NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S.
I ne samo u postu na ovoj temui, nego je to tvoj negativistički obrazac ponašanja prema muškarcima.
Ne mogu da budem tvoj sapatnik, ja nemam takva iskustva sa ženama. Nisam paćenik 8-)

SINDI, a da nađeš dečka, da se ne dopisuješ ovde na javnom sa bivšim mužem...preko naših
leđa?

8-)

Ja nisam trolerantan prema kretenima oba pola, žao mi je.

gurmanci:
Znam mnogo muskaraca koji su bili smatrani maminim sinovima pa su uz prave zene postali super muzevi i odleprsali iz maminog krila, a pri tom ostali odlicni sinovi :P
Nije baš tema, ali si me asocirala da dopunim...

Jedna stvar je muškarac koji odrasta u zdravoj porodici, sa kojom ima dobre i tople odnose, pune poštovanja i ljubavi. Pristojan čovek, dobro vaspitan, sa dobrim uzorima - to je apsolutno super.
A sasvim je druga priča neko ko se iz "maminog krila" preseli u "ženino krilo".
O takvoj osobi uvek neko brine kao o detetu.
I nisam primetila da oni bivaju super u svojim novim porodicama.
Ne.
Samo pored sebe imaju žene koje na svojim leđima nose celu porodicu, plus su njima samima i žene i mame.

E ljudi, sad se setim jednog muškog primera: radi se o mom kolegi, on ima 45 godina, nikad se nije ženio, kaže imao je izmedju 250 i 3'00 žena, bavi se astrologijom i jako u to veruje tako da čim upozna devojku radi natalni horoskop, uporedjuje svoj i njen, i čim je upoyna govori kako je ona ta prava, nju će ženiti, a ubrzo kad to pukne onda il je devojka spermuša, il sponyoruša, il je kreten, il neće da radja...On je fakultetski obrayovan, vrlo inteligentan, i izgleda 10 godina mladje, kavaljer, može da se dopadne na prvi pogled, al kasnije već vidiš da ima problema...

svasta! ne volim da se mesam, ali ovo je bez veze.odakle keve ti, u tebi ta potreba da bljutavo povredjujes ljude,uglavnom zene?i to imas biranu kategoriju. ne mislis da joj je dovoljno sto ima neke standardne probleme da bi joj bilo ko **** i popovao?bas si bre seljak zbog toga.

HeBePoBaTaH_:
S.
I ne samo u postu na ovoj temui, nego je to tvoj negativistički obrazac ponašanja prema muškarcima.
Ne mogu da budem tvoj sapatnik, ja nemam takva iskustva sa ženama. Nisam paćenik 8-)

SINDI, a da nađeš dečka, da se ne dopisuješ ovde na javnom sa bivšim mužem...preko naših
leđa?

8-)

Ja nisam trolerantan prema kretenima oba pola, žao mi je.

to je je upravo to o cemu sa govorila..nije vredno nikakvog odgovora

HeBePoBaTaH_:
Trujo, ne glupetaj, kada sam u pravu..
Ne zlopupotrebljavajte Forum u privatne svrhe, naročito ne, dovodeći druge ljude, ovde muškarce u vezu sa ličnim, promašenim životima.

Da li je osoba koja na javnom piše, u stvari , svoje privatne poruke nekome kreten?
Jeste. I to je Factum.
to da li neko iza napisanog nesto krije ili ne, nije moj,a ni niciji problem do njegovog.ali ne prilici ti da budes tako nizak, jer tada mi jedino padne na pamet da ti nesto zesce fali.pa si onda u grupi tih protiv kojih pises.a sada sam i ja jer ti kao nesto stavljam do znanja.e zabole me bas patata i za to! ali ajde.
i ne treba svakako niko od nas da ceni zasto je neko nesto napisao.ako nam se svidi dobro, ako ne, cemu sav taj besmisleni bes? jedino ako ti nije super zbog toga, pa da izjednacimo sa pocetnim i sve gledamo kao vid terapije i izivljaja.

T.
Izdvoj mi jedan post koji generalizuje žene u negativnom kontekstu, a da ja nisam reagovao.
Kada to uradiš - bićeš u pravu
To što je tebi dosadno, zabole me, iskreno, a u tvoj zdrav sud ne treba sumnjati - videlo se u više navrata ..

Ovo je javni Forum, mesto za javnu diskusiju, imate telefone, privatne poruke, i ostala sredstva komunikacije kada hoćete nekome da kažete nešto lično, neću da dozvolim da mi daju kvalifikacije svakojake spodobe, a ja za to imam argument koji je ISTINA.

Dakle, u pravu sam i ovo što sam gore napisao je činjenica

ovo gore mi deluje kao kompliment.hvala.
dobro,posto ja nemam obicaj da saljem pp, tebe sam malo pre pitala na javnom nesto sto me privatno zanima.dao si mi odgovor i to je u redu.sto se mene tice, moze da napise sta ko zeli i da generalizuje da smo sve bilo kakve, mene to ne dotice.znam sta jesam, a sta nisam.verujem da si ti svoj na svome.mozda budes manje impulsivan za koju godinu.hvala na finom razgovoru,necu te vise smarati.

HeBePoBaTaH_:
T.
Izdvoj mi jedan post koji generalizuje žene u negativnom kontekstu, a da ja nisam reagovao.
Kada to uradiš - bićeš u pravu
To što je tebi dosadno, zabole me, iskreno, a u tvoj zdrav sud ne treba sumnjati - videlo se u više navrata ..

Ovo je javni Forum, mesto za javnu diskusiju, imate telefone, privatne poruke, i ostala sredstva komunikacije kada hoćete nekome da kažete nešto lično, neću da dozvolim da mi daju kvalifikacije svakojake spodobe, a ja za to imam argument koji je ISTINA.

Dakle, u pravu sam i ovo što sam gore napisao je činjenica

Ovo si lepo napisao i hajde pocni zajedno sa svojim sagovornicama ili cima da se pridrzavate istog...ne skacite po temi ..sa prepucavanjima.Svima nama je jasno da su ovde SVI pametni i u pravu i da je jedino njihovo misljenje merodavno ...
Hajde da normalno razgovaramo na TEMU..plizzz...vec mi je muka od ovakvih prepucavanja...:evil:

kučka:
Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
E pa, kučko, pardon Kučko, ako nema drugojačijih, moraćeš da se zadovoljiš nekim maminim sinom. Priviješ ga majčinski na grudi i on odmah postaneumiljat ko mače. Jel tako?

vaistinu! e kada razmislim ja znam dosta ljudi mojih godina da su neudate/neozenjeni.i mogu vam reci da imaju gadnije principe od onih mladjih.ali da smo svi postali boziji ludaci-jesmo.i skrenuli smo zeni sa teme, bas smo baksuzi.dakle kucko ako treba nesto, samo ispostavi generalije,pa ako neki odgovara, ljudi smo dogovoricemo se.

kučka:
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

U mom okruzenju sve takvi, iznad trideset, niti u vezi, niti u braku.
'Oces da ti nabacim nekog?! :grin:
Imam jednog mnogo dobrog prijatelja, lep, bogat, pametan, kola, motor, gajba, udas se, dobijes odmah drzavljanstvo, ali ima 28, moze tako nesto? :mrgreen:

kučka:
Ni u mom okruzenju nema mnogo slobodnih 30+. Ne bih ih delila na normalne i nenormalne....Doduse ima ih podosta u 40tim ali oni su davno izabrali drugaciji put poznat kao "casa,casa,casica..."!
Ostaju mladji koji su sasvim OK za sada...meni....
Kad i ako resim da se udam mozda i skoknem do elektrotehnickog!

Back