- Poruka
- 6.684
Ja se slažem da novinarima ne treba dati slike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da ,zaboravih ,Krsmanovici ne mogu na sudu nista da urade ,zato sto su ih frapantno udaljili ....ali mogu nezavisno ,van suda.
Mogu privatnu tužbu, pitanje je samo da li imaju dovoljno novca, i gde su im prioriteti... velik je to trud i trošak, možda misle da im je bitnije da se bore za starateljstvo za Janu. Plus, svako ima i svoje svakodnevne probleme.
Telegraf ,Informer ,Republika je u sprezi sa vlasti ,,Srbija Danas je mozda malo nezavisnija ,znaci vlastima je bilo u interesu da se te fotke objave ,ali objavljivanjem tih fotki ,javnost je dosta podeljena po pitanju mesta ubistva ....
To je ogromna greska ,nesto tu ne stima ,za svog klijenta treba da gines ,a ne ovo ....a svi ih hvale da su dobri advokati ,nesto je drugo u pitanju ,po meni je sve ovo obicna farsa,to je moje misljenje.Vidi i legedna od avdokata koji je branio najkorolije ubice je rekao da je greška što odbrana nije angažovala svoje sudske veštake.
Ja mislim da namerno pišu deinformacije a da prava istina će ostati u Policiji,Tužilaštvu.
Znaci kada neko zove policiju tj.dezurnog policajca koji se javi ,pored njega sedi brdo inspektora i visih oficira ,i slusaju svaki poziv .....ma daj bree
- - - - - - - - - -
Kakav operater ,kada se dezurni policajac javlja ,ja ne znam gde vi to zivite ,u New York?!
Kome se prijavljuje slucaj ,kada se nesto desi?Dezurnom policajcu ,a sta on dalje radi ,prosledi slucaj nadleznom ,,,,,bio sam u policiji ,i znam kako to funkcionise kod nas .....kakav brate operater ,nije ovo Amerika