Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dajte da vidimo te slike... Predpostavljam da nisu autenticne... Niko se i ne bunio za to sto su fotografije koje treba da budu tajna objavljena, jer nisu objavljene... Trebalo bi goniti novine zbog laziranja fotografija, ali to drzavi ne pada na pamet da radi....Sta se sve nije izmisljalo o ovom slucaju pa nisu ni reagovali, dopustaju da se i dalje iznose lazi...

....evo prilike M. Markovic da se iskupi za sva zlodela ako je to ikako moguće , a i sudjenje za otmicu je uskoro. Ko je devedesetih ‘stvorio’ Zoricu Marjanovic?

- - - - - - - - - -

Dajte da vidimo te slike... Predpostavljam da nisu autenticne... Niko se i ne bunio za to sto su fotografije koje treba da budu tajna objavljena, jer nisu objavljene... Trebalo bi goniti novine zbog laziranja fotografija, ali to drzavi ne pada na pamet da radi....Sta se sve nije izmisljalo o ovom slucaju pa nisu ni reagovali, dopustaju da se i dalje iznose lazi...

Stiže ti u novine, treba da nas častis;)

E to ne znam da li je ili nije,samo Zorica nije žensko 80%

tako je, a nije ni dečko Zoranu Marjanovic. Čovek voli žene. Poturena od organizacije koja kontroliše medije i estradu . Ubacili su ga naprasno , verovatno je bio u kući kao kontroler da neko nešto ne zucne, onda su OPET DETE ZLOUPOTREBILI, da u zadruzi prenese Zokine pozdrave i kaže kako plače stalno. Posle toga pocelo je svakodnevno serviranje u medijima o Zoranovoj novoj ili staroj devojci, a uvodjenjem nje u zoranov život otvara se mogućnost za novog potencijalnog svedoka. Za ovu medijsko estradni pa i državnu sektu već znamo i pričali smo već dosta o tome, mene interesuje da se malo približimo ovima s kojima se izgleda vodi rat. Vojska? Grupa 69? bivsa db? Grom, Rock?

- - - - - - - - - -

pa tvoja teorija od 10 minuta

pa tvoja teorija od 10 minuta
Ma kakvih 10 to je pretrivanje... Ja mislim 3-4 minuta(ma ni toliko, rekao bih 2).. I ne mislim da je ostavio dete na pocetnoj livadi prilikom izvrsavanja zlocina(pogotovo ne sa Vladimirom), vec je dete ostalo na stazi.... Sto zbog svedoka koji ih je video svo troje na stazi, sto zbog toga sto zlocin nije planiran vec je izvrsen u trenutku besa...

U mojoj teoriji je moguce(to sam navodio jos davno) da je on iz daljine video da ona komunicira telefonom(logicno je da uspori ili stane kada prica telefonom)...On je mozda to iz daleka primetio i veoma brzo potrcao ka njoj. Pokusao da joj otme telefon ili pitao da mu pokaze ko ju je zvao, ona nije zelela to da uradi..Otimali su se oko telefona, mozda i pogurali, mozda je i ona njega prva udarila... Uglavnom u njemu je proradio nevidjeni bes.. Mada ova teorija je manje verovatna zbog tog dede koji ih je video svo troje zajedno(predpostavljam njih troje)...

Poslednja izmena:
Ma kakvih 10 to je pretrivanje... Ja mislim 3-4 minuta(ma ni toliko, rekao bih 2).. I ne mislim da je ostavio dete na pocetnoj livadi prilikom izvrsavanja zlocina(pogotovo ne sa Vladimirom), vec je dete ostalo na stazi.... Sto zbog svedoka koji ih je video svo troje na stazi, sto zbog toga sto zlocin nije planiran vec je izvrsen u trenutku besa...

U mojoj teoriji je moguce(to sam navodio jos davno) da je on iz daljine video da ona komunicira telefonom(logicno je da uspori ili stane kada prica telefonom)...On je mozda to iz daleka primetio i veoma brzo potrcao ka njoj. Pokusao da joj otme telefon ili pitao da mu pokaze ko ju je zvao, ona nije zelela to da uradi..Otimali su se oko telefona, mozda i pogurali, mozda je i ona njega prva udarila... Uglavnom u njemu je proradio nevidjeni bes.. Mada ova teorija je manje verovatna zbog tog dede koji ih je video svo troje zajedno(predpostavljam njih troje)...

svejedno, malo oduzeli, malo dodali, ali ukrali od tebe!

Pazite, rastaju se na pocetnoj livadi...Ona krece da trci, on i Jana joj vrlo brzo krecu u susret(on ljut i zeljan rasprave)... Srecu se dok se ona vracala od druge rampe(srecu se blizu polovine staze)..Zajedno se vracaju nazad setajuci... E sad sta je tu bitno: Taj zajednicki put je sigurno veoma kratko trajao... Zoran je zato to mogao da izbaci iz svog svedocenja....Toliko je bila kratka ta zajednicka setnja da naravno nikoga nisu sreli, niko ih nije video ni iz daleka, nikoga nije bilo na vidiku... Od pocetka kada su se sreli i krenuli nazad do napada nije proslo ni par minuta... E fora je u tome sto ipak postoji taj dedica koji se pojavio na pocetku i koji tvrdi da je video muskarca, zenu i dete kako setaju... Medjutim lose je to sto on sigurno ne moze da tvrdi da su to bas oni...
Zaboravio sam da napomenem da je ona obavila telefonske razgovore naravno pre nego sto su se sreli...

Poslednja izmena:
Pazite, rastaju se na pocetnoj livadi...Ona krece da trci, on i Jana joj vrlo brzo krecu u susret(on ljut i zeljan rasprave)... Srecu se dok se ona vracala od druge rampe(srecu se blizu polovine staze)..Zajedno se vracaju nazad setajuci... E sad sta je tu bitno: Taj zajednicki put je sigurno veoma kratko trajao... Zoran je zato to mogao da izbaci iz svog svedocenja....Toliko je bila kratka ta zajednicka setnja da naravno nikoga nisu sreli, niko ih nije video ni iz daleka, nikoga nije bilo na vidiku... Od pocetka kada su se sreli i krenuli nazad do napada nije proslo ni par minuta... E fora je u tome sto ipak postoji taj dedica koji se pojavio na pocetku i koji tvrdi da je video muskarca, zenu i dete kako setaju... Medjutim lose je to sto on sigurno ne moze da tvrdi da su to bas oni...

to mi se baš i ne uklapa u tvoju teoriju o maloj Jani koja se igra sama sa sobom dok Zoran ubija ženu (verovatno i vrišti itd)

to mi se baš i ne uklapa u tvoju teoriju o maloj Jani koja se igra sama sa sobom dok Zoran ubija ženu (verovatno i vrišti itd)

Nisi dobro upucen u moju teoriju... Kada krecu zajedno nazad, rasprava tece, dete ne obraca paznju(verovatno je navikla)... Vrlo brzo dolazi do kulminacije besa... Jelena je rekla nesto sto gadja pravo u njegov ego...Mozda je i na stazi doslo do nekog kontakta...Uglavnom prepoznala je bes od koga mora da bezi...Sjurila se niz nizbrdicu preko livade(cistine)...I ona i on daju sve od sebe(sve se odvija najbrze moguce)....Dete ostaje na stazi, ono ne moze da registruje sta se desava, pogotovo ne moze da usmeri svoju paznju u daljinu(oni su na oko stotinak metara od staze)...Tu se desava ubistvo(on odvlaci telo do kanala)... U povratku dete mu je sto se kaze na oku(u daljini na stazi)... Dete je preokupirano verovatno necim drugim, ne verujem da gleda ka njima(mozda i da)... Vraca se (sve to ne traje 3-4min)....Odlazi sa Janom na pocetnu livadu, tu pocinje gluma i razgovori sa detetom koji je ubedjuju u ono sto se desilo..."mama je nestala" itd...Idemo da je trazimo..

Dvojica to nemogu da urade

Organizovano sektaško ubistvo ljudi koji su deo neke sekte i naravno da to nije uradio jedan covek vec gomila sektaša usidrenih u porodici i oko nje.
http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...na-nasip-identitet-vlasnika-vozila-vec-poznat

Kuma i kuma itekako ucestvovali u svakom pogledu.

Jedino gazdaricu niko ne sme ni pogledati a kamoli hapsiti.

Aod nje je sve krenulo...

- - - - - - - - - -

Dvojica to nemogu da urade

Organizovano sektaško ubistvo ljudi koji su deo neke sekte i naravno da to nije uradio jedan covek vec gomila sektaša usidrenih u porodici i oko nje.
http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...na-nasip-identitet-vlasnika-vozila-vec-poznat

Kuma i kuma itekako ucestvovali u svakom pogledu.

Jedino gazdaricu niko ne sme ni pogledati a kamoli hapsiti.

Aod nje je sve krenulo...

Koga da gonis Vucica ,Veselinovica?!

Porodica je umesana ali sta ako ne prikrivaju sina nego unuka. Necu da gresim dusu ali nije on bio malo dete prosle godine. Tog dana polagao voznju,umesto da ga isprate oni spavaju do podne, a to mu je sigurno vazan dan.Vraca se kuci, polozio, mozda govori ocu da zeli da mu kupi auto, a J. onako ne iz lose namere prokomentarise,tipa ne moze,ima precih stvari. I on joj to uzme za zlo, prekid filma,povredi je u afektu. Mozda obozava automobile. Dedi ili stricu se obraca za pomoc govori sta je uradio, onda sledi dogovor kako ce i sta ce. Govore Z ovaj ne zna na koju ce stranu.. Ubede ga. Krece scenario.. Tako mi deluje od kad sam gledala zadrugu kad su mu bila deca. Samo komunicira sa devojcicom, vidi se da je voli, dok sin oblece oko njega a on ga ignorise totalno, kao da je ljut zbog necega... Vrlo cudno ponasanje...

Poslednja izmena:
Šta mislite ko je ubica ako se ubistvo desilo na nasipu,a ko je ubica ako je telo doneto? Šta više ide u prilog porodici M.?
Srpski telegraf objavljuje na naslovnoj sutra da će Z biti oslobođen? Da li je moguće da će narod ove zemlje dozvoliti da ovo ubistvo ostane nerešeno?
imamo više izvršioca, ostajem crvsto pri svom mišljenju da je mučenički stradala od islamskih terorista i čuvenog Osmani klana. kamenovanjem! ....kako to oni već rade. Da li ju je porodica svesno dala u ruke dzelatu zbog recimo ne plaćenog ‘reketa’ za zoričin rad, ili je neka osveta od ranije ne znamo, samo sam sigurna da niko od Marjanovica nije direktno ubio Jelenu. Sto su ih novine više pljuvali tako možemo biti sigurni da su mediji veći krivci i više umešani od Marjanovica. Sami su sebi jamu iskopali i nadam se da će neko odgovarati za to, a ima ih mnogo....Na celu za željkom mitrovic za kojeg i dalje tvrdim da je imao ulogu ‘scenariste’ u ovom horor filmu, a da nije Cazima ne bi bilo ni Željka-kvazi vlasnika pinka. A i predsednik optuži Zorana pre nego sto je dignuta optužnica ?! Predsednice, nema kompromisa sa albancima niti Srbiji treba islamizovana i poljuljana Evropa, ili ćeš ući u srpsku istoriju kao najveći srpski dželat koji je gurnuo Srbiju u direktnu propast ili ćeš spasavati šta se može spasti, Srbija može preživeti samo uz Rusiju! Nego raskrinkavaj bandu i moli Putina za oproštaj !

....recimo da nije bas onako kako smo svi reagovali i mislili , ja prva sam bila besna kad sam videla malo dete u trecem oku, pomislila sam, kakvi su to roditelji, ali posto ništa nismo uspeli više da saznamo o Zorici i njenom životu i poreklu, ajde da razmotrimo i mogućnost da je stvarno bio prirodno nadaren za astralna putovanja koja su naučno dokazana , plus ‘talentovana’ majka , postoji mogućnost da su bili angažovani od neke tajne organizacije od strane vojske, Rusi su posebno poznati da ove metode odavno koriste. Ajde da uzmemo i opciju da je matora mogla da radi i u interesu države tako sto je skupila svu tu estradnu klijentelu, tajkune, političare, znala mnoge tajne.... Možda ih je cinkarila nekom
kome nije smela? Možda je i Zoranu posao kompozitora bio samo paravan za profesionalnog snajperistu i ko zna šta još? Ajde još jednom da razmotrimo sve, jer mene već grize savest ako sam nekog ko nije kriv optuzila pod silnim
pritiskom koji smo imali iz medija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back