S
SINDI
Gost
Struja:di si bre sindi zeno zivahna? necu nista nikome da pricam bas me briga.i onako me jedva pola coveka razume.
hehehehehhe...ma pusti...:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Struja:di si bre sindi zeno zivahna? necu nista nikome da pricam bas me briga.i onako me jedva pola coveka razume.
Nije baš tema, ali si me asocirala da dopunim...gurmanci:Znam mnogo muskaraca koji su bili smatrani maminim sinovima pa su uz prave zene postali super muzevi i odleprsali iz maminog krila, a pri tom ostali odlicni sinovi![]()
Pa, zato sam i spomenula, da slucajno neko ne pomisli da je neki jado u pitanju...Queen_:ko bi zaboravio takav primerak![]()

HeBePoBaTaH_:S.
I ne samo u postu na ovoj temui, nego je to tvoj negativistički obrazac ponašanja prema muškarcima.
Ne mogu da budem tvoj sapatnik, ja nemam takva iskustva sa ženama. Nisam paćenik 8-)
SINDI, a da nađeš dečka, da se ne dopisuješ ovde na javnom sa bivšim mužem...preko naših
leđa?
8-)
Ja nisam trolerantan prema kretenima oba pola, žao mi je.
to da li neko iza napisanog nesto krije ili ne, nije moj,a ni niciji problem do njegovog.ali ne prilici ti da budes tako nizak, jer tada mi jedino padne na pamet da ti nesto zesce fali.pa si onda u grupi tih protiv kojih pises.a sada sam i ja jer ti kao nesto stavljam do znanja.e zabole me bas patata i za to! ali ajde.HeBePoBaTaH_:Trujo, ne glupetaj, kada sam u pravu..
Ne zlopupotrebljavajte Forum u privatne svrhe, naročito ne, dovodeći druge ljude, ovde muškarce u vezu sa ličnim, promašenim životima.
Da li je osoba koja na javnom piše, u stvari , svoje privatne poruke nekome kreten?
Jeste. I to je Factum.
HeBePoBaTaH_:T.
Izdvoj mi jedan post koji generalizuje žene u negativnom kontekstu, a da ja nisam reagovao.
Kada to uradiš - bićeš u pravu
To što je tebi dosadno, zabole me, iskreno, a u tvoj zdrav sud ne treba sumnjati - videlo se u više navrata ..
Ovo je javni Forum, mesto za javnu diskusiju, imate telefone, privatne poruke, i ostala sredstva komunikacije kada hoćete nekome da kažete nešto lično, neću da dozvolim da mi daju kvalifikacije svakojake spodobe, a ja za to imam argument koji je ISTINA.
Dakle, u pravu sam i ovo što sam gore napisao je činjenica

E pa, kučko, pardon Kučko, ako nema drugojačijih, moraćeš da se zadovoljiš nekim maminim sinom. Priviješ ga majčinski na grudi i on odmah postaneumiljat ko mače. Jel tako?kučka:Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
kučka:Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

Ni u mom okruzenju nema mnogo slobodnih 30+. Ne bih ih delila na normalne i nenormalne....Doduse ima ih podosta u 40tim ali oni su davno izabrali drugaciji put poznat kao "casa,casa,casica..."!kučka:Godinaaaa..:-D
U 2007 prosledi i meni nekog!Aphroditi:U mom okruzenju sve takvi, iznad trideset, niti u vezi, niti u braku.
'Oces da ti nabacim nekog?! :grin:
Imam jednog mnogo dobrog prijatelja, lep, bogat, pametan, kola, motor, gajba, udas se, dobijes odmah drzavljanstvo, ali ima 28, moze tako nesto?![]()