- Poruka
- 9.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primetio sam to a i one likove iza zorana i vladimira na sahrani....tamne naocare ko i ova...specifično drustvance...
2.35 ...zanimljivo drustvo sve naočare sistem....ko je ovaj roky iza zorana na 2.35 a i za vladimira gospodin sa repom?
Levo u cosku onaj rmpalija je policajac ali ovo bliže drustvo iza marijanovica deluju ko porodica.
Jel istina ono kad su nasli neki jelenin telefon sto ga koristio vladimir i ovi softverski povratili sve u memoriji?
Sva ta ekipa meni deluje ko jedna porodica....u najmanju ruku ko god da su prilično sumljivi likovi...zanimljivo da je i policija bila na sahrani i njima izgleda to pristojan svet...
Zaista nekada pomislim da su marijanovici pod necijom apsolutnom kontrolom,a sa druge strane tu je uuskoro optuznica samo protiv zorana.
Ima tu 10 umešanih u ovaj zločin...
Meni deluju kao sekta....izgleda onaj advokat Milosavljevic da je u pravu...!organizovano ubistvo i nista drugo....moguce da je ona svima njima morala da polaže račune..
Otkazala poslušnost i ubijena....
Organizovano sektaško ubistvo....
Na kraju ce se ispostaviti verovatno kao istina...ali nije lako pohapsiti svu tu ekipu....zoran će čutati za sve njih bio ili ne bio baš on ubica.....moguce da su joj oni bili sponzori ulozili lovu a jeca htela pobeci...sve je to biznis....a opet sto su je morali onako krvnicki ubiti?Mozda da usmere trag da bude kao ubistvo iz strasti.
Ali da je organizovano ubistvo je organizovano.
I ovo placanje skupih advokata veroatno ide od sektasa.
Да а и Милосављевић је сигуран да З.Марј зна све и да ће морати да говори пред судом шта зна све о убиству.
Tu je neko drugi odlucivao ,ne pita se on nista za to ,isto kao sto i njen telefon nisu locirali ...
- - - - - - - - - -
Kome je u interesu da se resi slucaj ,on ne bi hvalio policiju .