Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Siguran sam da ova fotografija nije napravljena nocu.... Vidi se da je u pitanju neki efekat pa naglasava senke... Cak se vide i senke od nekog drveta ili zbunja... Sto znaci da bi reflektor(ako je reflektor) trebao da bude postavljen bas visoko, a to je glupost...Suludo je to i predpostaviti... Verovatno da postoji dosta slika njenog tela, ali su novine dobile pazljivo odabrane ili ih one pazljivo biraju..Biraju one koje ne otkrivaju puno... Zato su i dali fotografiju na kojoj se nevidi lice kao ni ruke...Moja je predpostavka da je moguce da postoji i neka rana na rukama(sakama) pa je normalno da sliku na kojoj se vide ruke(sake) nece objaviti...

Ej... pažljivo odabrane fotografije... nečije ubijene majke, ćerke, sestre... Znači misliš da je policija smišljeno ponizila ubijenu i njenu porodicu?

Original postaviokiriku1
Siguran sam da ova fotografija nije napravljena nocu.... Vidi se da je u pitanju neki efekat pa naglasava senke... Cak se vide i senke od nekog drveta ili zbunja... Sto znaci da bi reflektor(ako je reflektor) trebao da bude postavljen bas visoko, a to je glupost...

Svetlost ,tj.izvor svetlosti dolazi sa gornje leve strane ,verovatno od nekog reflektora ,a to znaci da je visoko postavljen,moguce sa nekog kombija ,da je neko odozgo uperio ...

Pokušavajući da otkriju kojim oruđem je Jeleni smrskana lobanja, stručnjaci NKTC udarali su raznim šipkama i alatom u svinjsku glavu, kako bi dobili identične povrede!

Povrede na slepoočnom, temenom i potiljačnom delu Jelenine glave su u obliku izduženog slova V, L ili T, i, kako stoji u veštačenju, sve rane su različite po veličini i obliku.

Po meni ovo nije špekulacija.

Upravu si. To nije špekulacija, to je idiotluk.

Mislim udaranje različitim alatom u svinjsku glavu, da bi se nešto utvrdilo. U 21. veku.

Jednom recju ,oni nista nisu utvrdili.

I sve to još sa ovakvim rezultatom.

Klara ,te stvari se rade ,kada ne mogu da utvrde identitet oruzja...onda se pravi poredjenje ,mada moze i kompjuterskom simulacijom

Kontam, ali mi je gušt da ga zezam.
Vest je svejedno falsifikovana, naravno da su mogli utvrditi formu i materijal i bez udaranja po svinjskoj glavi, valjda postoje primeri od ranije. Ako pored svega nisu mogli, ni posle testiranja, onda zato što se radi o različitim alatima. Ali ne verujem mnogo u tu vest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back