NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
anakin:
naprotiv...vi dizete frku kad je obrnuto a vidis da je ustvari isto :)
Onda je isto i ako ***** sa strane,jednu dve...nebitan broj...kao i kada se vi cure...yebete sa strane.Mozemo li tu da stavimo jednakost?
moje mishljenje...previshe se moralishe ...vecina misli i oseca isto...ali mnogi nemaju hrabrosti ili shta drugo da ostvare...to shto hoce...ili vladaju dvostruki standardi?

istrazivach:
Onda je isto i ako ***** sa strane,jednu dve...nebitan broj...kao i kada se vi cure...yebete sa strane.Mozemo li tu da stavimo jednakost?
moje mishljenje...previshe se moralishe ...vecina misli i oseca isto...ali mnogi nemaju hrabrosti ili shta drugo da ostvare...to shto hoce...ili vladaju dvostruki standardi?

uopste ne pricam o yebanju sa strane nego o izboru partnera koji (opet, oooopet) ne mora biti ogranicem godistem...

kučka:
Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

Neoženjenih frajera preko 30 godina ima. Štos je u tome što smo sa 20 godina mi svet posmatrali drugačije, a sad... Kad steknemo neka iskustva, kad nas svašta zaboli... Onda menjamo i kriterijume. Pod pojmom normalnog podrazumevamo savršenstvo, mnogo tražimo... Kad upoznamo nekog, mislim kad ga malo bolje upoznamo, uvidjamo i njegove mane. Fora je shvatiti da li te mane možeš prihvatiti u vezi, samo ih jednostavno prihvatiti kao deo te osobe.

Ja imam 32, muz je 3 godine mladji, i 3 moje drugarice imaju momke ili muzeve 3-4 godine mladje.
Jos tri drugarice, koje su inace divne osobe,nemaju nikoga i nema izgleda da nekog upoznaju.Imam utisak da su ljudi suvise zatvoreni, i da apatija vlada.Mene i moje drugarice gledaju kao "matorke", kad izadjemo uvece, i kao da se pitaju sta cemo mi u gradu,sto je zaista tuzno, ali mala sredina, sta da se radi.U BG i u svetu, to je sasvim drugacije.Zivela sam u BG 6 godina, tamo nikog nije briga ni za godine, ni za bilo sta drugo,ljudi su mnogo slobodniji i opusteniji, emancipovani,ali tesko se upoznaju.Ovde se skoro svi znamo.U grad na ista mesta izlazi generacija 13-14 godina mladja od nas, i to stvara zabunu.
Momci od 30 mogu da biraju i ove od 20, ali ove od 20 hoce izlaske i skupa kola, i niko vise ne moze da se orjentise, i da najzad shvati sta mu prilici.

U 30-tim godinama svi smo mi vec izgradjene licnosti, i tesko se prilagoditi.Moj muz i ja jos uvek imamo problema sa razlicitoscu.Izlazimo povremeno, ali uglavnom svako sa svojim drustvom (uvek neko mora da cuva dete, a i ne volimo bas sva ista mesta za izlaske). dakle imamo slobodu, nema ljubomore, svako moze da ima svoje zone interesovanja i izlazaka.Ali onda se pitam ako budemo tako izlazili svako za sebe i bili slobodni-kuda ce nas to odvesti, i da li je to normalno? U svemu tome ima udela razlika u godinama i mentalitetu.

kučka:
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

У Сомбору има колико ти душа хоће. Колико их само ја знам... Шта више, има их у целој Србији! Статистика са последњег пописа је неумољива.

DukeofSerbia:
У Сомбору има колико ти душа хоће. Колико их само ја знам... Шта више, има их у целој Србији! Статистика са последњег пописа је неумољива.

....U tem Somboru..svega na volju,
svega ima to istina....:-D

A shta kaze poslednji statisticki popis molim lepo??:razz: a vezano za temu:wink:

kučka:
Treba sacekati jos koju godinu...obicno se oko 36. 37. razvedu shvativsi da su deset godina pa i vise bili sa zenom koja ih "ne razume".. Nikako se protiviti njihovim izjavama da su oni zrtve lude zene vec suosecati maksimalno...Praviti se kao da je on stvarno nagraisao, decu njegovu iz tog braka prigrliti...biti tu i dan i noc i slusati slusati slusati...ali posto nijedna stvar ne moze biti izvesna bez unapred postavljenog cilja, dok se oni tamo razvode mi koje cekamo treba da razradimo taktiku... Eto malo sam htela na humoristicki nacin da ti ovo predstavim ali stvarnost je izgleda drukcija...Ozenjeni imaju i zenu i pored zene a slobodni sede i piju za sankom ne gledajuci okolo...dok ih same ne pojurimo izgleda...pa ko ima zivaca nek izvoli...

Back