- Poruka
- 6.684
Špekulatno nije mesto ubistva,sve ostalo kao i izjava advokata da je policajac rekao da ide kući je velika špekulacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Špekulatno nije mesto ubistva,sve ostalo kao i izjava advokata da je policajac rekao da ide kući je velika špekulacija.
Tebi je sve spekulacija sto advokati kazu ,a sto zuta stampa napise i kada okrivljuju muza ,e onda nije ,onda trazis izgovor kako bi uklopio u svoju trulu teoriju ,,,,imam jedno pitanje sta ti imas protiv muza ,pa ti smeta toliko?!
Jelena je ubijena negde drugde,to će verovatno Šipka na sudu potvrditi.
A to da mu je policajac rekao da ide kući -velika špekulacija i advokatska fora
Veliki je to strucnjak... Secam se da je u jednoj od emisija najavio da ce tamo u nekom mesecu prosle 2017 godine ucestvovati na nekom svetskom sajmu(ili nesto slicno) gde ce svetske forenzicare uputiti u najnovije tehnologije njegove 3d rekonstrukcije zlocina..Nenade ,Sipku na sudu nece niko ni da zove !!
!!
. To treba da je proslo...Cud da nije obavestio javnost........Ne razumem ,kako mozes da prihvatas zvanicnu verziju ,kada i sam sumnjas da je ubijena na nasipu ,meni to uopste ne ide u glavu ?
Sam sebi direktno kontradiktujes....
- - - - - - - - - -
Sipka bi bio u koristi odbrane ,ali odbrana .....znaci nesto se krije od javnosti
Pokušavajući da otkriju kojim oruđem je Jeleni smrskana lobanja, stručnjaci NKTC udarali su raznim šipkama i alatom u svinjsku glavu, kako bi dobili identične povrede!
Povrede na slepoočnom, temenom i potiljačnom delu Jelenine glave su u obliku izduženog slova V, L ili T, i, kako stoji u veštačenju, sve rane su različite po veličini i obliku.
Po meni ovo nije špekulacija.
Ja nemam ništa protiv njega,meni nije jasno zašto ako nije on ubica a verovatno zna ko je ćuti.
Moguće da je Z instruisao dete.
22:44
očinioc ili saučesnik.Špekulacija je da su mu rekli da ide kući.