NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nenormalni nisu u paru, oni nemaju nikoga i cmolje i kukaju kako se zli, okrutni svet i ljudi obrušio na njihova nejaka pleća, pa eto, oni nadasve "DOBRI LJUDI", plemeniti i sa svim antičkim mudrostima i vrlinama, srca otvorenog - smrde u mraku sami i tope suzama jastuk. Eventulano imaju neki ljudski privezak da ga šetaju "po kafići"
A kad vide da je neko srećan . mrze ga iz dna duše. Prava trash poezija.
Takve ljude nazivamo - DUŠMANIMA
Aphr, šta je lepše nego poludeti u paru?
Evo, ja naručujem dvostruko samoubistvo od ljubavi sa svojim zlatom, malo mi jedno - hoću dvaput uvek, najmanje.. :razz: :lol:

teresa:
Kad i ako resim da se udam mozda i skoknem do elektrotehnickog!
E, sad me podsjeti... Qcko, imam jednog slobodnog u BG, '72. godiste, lav u horoskopu, programer, zavrsio ETF, dijete intelektualaca, 4-5 generacija u BG, crn, vitak, visok preko 190, kilograma negdje oko 85, redovno teretana, kosarska, tenis, prosle godine kupio sebi stan, radi za strance, ima kola, voli knjige i umjetnost, izdrzljiv u krevetu, a ni kita mu nije za baciti...
Mere li?!

@Neve..

E ja se nekako “nakacih na tebe” bez nekog posebnog povoda al hajde ..razumeces ti..Volim teme koje su prijemcljive za ..znas i sam za shta..jer kod takvih tema mnogo toga postane jasnije..od posta do posta....da ne kazem od onog ko postuje..

Slazem se da onaj ko ne moze da nadje normalanog ili normalnu ima problema...prvenstveno da definise sta je to za njega normalno. Po meni problem nastaje onda kada to uspe a to se ne poklopi sa opstim shvatanjima .Pri tom niko nece da prihvati da doticna osoba jednostavno zna shta hoce i shodno tome se i ponasa. Da..to je pitanje ..zrelosti.

Gore sto navedoh znaci da se salzem sa komentarom da zrelost ne znaci da si po Jusu, uopste me izludjuje sve sto je po onom “ tako mora biti “ ili “jedino je to normalno” Ne .. nije.Postavljajuci temu nisam mislila na pronalazenje muskarca u smislu braka ..kao zena je u nekim godinama pa pocinje da je proganja strah od istih i da li ce ili nece uspeti da ima svoju porodicu, na primer, vec u smislu emotivne stabilnosti.Licno prvi broj mojih godina je jos uvek 2 i nemam tih strahova..pa i kada bude prvi broj 3 necu ih imati.Sigurno..Pre bih to nazvala razmisljanjem.Dozvolicete da sticanjem zrelosti,imanjem nekog iskustva iza sebe pa uz sve to odredjen broj godina..pocinjemo sve vise da vagamo..koliko je to dobro ..drugo je pitanje.

Vec prilican broj postova i komentara opravdavaju postavljanje teme kao takve i cinjenice da je konstatacija tacna. Zasto je to tako..nadam se da cemo uspeti da dodjemo do nekog odgovora..

@Majcheki..i ja volim da chitam njegove postove pa i kada su gori od mojih tema...

@Kalimero ..hvala srce ..ja to jos uvek sama..umem i mogu

Kucka je najjaci lik. Izuva vas iz cipela.
a084.gif
c008.gif

Razumeo sam tvoj post, nema razloga za apendixom razjašnjenja. :-)

Razmotrili smo da su naše predrasude često neosnovane, a da nam zrelost omugućuje da sebe prihvatimo onakvim kakvi zapravo jesmo. To je poenta.

E, sada imamo to "vaganje". Nažalost, ne vidim da su kriterijumi kod devojaka, iznad te famozne granice koja zalazi u treću deceniju strožiji. Upravo, čini mi se da nekako postaju labaviji, a kod muškaraca je još gore. To su primer(c)i koje poznajem, ne sme da se generalizuje

Ono što sam citirao, kod posta gurmanci, je najbitnije u muško-ženskim relacijama.
I to nema veze sa godinama, pa čak ni sa nekim drugim stvarima koje sada neću da pominjem
U suprotnom, ništa ne bi imalo smisla...
Zapravo ideal je biti miran u ljubavi, a ne mrtav :wink:

Gazdarica:
E, sad me podsjeti... Qcko, imam jednog slobodnog u BG, '72. godiste, lav u horoskopu, programer, zavrsio ETF, dijete intelektualaca, 4-5 generacija u BG, crn, vitak, visok preko 190, kilograma negdje oko 85, redovno teretana, kosarska, tenis, prosle godine kupio sebi stan, radi za strance, ima kola, voli knjige i umjetnost, izdrzljiv u krevetu, a ni kita mu nije za baciti...
...ako je verovati onome shto pricha njegov bivshi dechko.

kučka:
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Zashto zene obozavaju epitet "normalan"? Kad chujem tu rech dobijam male grcheve... a na ovoj temi se pojavila toliko puta da sam sada na ivici epileptichnog napada.
"Normalan" znachi sve i nishta. A kada upitash damu shta je mislila pod tim, dobijesh odgovor: "Pa, Boze, nor-ma-lan... :roll:"

LePiaf:
Zashto zene obozavaju epitet "normalan"? Kad chujem tu rech dobijam male grcheve... a na ovoj temi se pojavila toliko puta da sam sada na ivici epileptichnog napada.
"Normalan" znachi sve i nishta. A kada upitash damu shta je mislila pod tim, dobijesh odgovor: "Pa, Boze, nor-ma-lan... :roll:"

E,vidis ..u pravu si..vrlo.Ne razmisljajuci upotrebila sam tu rec, koja se dozvolices vrlo odomacila ,cak mislim da u dansnje neko vreme i sasvim opravdano, toliko da postaje karakterna osobina.. ..ipak to ne znaci da nisam mogla drugacije.. a ako bi mene pitao shta mislim pod tim ..rekla bih: Paaa, Boze, neko ko rezonuje kao Ti...:-D

sad sve oće normalnog.a daj jedna rekne ja ne ću normalnog taki je tako običan i dosadan ondak bi sve đipile d viču i ja i ja oću i ja nekog koj nije normalan ovaj mie dosadan
vam ženama teže ugoditi neg potreviti d i vina i sode podjednako dostane
ajd i ja das upišem na temu.izgleda daj bitna

Back