Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetio sam to a i one likove iza zorana i vladimira na sahrani....tamne naocare ko i ova...specifično drustvance...

2.35 ...zanimljivo drustvo sve naočare sistem....ko je ovaj roky iza zorana na 2.35 a i za vladimira gospodin sa repom?

Levo u cosku onaj rmpalija je policajac ali ovo bliže drustvo iza marijanovica deluju ko porodica.

Jel istina ono kad su nasli neki jelenin telefon sto ga koristio vladimir i ovi softverski povratili sve u memoriji?

Poslednja izmena:
Primetio sam to a i one likove iza zorana i vladimira na sahrani....tamne naocare ko i ova...specifično drustvance...

2.35 ...zanimljivo drustvo sve naočare sistem....ko je ovaj roky iza zorana na 2.35 a i za vladimira gospodin sa repom?

Levo u cosku onaj rmpalija je policajac ali ovo bliže drustvo iza marijanovica deluju ko porodica.

Jel istina ono kad su nasli neki jelenin telefon sto ga koristio vladimir i ovi softverski povratili sve u memoriji?

По мени то није уобичајено.

Sva ta ekipa meni deluje ko jedna porodica....u najmanju ruku ko god da su prilično sumljivi likovi...zanimljivo da je i policija bila na sahrani i njima izgleda to pristojan svet...

Zaista nekada pomislim da su marijanovici pod necijom apsolutnom kontrolom,a sa druge strane tu je uuskoro optuznica samo protiv zorana.

Ima tu 10 umešanih u ovaj zločin...

Sva ta ekipa meni deluje ko jedna porodica....u najmanju ruku ko god da su prilično sumljivi likovi...zanimljivo da je i policija bila na sahrani i njima izgleda to pristojan svet...

Zaista nekada pomislim da su marijanovici pod necijom apsolutnom kontrolom,a sa druge strane tu je uuskoro optuznica samo protiv zorana.

Ima tu 10 umešanih u ovaj zločin...

Вероватно има.

Мени делују као неки култ.

Na kraju ce se ispostaviti verovatno kao istina...ali nije lako pohapsiti svu tu ekipu....zoran će čutati za sve njih bio ili ne bio baš on ubica.....moguce da su joj oni bili sponzori ulozili lovu a jeca htela pobeci...sve je to biznis....a opet sto su je morali onako krvnicki ubiti?Mozda da usmere trag da bude kao ubistvo iz strasti.
Ali da je organizovano ubistvo je organizovano.
I ovo placanje skupih advokata veroatno ide od sektasa.

Poslednja izmena:
Na kraju ce se ispostaviti verovatno kao istina...ali nije lako pohapsiti svu tu ekipu....zoran će čutati za sve njih bio ili ne bio baš on ubica.....moguce da su joj oni bili sponzori ulozili lovu a jeca htela pobeci...sve je to biznis....a opet sto su je morali onako krvnicki ubiti?Mozda da usmere trag da bude kao ubistvo iz strasti.
Ali da je organizovano ubistvo je organizovano.
I ovo placanje skupih advokata veroatno ide od sektasa.

Како кажу полиграф је указао на породицу.

Šta god da su mu radili zoran nece progovoriti jer ima kcerkicu u životu....ti kultovi i sekte su opasni...mislim da je porodica deo te ekipe....ne mogu da poverujem da je samo zoran u igri da ga osude....mozda je cak nije ni ubio vec neko od onih mracnih tipova....

Zato ne mogu sa njenog vesa skinuti dnk i ne znaju čiji je...

Што Зечевић каже:веома чудно што није хтела мајка од З.Марј да иде на полиграф и да ту изгледа да је З одлучивао ко да иде а ко да не иде.

Коме је у интересу да се реши случај он ће ићи на полиграф а коме није он ће избегавати.

Е сада пошто се причала да полиграф можеш преварити можеш али јако тешко.

Полиграф је указао да породица зна све детаље о убиству.

- - - - - - - - - -

Tu je neko drugi odlucivao ,ne pita se on nista za to ,isto kao sto i njen telefon nisu locirali ...

- - - - - - - - - -

Kome je u interesu da se resi slucaj ,on ne bi hvalio policiju .

З.Марј хвали рад полиције.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back