Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da ,zaboravih ,Krsmanovici ne mogu na sudu nista da urade ,zato sto su ih frapantno udaljili ....ali mogu nezavisno ,van suda.

Mogu privatnu tužbu, pitanje je samo da li imaju dovoljno novca, i gde su im prioriteti... velik je to trud i trošak, možda misle da im je bitnije da se bore za starateljstvo za Janu. Plus, svako ima i svoje svakodnevne probleme.

Znas kako Nenade ,ovo je specifican slucaj ,nezgodan ,Sipka je birao fotke ...a Informer CeLu FoTkU objavio ,van pameti ....

Jasno je da ta fotka nije od Sipke ,nego od drugog izvora ....

- - - - - - - - - -

Mogu privatnu tužbu, pitanje je samo da li imaju dovoljno novca, i gde su im prioriteti... velik je to trud i trošak, možda misle da im je bitnije da se bore za starateljstvo za Janu. Plus, svako ima i svoje svakodnevne probleme.

Mogu da angazuju za neke sitnije stvari ,sumnjivije ,poput te fotke ,neka vidi javnost ,....ako nemaju sredstava da gone ili ne smeju ...mada ja bih to u Strazburu terao ,kada bih isao na tu varijantu

Koja upravo suprotno tvrdi ,da nije ubijena na nasipu ,znaci dozvolili su Sipki sve to ocito ,da bi kasnije bio udaljen ,kao i mnogi drugi

- - - - - - - - - -

Pardon lapsus ,da je ubijena na nasipu....izlapeo sam

- - - - - - - - - -

Meni sve to deluje kao neka igra ,zajebancija sa narodom ,sto kaze Brkic ,nekome je to bilo potrebno ,pitanje je kome i zbog cega tacno?!Takav zakljucak se sam po sebi namece...

Ne mozes da uporedjujes ,neuporedivo ,ovo je slucaj drugacijeg kalibra i drugi interesi su ovde u pitanju .....ubica Tijane je pronadjen ubrzo ,a Milicin pojeo vuk magarca ....i taj slucaj je neobican ,ali se nije medijsko toliko razvlacio ,niti je pravljen rijaliti na kontu toga .

- - - - - - - - - -

Ja mislim da namerno pišu deinformacije a da prava istina će ostati u Policiji,Tužilaštvu.

Pa kod njih ce i ostati ,javnost ,barem u dosledno vreme nece ni saznati ...

Znaci kada neko zove policiju tj.dezurnog policajca koji se javi ,pored njega sedi brdo inspektora i visih oficira ,i slusaju svaki poziv .....ma daj bree

- - - - - - - - - -

Kakav operater ,kada se dezurni policajac javlja ,ja ne znam gde vi to zivite ,u New York?!

U manjim selima ima dež policajac u BG ima operativni centar gde se javljaju policijski operateri a sve ih prati jedan starešina i sve se snima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back