jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
paaaa...niko ti ne brani da promenish kad ti dosadi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, al' za neku instant varijantu. na duže staze mladji tip- starija koka, prosto ne radi.

šalu na stranukako kod koga... ako zena o sebi razmislja kao o "starijoj koki" onda verovatno ne radi![]()

Smesno mi je to kako se ona sama sprda s tim.Na svoj racun,po tome se vidi koliko je boli uvo.Al tetka je platinasta plavusa,sminka se,sredjuje...Btw-razvedena je i zivi sama s cerkom.Luda ko struja,evidentno zadovoljna sobom.Vidja se s nekim bajom,koji je ozenjen...al rastavljen il tako nesto.Vodi je svuda,naravno dalje od ociju javnosti,ona mu priredjuje vecere u stanu sa svecama,kupkice,masaze...Uzivancija.Prilicno dugo traju.Ona blista.
Naravno da je bitan potencijal, ambicije i perspektiva.E sad,usko za temu-nemoguce da nema frajera iznad 30 a da nisu ozenjeni ili zauzeti...NEMOGUCE!Ali...Aj priznajte,koliko vam je bitno materijalno (koliko-toliko) stanje tih frajera?Polozaj,potencijal,ambicija,perspektiva?To je sve isti q... Dakle,covek je sasvim normalan,zeli ozbiljnu vezu,ponasa se u skladu s tim a ima veoma prosecnu platuI zadovoljan je tako.Ne planira neko napredovanje u tom pogledu.Nema stan,morali bi sve zajedno da gradite...Auto...neki jugic drndavi.Samo me zanima-dal vam je to uopste i koliko bitno,ako jeste.Ne kazem da sam upravu samo nekako mi tako deluje ovaj svet.A tip sasvim prosecno izgleda ali ne i lose jbg.
![]()
Misliš ne znam kako ljubav izgleda u praksi, pa kao teoretišem?Teoretski ljubav lepo zvuci,malcice je drukcije u praksi...
Ako si iskrena,onda je to lepo.Ali cini mi se da mnogo malo zena tako bas razmislja.Al,ova prva recenica...Naravno da je bitan potencijal, ambicije i perspektiva.E,a sta ako je on DOBAR KO LEBAC al mu fali te perspektive???Sta onda?Dakle,dobar,veran,postuje te,slazete se...Ali zadovoljan je tom nekom prosecnom platom.Sa kojom btw mozete da zivite ali ono,bez nekih posebnih prohteva.Jos + tvoja plata i ok.I,nije zavrsio faks,dosao je dokle je dosao,stalno zaposlenje al bez neke mogucnosti napredovanja.Jasno ti je da bi morali da iznajmljujete stan,zajedno bi ga otplacivali...Bi li mu dala priliku il bi cekala bolju?

e ja sam losh...zao..mracan..debeo...celav...corav...glup...slabo zaradjujem..nemam kola...nemam stan...pa sta da ocekujem?![]()

Bar si realan...Nista,nadji jednu isto tak'u-realnu...Ajde evo ja cu,kad me vec molis!!! De de...Btw-razvedena je i zivi sama s cerkom.Luda ko struja,evidentno zadovoljna sobom.Vidja se s nekim bajom,koji je ozenjen...al rastavljen il tako nesto.Vodi je svuda,naravno dalje od ociju javnosti,ona mu priredjuje vecere u stanu sa svecama,kupkice,masaze...Uzivancija.Prilicno dugo traju.Ona blista.
Aj,odlutala sam al nisam JAKO omasila temu:|
QUOTE]
ne bih htela naravno da ikome drzim predavanje, sta je moralno a sta nije...
po meni "kombinacija" (a kako drugacije nazvati odnos sa ozenjenim muskarcem koji ce da me krije od ociju javnosti), je degradirajuci...sedeti na stand by, sto bi rekli kao prva zemena na necijoj lager list...daleko je to od uzivancije...
sto mi bre ne radi QUOTE, kako treba???
ne bih htela naravno da ikome drzim predavanje, sta je moralno a sta nije...
po meni "kombinacija" (a kako drugacije nazvati odnos sa ozenjenim muskarcem koji ce da me krije od ociju javnosti), je degradirajuci...sedeti na stand by, sto bi rekli kao prva zemena na necijoj lager list...daleko je to od uzivancije...
@Zak...Jbg...Bar si realan...Nista,nadji jednu isto tak'u-realnu...Ajde evo ja cu,kad me vec molis!!! De de...
ops:
ops:...ajd...ako se vec uklapas u moj profil 
Ma dobro bre...O tome mozemo do sutra,moral,nemoral,lazni moral...
Kad otvorim temu : "moral moje tetke", onda :wink:
Ok. Ali nemojmo se zanositi, ni mi žene nismo savršene.Original postavila mini_me
Ma nisam rekla da ti nemas prakse.Ne zakljucujem nikad tako,neosnovano,bar se trudim.A posto te ne znam...
Neg to,da to lepo zvuci u teoriji,sto si pricala,samo nisam sigurna koliko se zene ZAISTA drze toga.Pa mi pala na pamet ta pesma
Pa ne znam sta moze da se desi...Otprilike se vidi i to tako bude.Srbija.Retko da znam slucajeve koji se ne znam koliko izdignu a bez te glupe diplome il nekih finansija kao podloge... Cisto prakticno mislim.Ako imas jaku ambiciju i trud,rad i sve sto ide uz to...ok al zna gomila stvari da te demoralise...ALI to su vec neke druge teme I onda,kad je u vecini slucajeva tako,prosto lik nije nis posebno...a ima over 30 i slobodan je...To sam mislila,dal uopste upada u moguce varijante il se momentalno eliminise?Pa tako onda dolazimo do zakljucka kako "nema slobodnih muskaraca preko 30" Eto to.
želim pre svega poštovanje, a to se ne dobija obavezno uz pareOf kor
stvar ukusaja bi samo da dodam na naslov ----- a šta će iskusnoj ženi tridesetih godina muškarac preko tri banke ------- besmisleno!!!!!!!!!!!!!
sevilja dušo ---stvar navike !!
Znam da ne mislis na mene jer sam ja nadprosecna.;-) Sala.Ionako se nudim Zaku kao debela,brkata,gloopa...Tako da...8-)8-) ......
..cekaj...sad cu da zavirim u profil
ops:
ops:
ops:...sto si slatkaaaaaaaaaa
ops: