NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je mnogo zao sto je doslo vreme da su ljudi jako usamljeni i otudjeni jedni od drugih.Nismo mi zene krive sto nema vise muskaraca vec prosto vreme u kome smo je jako tesko i ljudi se "iskljucuju" iz svega lepog jer su nesrecni i nezadovoljni.Garantujem da ce i mene sacekati taj problem vec za koju godinu.:-(

Jbg starimo i muski i zenske podjednako...podjednakom brzinom:? Samo sto smo drugacije "konstrukcije" pa se to drugacije ispoljava.A i JAKO BITNO-muskarce to manje dotice...Budimo realni.Ok,mi se porodimo,to sve daje svoje...Ali mi dramimo zbog celulita,strija,kila...Pa smo ljubomorne sto nismo zgodne i lepe kao 20-ogodisnjakinje...A s druge strane,ima i onih-malobrojnih,koje nisu toliko sujetne,zadovoljne sobom i uzivaju u zivotu a to se ITEKAKO oseti.I one-uglavnom nisu same...Imam tetku koja ima...pa preko 50.Cerka joj je '77 god.Na tetki se vide godine,guza raste,butke...:lol: Smesno mi je to kako se ona sama sprda s tim.Na svoj racun,po tome se vidi koliko je boli uvo.Al tetka je platinasta plavusa,sminka se,sredjuje...Btw-razvedena je i zivi sama s cerkom.Luda ko struja,evidentno zadovoljna sobom.Vidja se s nekim bajom,koji je ozenjen...al rastavljen il tako nesto.Vodi je svuda,naravno dalje od ociju javnosti,ona mu priredjuje vecere u stanu sa svecama,kupkice,masaze...Uzivancija.Prilicno dugo traju.Ona blista.
Aj,odlutala sam al nisam JAKO omasila temu:|
E sad,usko za temu-nemoguce da nema frajera iznad 30 a da nisu ozenjeni ili zauzeti...NEMOGUCE!Ali...Aj priznajte,koliko vam je bitno materijalno (koliko-toliko) stanje tih frajera?Polozaj,potencijal,ambicija,perspektiva?To je sve isti q... Dakle,covek je sasvim normalan,zeli ozbiljnu vezu,ponasa se u skladu s tim a ima veoma prosecnu platuI zadovoljan je tako.Ne planira neko napredovanje u tom pogledu.Nema stan,morali bi sve zajedno da gradite...Auto...neki jugic drndavi.Samo me zanima-dal vam je to uopste i koliko bitno,ako jeste.Ne kazem da sam upravu samo nekako mi tako deluje ovaj svet.:roll: A tip sasvim prosecno izgleda ali ne i lose jbg. :?:

E sad,usko za temu-nemoguce da nema frajera iznad 30 a da nisu ozenjeni ili zauzeti...NEMOGUCE!Ali...Aj priznajte,koliko vam je bitno materijalno (koliko-toliko) stanje tih frajera?Polozaj,potencijal,ambicija,perspektiva?To je sve isti q... Dakle,covek je sasvim normalan,zeli ozbiljnu vezu,ponasa se u skladu s tim a ima veoma prosecnu platuI zadovoljan je tako.Ne planira neko napredovanje u tom pogledu.Nema stan,morali bi sve zajedno da gradite...Auto...neki jugic drndavi.Samo me zanima-dal vam je to uopste i koliko bitno,ako jeste.Ne kazem da sam upravu samo nekako mi tako deluje ovaj svet.:roll: A tip sasvim prosecno izgleda ali ne i lose jbg. :?:
Naravno da je bitan potencijal, ambicije i perspektiva.
Pare? Kako da očekujem od dečka koji ima 30 godina pare? Nikako bre. Odakle mu tad.
Ruku pod ruku i pravićemo ih zajedno.;)
I još nešto, kako očekivati od nekog u Srbiji, uz sve potencijal i ambicije, da ima pare. Takodje, nikako.
Najbitnije je da se nas dvoje lepo razumemo, da imamo dobru komunikaciju i da radimo na sebi i da umemo da se borimo....a ostalo, pa ko može išta da planira.

Teoretski ljubav lepo zvuci,malcice je drukcije u praksi...:roll:
Ako si iskrena,onda je to lepo.Ali cini mi se da mnogo malo zena tako bas razmislja.Al,ova prva recenica...Naravno da je bitan potencijal, ambicije i perspektiva.E,a sta ako je on DOBAR KO LEBAC al mu fali te perspektive???Sta onda?Dakle,dobar,veran,postuje te,slazete se...Ali zadovoljan je tom nekom prosecnom platom.Sa kojom btw mozete da zivite ali ono,bez nekih posebnih prohteva.Jos + tvoja plata i ok.I,nije zavrsio faks,dosao je dokle je dosao,stalno zaposlenje al bez neke mogucnosti napredovanja.Jasno ti je da bi morali da iznajmljujete stan,zajedno bi ga otplacivali...Bi li mu dala priliku il bi cekala bolju?

Teoretski ljubav lepo zvuci,malcice je drukcije u praksi...:roll:
Ako si iskrena,onda je to lepo.Ali cini mi se da mnogo malo zena tako bas razmislja.Al,ova prva recenica...Naravno da je bitan potencijal, ambicije i perspektiva.E,a sta ako je on DOBAR KO LEBAC al mu fali te perspektive???Sta onda?Dakle,dobar,veran,postuje te,slazete se...Ali zadovoljan je tom nekom prosecnom platom.Sa kojom btw mozete da zivite ali ono,bez nekih posebnih prohteva.Jos + tvoja plata i ok.I,nije zavrsio faks,dosao je dokle je dosao,stalno zaposlenje al bez neke mogucnosti napredovanja.Jasno ti je da bi morali da iznajmljujete stan,zajedno bi ga otplacivali...Bi li mu dala priliku il bi cekala bolju?
Misliš ne znam kako ljubav izgleda u praksi, pa kao teoretišem?;):lol:
Naravno da znam, imam jednog od 30, sa kojim imam opisan odnos. Ima svoju platu, radi na sebi, imaće jednom, valjda, i više.
Što se tiče te dalje priče, kako ti možeš da znaš da neko neće uspeti u životu, jer eto, npr. nije završio faks ,dosao je dokle je dosao,stalno zaposlenje ...? Život je nepredvidiv. Moja sestra se udala za dečka koji nije završio faks, nema svoj stan, jeli su meso jednom nedeljno ( roditelji mu nisu dobrostojeći)...on danas zaradjuje tri sestrine plate- a sestra je završila faks, nikad ni u čemu nije oskudevala...i šta bi bilo da je zbog nekog glupog razmišljanja o hipotetičkim stvarima propustila tog čoveka koji je fenomenalan prema njoj?
Ne znam odgovor, ali znam da nisam vaspitana da stvari dobijam na gotovo...želim pre svega poštovanje, a to se ne dobija obavezno uz pare.;)
A ostalo, kako bude.

Ma nisam rekla da ti nemas prakse.Ne zakljucujem nikad tako,neosnovano,bar se trudim.A posto te ne znam...
Neg to,da to lepo zvuci u teoriji,sto si pricala,samo nisam sigurna koliko se zene ZAISTA drze toga.Pa mi pala na pamet ta pesma:-)
Pa ne znam sta moze da se desi...Otprilike se vidi i to tako bude.Srbija.Retko da znam slucajeve koji se ne znam koliko izdignu a bez te glupe diplome il nekih finansija kao podloge...:-? Cisto prakticno mislim.Ako imas jaku ambiciju i trud,rad i sve sto ide uz to...ok al zna gomila stvari da te demoralise...ALI to su vec neke druge teme;-) I onda,kad je u vecini slucajeva tako,prosto lik nije nis posebno...a ima over 30 i slobodan je...To sam mislila,dal uopste upada u moguce varijante il se momentalno eliminise?Pa tako onda dolazimo do zakljucka kako "nema slobodnih muskaraca preko 30":roll: Eto to.
želim pre svega poštovanje, a to se ne dobija obavezno uz pareOf kors.

@Zak...Jbg...:lol: Bar si realan...Nista,nadji jednu isto tak'u-realnu...Ajde evo ja cu,kad me vec molis!!! De de...

Btw-razvedena je i zivi sama s cerkom.Luda ko struja,evidentno zadovoljna sobom.Vidja se s nekim bajom,koji je ozenjen...al rastavljen il tako nesto.Vodi je svuda,naravno dalje od ociju javnosti,ona mu priredjuje vecere u stanu sa svecama,kupkice,masaze...Uzivancija.Prilicno dugo traju.Ona blista.
Aj,odlutala sam al nisam JAKO omasila temu:|
QUOTE]

ne bih htela naravno da ikome drzim predavanje, sta je moralno a sta nije...
po meni "kombinacija" (a kako drugacije nazvati odnos sa ozenjenim muskarcem koji ce da me krije od ociju javnosti), je degradirajuci...sedeti na stand by, sto bi rekli kao prva zemena na necijoj lager list...daleko je to od uzivancije...

sto mi bre ne radi QUOTE, kako treba???

ne bih htela naravno da ikome drzim predavanje, sta je moralno a sta nije...
po meni "kombinacija" (a kako drugacije nazvati odnos sa ozenjenim muskarcem koji ce da me krije od ociju javnosti), je degradirajuci...sedeti na stand by, sto bi rekli kao prva zemena na necijoj lager list...daleko je to od uzivancije...

Ma dobro bre...O tome mozemo do sutra,moral,nemoral,lazni moral...
Kad otvorim temu : "moral moje tetke", onda :wink:

Original postavila mini_me
Ma nisam rekla da ti nemas prakse.Ne zakljucujem nikad tako,neosnovano,bar se trudim.A posto te ne znam...
Neg to,da to lepo zvuci u teoriji,sto si pricala,samo nisam sigurna koliko se zene ZAISTA drze toga.Pa mi pala na pamet ta pesma
Pa ne znam sta moze da se desi...Otprilike se vidi i to tako bude.Srbija.Retko da znam slucajeve koji se ne znam koliko izdignu a bez te glupe diplome il nekih finansija kao podloge... Cisto prakticno mislim.Ako imas jaku ambiciju i trud,rad i sve sto ide uz to...ok al zna gomila stvari da te demoralise...ALI to su vec neke druge teme I onda,kad je u vecini slucajeva tako,prosto lik nije nis posebno...a ima over 30 i slobodan je...To sam mislila,dal uopste upada u moguce varijante il se momentalno eliminise?Pa tako onda dolazimo do zakljucka kako "nema slobodnih muskaraca preko 30" Eto to.
želim pre svega poštovanje, a to se ne dobija obavezno uz pareOf kor
Ok. Ali nemojmo se zanositi, ni mi žene nismo savršene.
Kao što ima ne-preterano-perspektivnih frajera, ima takvih i riba.
E sad, druga je stvar to koliko je ko svestan sebe i koliko je ko svestan toga šta mu pripada i gde mu je mesto.
Ključ uspeha je adekvatno se pozicionirati, objektivno. Smešno je očekivati supermena, a ti ( ne mislim bukvalno na tebe ;) ), s druge strane, prosečna ili još gore, podprosečna. Ne ide. ;)

Back