Gledajući slike ,sa današnjeg pomena Jeleni, shvatam koliko je ta zena zapravo bila usamljena u tom zvjerinjaku,estradi!
Ako me oči ne varaju osim Doljančevića G. nisam primjetila nikoga iz tog miljea.Za mene je to veoma tuzno,kao da nije ni postojala!
A onda večeras vidim članak u telegrafu,izjava svekra Vladamira na današnjem pomenu:
"Svekar brutalno ubijene pevačice rekao je da je njegova snaja imala udvarača ali da ga nije prijavila porodici, već je ćutanjem htela da ga zaštiti, što smatra da joj je bila velika greška. Smatra da žene nikada ne bi tako nešto trebale da kriju jer se nikada ne zna ko je lud i ko može da bude ubica.
- Jelena je bila UZNEMIRENA PRED SMRT, ali to smo shvatili tek posle tragedije. ĆUTALA je o JEDNOM PRIJATELJU koji joj se udvarao. Nije smela ĆUTANJEM da BRANI PORODICU, jer ljudi poput njenog ubice nemaju savest. Ubica je degenerik sa greškom, koji je uništio dve porodice. Ma ko to bio, ma koliko moćan bio, mora da plati za tugu moje unuke Jane. Verujemo da inspektore, koji su predani i nepotkupljivi, niko neće zaustaviti da otkriju ubicu. Tužilaštvo nam ne dozvoljava da vidimo obdukcioni nalaz. Strpljivi smo, iako je sve teže… Nas može da razume samo onaj kome je neko ubijen. Jelena nikog nije mrzela, otišla je nasmejana, puna energije, puna ljubavi i to ne može da se zaboravi – rekao je novinarima Vladimir Marjanović."
Da li je ovo Vladimir rekao ne znam ,ali ko god je to izjavio,napisao,uradio je to tako da se može na razne načine tumačiti?! Opet nešto skriveno (ali se zna)?Zatim ovaj opis inspektora? Nedostupan obdukcioni nalaz za porodicu? Pitam se kakva je uopšte praksa kad su ovakvi slučajevi u pitanju ili je to ovdje izuzetak?