedan neozenjen oko i nesto preko 3 banke..:p.....

Naravno....htedoh da napisem ..popizdim..ali rekoh sebi ..budi fina...:)
nije lepo..reci ce neko da mi neshto fali..mada istina je da mi fali..jedan neozenjen oko i nesto preko 3 banke..:p.....

sta da ti kazem, moje "falinke" su identicne tvojima,
neko bi rekao da smo nevidjeno "zahtevne" devojke...:shock::shock::shock:

mogle bi da napravimo klub:
"simpatizerke neozenjenih frajera iznad 30"

devojke, dobrodosle ste...

Hvala Srce moje ..:p... aaa.. zar se ne razvode i u nekim drugim godinama..ili samo kada napune 4 banke.. nishta sada ne razumem .. i zasto mora biti razveden ..ono .pa nije greda..ako su razvedeni nisu ustrojeni jel te...i .ne zalosti mi Zakija...
ne razumem ovo sa zakijem... a nisam mislila nista lose o razvedenima... u stvari nista nisam mislila, samo sam se nasalila :)

E a setila sam se i Joce
on je ozenjen i ima troje dece
ali je slobodan(ako me razumete);)
)

ja ne razumem... ako moze objasnjenje: koja je razlika izmedju
(po)malo ozenjenog,
ozenjenog, mnogo ozenjenog muskarca???:shock::shock::shock:

znam da postoje prochelavi i potpuno chelavi muskarci...npr.
ili da ljudi mogu biti bosi ili obuveni...ili jesi ili nisi, dza ili bu...

ali malo/polu ozenjeni sve sa troje dece... :shock: + slobodan

odmah se ogradjujem, u smislun zlonamernih primedbi da imam nesto
protiv vanbracnih zajednica...naprotiv!!!

Back