- Poruka
- 9.400
Nenade ,niko nikog ne nabedjuje ,ovde se samo diskutuje ...barem ja tako posmatram....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije "špekulacija" već je izjava njegovih advokata, sa imenom i prezimenom, koji tvrde da poseduju snimak.
"Špekulacije" su navođenja nepoznatih izvora, navodno bliskih istrazi.
Siguran sam da ova fotografija nije napravljena nocu.... Vidi se da je u pitanju neki efekat pa naglasava senke... Cak se vide i senke od nekog drveta ili zbunja... Sto znaci da bi reflektor(ako je reflektor) trebao da bude postavljen bas visoko, a to je glupost...Suludo je to i predpostaviti... Verovatno da postoji dosta slika njenog tela, ali su novine dobile pazljivo odabrane ili ih one pazljivo biraju..Biraju one koje ne otkrivaju puno... Zato su i dali fotografiju na kojoj se nevidi lice kao ni ruke...Moja je predpostavka da je moguce da postoji i neka rana na rukama(sakama) pa je normalno da sliku na kojoj se vide ruke(sake) nece objaviti...
Pokušavajući da otkriju kojim oruđem je Jeleni smrskana lobanja, stručnjaci NKTC udarali su raznim šipkama i alatom u svinjsku glavu, kako bi dobili identične povrede!
Povrede na slepoočnom, temenom i potiljačnom delu Jelenine glave su u obliku izduženog slova V, L ili T, i, kako stoji u veštačenju, sve rane su različite po veličini i obliku.
Po meni ovo nije špekulacija.
Jednom recju ,oni nista nisu utvrdili.
Kako Vi pljujete po 3 odeljenju pa to je strašno.
A znaci oni dostavljaju fotke slikane nocu ....bravo
Možda mu je njegov prijatelj policajac to rekao,a ako nisi znala snimak se može montirati.
Policijski operater prolazi kroz obuke.
Ne može se montirati, zato što policija ima svoj snimak, tako da se falsifikovanje može utvrditi običnim poređenjem. Osim toga, veštačenjem se lako da utvrditi da li je snimak original.
Nije to humor ni ismevanje,to po vama tako liči.
- - - - - - - - - -
Jel si čula nekad za audio marker.
Klara ,te stvari se rade ,kada ne mogu da utvrde identitet oruzja...onda se pravi poredjenje ,mada moze i kompjuterskom simulacijom
A ti veruješ Klaro da nije ljubomora u pitanju.