Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace sto se tice Vladimirove izjave o čekiću...
Mislio sam da je izvorno potekla od njega ta prica i trazio sam taj snimak, jer je bio negde video...

Ali sad nadjoh naslovnicu Kurira od 4. Aprila 2016. dakle dan posle nalaska Jeleninog tela i KURIR JE PLASIRAO to u vezi cekica, a ne Vladimir...
Dakle Vladimir je ustvari verovatno interpretirao tu naslovnicu Kurira, a ne neku svoju svest ili podsvest o zlocinu...

Evo naslovnice od 4.4.2016.:
http://www.kurir.rs/data/images/2016/04/04/02/878845_naslovan-04.04.2016_po-s.jpg

Interesantno je da se tu u dnu vesti kao komentatori sa vrlo bizarnim izjavama...pojavljuju ovde vec pominjana i takodje pomalo cudna sestra dizajnerka Maja Krsmanovic...sa vrlo bizarnom izjavom... kao i Nada Topcagic koja je "predosecala"...

...

Bio je taj klip, kad je ta vest izašla bio je snimak, čula sam ga jednom i posle nekog vremena pokušam da nađem snimak, ali nigde ga nije bilo. Isto je sa izjavom kuma da je video Jelenu u subotu ujutru. Klip sam opet videla možda pre dva meseca i sada ga nema.

Takodje, neko od forumasa je stavljao i onaj audio snimak iz kuce Marjanovica, na dan nestanka ili nalaska tela, kad se cuje Vladimir i jos neko kako pricaju...
I oni tu pricaju o otmici, a takodje sami pricaju da veruju da je bilo vise ljudi umesano...

E sad...zasto bi on sam pricao o sumnji u vise ljudi, ako su recimo oni ucesnici zlocina, njih par Marjanovica?
Valjda bi to tad krio i ne bi ni pominjao kao mogucnost?
Ali on u tom audio snimku u opustenom caskanju u kuci sam kaze da je to moralo biti vise ljudi, a sto i jeste logicno...i da je verovatno bila otmica.
Pominju takodje i vikendice uz Dunav...a koje istraga ne znam dal je primirisala...

...

Ja sam postavila... priča čovek tako jer su oni sami iscenirali da bude otmica! Priča o crnom polu, pa onaj telohranitelj njihov koji je sada pokojni, priča o tome kako je Jelena bila snažna, ne bi mogla jedna osoba da je savlada tako lako, da niko ne čuje i ne vidi. Šta ostaje Vladimiru? Da ga demantuje?

- - - - - - - - - -

Ko ih je spijunirao tim snimkom,neka novinarka?

Nije špijunaža, ona ih je snimala i kamerom, imaš i taj snimak. Ali taj video zapis je sniman do nekog dela razgovora, dok je audio zapis nešto duži.

I taj video klip sam postavljala ovde, kada sam vam skrenula pažnju da se Vladimir malo zbuio oko rampe na kojoj je Zoran bio.

Milena
Da,misteriozno su nestali neki klipovi,taj o cekicu,isjecen sa klipa onaj J sukob sa Vukom,bilo je jos nekih klipova izjave nekih mjestana,konkretno covjek crn,s brkovima he govirio jako je "protrcao" bukvalno kraj mjesta gdje je pokojnica nadjena i vise nigdje to ne mogu pronaci?

- - - - - - - - - -

Ma zvezda i partizan su vazniji od ljudskog zivota

- - - - - - - - - -

Ova brojka se namerno pominje sada,zato sto nemaju nikakve dokaze protiv njega!!

Zasto su ostavili dete godinu i po dana sa navodnim "ubicom"?!

- - - - - - - - - -

Oni da imaju u glavi ne bi ni primili te novinare u kuci.

Sjeti se izjave advokatice Zore koju je Zoran trazio kad je prvi put zadrzan "ako ne zeli novinare" onda je kriv?
Mislim da je tako sve krenulo!

A vi botovi samo nastavite spamujete temu i sluzite novinarskoj mafiji

Ovo ubistvo po meni se nije ni desilo i sve je fotomontaza
a kamoli sto nije ubijena zrtva istog dana.

I sta je uopste gubim vreme ovde.. a niko me ne placa.

Vi ste zapravo bukvalani botovi. iz paralelne dimenzije, nemoguce da imate toliko vremena da kuckate o ovoj temi..
krstarica je cela cudna i sumnjiva od pocetka... zapravo ceo internet. nema zivih ljudi tu uopste.

Čitam i ne verujem koliko si ograničen! Napišeš ovo posle svog posta o izložbi gde si napisao sledeće: "Sto se tice Kosova, veceras sam slucajano otisao u galeriju SANU na izlozbu - „Srpsko umetničko nasleđe na Kosovu i Metohiji. Identitet, značaj i ugroženost” .
http://www.politika.rs/sr/clanak/389...ovu-i-Metohiji
Slika freska Simeona Nemanje u Knez MIhajlovoj me odvukla ka tamo. A imao sam kapuljacu na glavi... kao da sam njegova reinkarnacija!? "

Ti govoriš o spamu?

Većina nas piše samo na ovoj temi, za toliko očigledno vremena imamo. Odakle Gromu i tebi vreme za sve vaše teorije zavere i za sve te informacije? Za svaki Gromov izučen naslov iz novina?

Poslednjih desetak stranica teme je zatrpano glupostima, nisam želela da uopšte da komentarišem te postove. Nekima je realno da su Jelenu oteli vanzemaljci, da je ubila CIA, ne znam više koga niste optužili, ali je totalno nerealno da je ona žrtva porodičnog nasilja. Da vas podsetim, u Srbiji najviše žena strada upravo od strane člana porodice.

Mislim da bi CIA ili vanzemaljci pre uzeli neku poznatiju ličnost od Jelene i da bi njom još veći rijaliti napravili.

- - - - - - - - - -

Milena
Da,misteriozno su nestali neki klipovi,taj o cekicu,isjecen sa klipa onaj J sukob sa Vukom,bilo je jos nekih klipova izjave nekih mjestana,konkretno covjek crn,s brkovima he govirio jako je "protrcao" bukvalno kraj mjesta gdje je pokojnica nadjena i vise nigdje to ne mogu pronaci?

- - - - - - - - - -

Sjeti se izjave advokatice Zore koju je Zoran trazio kad je prvi put zadrzan "ako ne zeli novinare" onda je kriv?

Da, on i nije zvao novine na početku nego Jelenina drugarica. Koja je rekla advokatici da ne zna da li će Zoran pristati na to. Posle ih je sam zvao sa namerom da se "opere".

Milena

- - - - - - - - - -

Da,da secam se...

- - - - - - - - - -

Ma novinari su napravili pakao po necijem blagoslovu

Advokatica je tu odigrala svoju ulogu..sta nju briga da li ce neko da se kompromituje po novinama?!

- - - - - - - - - -

Ova brojka se namerno pominje sada,zato sto nemaju nikakve dokaze protiv njega!!

Zenska glavo vecina ubistava i to porodicnih se resi ,da li mozes to da utuvis ?!!

Ovo nije obicno ubistvo

- - - - - - - - - -

Ajde ako ste toliko pametni ,odgovorite na ovo

Rock
Da li ti stvarno mislis da nadlezne sluzbe u ovom slucaju CSR rade svoj posao kako treba?
Taj isti centar je nalozio da onaj monstrum iz Rakovice NASAMO vidja dijete,iako se znalo da je nasilnik?

Poenta je u tome sto ovde niko ne radi svoj posao ...

- - - - - - - - - -

Ovo je i odgovornost policije!

Ako su imali dokaze da je on ubica zasto je policija dozvolila da dete ostane godinu i po dana sa njim?!

Jer moram da vam nacrtam ne vredi

- - - - - - - - - -

Ako su stvarno imali toliko jake i osnovane sumnje zasto su dozvolili da dete ostane toliko?!

Valjda razumete sada?

Zorica Marjanović - svekrva
Zorica je saslušana u policiji, ali osim o porodičnim stvarima, ništa nije znala da kaže. Nije prisustvovala sahrani svoje snahe Jelene jer, kako tvrdi, „to loše utiče na njenu energiju“. Njen suprug Vladimir nije dozvolio novinarima da išta napišu u vezi s njom i zapretio je tužbama.
- Moram vam reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - rekao je Vladimir kako bi zaštitio svoju suprugu.
Zorica je najtajanstvenija osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrešenja ovog zločina.

Ona je veoma jaka na ovom svetu"!?

- - - - - - - - - -

Zasto su ostavili dijete toliko?
Pa moglo bi se reci i da je to veoma vazno za ovaj rijaliti! Najlaksi nacin izazivanja emocija kod sludjene javnosti! Ali i evidentno je da CSR cesto donose cudne odluke pravdajuci se zakonom,psihologijom,raznoraznim znanjima iz te oblasti,pa gledali smo u vezi ovoga i raznorazne psihijatre koji kazu da dijete treba da ostane u porodici u kojoj je odrasla jer je to veca dobrobit od one koju bi proizveli izdvajanjem djeteta u neku drugu porodicu,koja je zapravo strana za dijete?

Pa eto ,razloga svi imaju a osim toga...ubicu su opisali kao narcisa koji je ubistvom "ispunio svoje emotivno praznjenje" i nece to ponoviti???
Znaci....svi sve znaju a sta je u svemu tome realno,pitanje je!

- - - - - - - - - -

Zorica Marjanović - svekrva
Zorica je saslušana u policiji, ali osim o porodičnim stvarima, ništa nije znala da kaže. Nije prisustvovala sahrani svoje snahe Jelene jer, kako tvrdi, „to loše utiče na njenu energiju“. Njen suprug Vladimir nije dozvolio novinarima da išta napišu u vezi s njom i zapretio je tužbama.
- Moram vam reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - rekao je Vladimir kako bi zaštitio svoju suprugu.
Zorica je najtajanstvenija osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrešenja ovog zločina.

Ona je veoma jaka na ovom svetu"!?

Isto dvosmislena izjava!
Jaka u tom njihovom okultnom svijetu?
Ili je jaka u ovom svijetu veza i poznanstava? Eto jednostavno receno,dato nam je na razmisljanje i pribojavanje u svakom pogledu! To mi i govori o njihovoj manipulativnisti ,prijetnji?

To su Ani gluposti i samoopravdanje ,bajke za malu decu od tih kvazistrucnjaka

- - - - - - - - - -

Isto dvosmislena izjava!
Jaka u tom njihovom okultnom svijetu?
Ili je jaka u ovom svijetu veza i poznanstava? Eto jednostavno receno,dato nam je na razmisljanje i pribojavanje u svakom pogledu! To mi i govori o njihovoj manipulativnisti ,prijetnji?
Moze biti i jedno i drugo?!

- - - - - - - - - -

Zasto su ostavili dijete toliko?
Pa moglo bi se reci i da je to veoma vazno za ovaj rijaliti! Najlaksi nacin izazivanja emocija kod sludjene javnosti! Ali i evidentno je da CSR cesto donose cudne odluke pravdajuci se zakonom,psihologijom,raznoraznim znanjima iz te oblasti,pa gledali smo u vezi ovoga i raznorazne psihijatre koji kazu da dijete treba da ostane u porodici u kojoj je odrasla jer je to veca dobrobit od one koju bi proizveli izdvajanjem djeteta u neku drugu porodicu,koja je zapravo strana za dijete?

Pa eto ,razloga svi imaju a osim toga...ubicu su opisali kao narcisa koji je ubistvom "ispunio svoje emotivno praznjenje" i nece to ponoviti???
Znaci....svi sve znaju a sta je u svemu tome realno,pitanje je!

To znaci da on nije ubica,,,nego su oni to fino upakovali

Prema rečima našeg sagovornika upućenog u istragu, tužilaštvo je u naredbi za sprovođenje istrage navelo da je Zoran 2. aprila otišao na borčanski nasip sa Jelenom i Janom. Zatim da je Jelena otišla da trči, te da je istrčala do rampe, a kada je krenula nazad, on je ostavio dete, krenuo joj u susret i usmrtio je. Potom se vratio kod Jane i započeo potragu.

Zenska glavo vecina ubistava i to porodicnih se resi ,da li mozes to da utuvis ?!!

Ovo nije obicno ubistvo

- - - - - - - - - -

Ajde ako ste toliko pametni ,odgovorite na ovo

Jeste, ali nismo još videli slučaj gde je učestvovala cela porodica koja želi da izbegne kaznu. U tome je razlika. I sam Zoranov otac je na samom početku ispred 29. novembra izjavio da je sklonio pištolj da mu se sin ne ubije. Posle opet u kameru kaže da je njegov sin vernik a da takvi ne ubijaju i ne ubijaju sebe...

Mnogo je slučajeva kada muževi ubiju ženu pa izvrše samoubistvo, ali Zorana su od toga odvratili njegovi.

Što se tiče centra, očigledno je da tamo ne rade svi svoj posao kako treba, a ostavili su dete tamo iz istog razloga zbog kojeg je on na slobodio bio sve ovo vreme. Zbog nedostatka dokaza.

Prema rečima našeg sagovornika upućenog u istragu, tužilaštvo je u naredbi za sprovođenje istrage navelo da je Zoran 2. aprila otišao na borčanski nasip sa Jelenom i Janom. Zatim da je Jelena otišla da trči, te da je istrčala do rampe, a kada je krenula nazad, on je ostavio dete, krenuo joj u susret i usmrtio je. Potom se vratio kod Jane i započeo potragu.[/QUOTE

Odlicno!Jos samo neka nam objasne sta je kod njega izazvalo toliki bijes ,koji je proradio tek posto je istrcala stazu?I to ne bilo kakav bijes vec ubilacki?

Ja mislim da je kompletna njena garderoba bila skinuta ,nema tragova krvi na patikama ,nema na trenerci ,donji deo trenerke niko ne pominje ,verovatno da nema tragova krvi ....

- - - - - - - - - -

Prema rečima našeg sagovornika upućenog u istragu, tužilaštvo je u naredbi za sprovođenje istrage navelo da je Zoran 2. aprila otišao na borčanski nasip sa Jelenom i Janom. Zatim da je Jelena otišla da trči, te da je istrčala do rampe, a kada je krenula nazad, on je ostavio dete, krenuo joj u susret i usmrtio je. Potom se vratio kod Jane i započeo

Odlicno!Jos samo neka nam objasne sta je kod njega izazvalo toliki bijes ,koji je proradio tek posto je istrcala stazu?I to ne bilo kakav bijes vec ubilacki?
Zato sto je pricala sa kumom i majkom u kratkom periodu ,pa mu "pao mrak na oci"?!

Govori da su bili upetljani u nesto sto je bio motiv za njeno ubistvo,i to ne sme da se sazna?!

Cela pozadina bi se otkrila ?!

Najvjerovatnija verzija!
Meni je interesantno to sto se mediji uopste nebave finansijama porodice?
Ovako nesto bi ucinili i kamatari i narko klan,reket...ima tu toga koliko hoces ali mediji se uopste ne bave tim temama?

Najvjerovatnija verzija!
Meni je interesantno to sto se mediji uopste nebave finansijama porodice?
Ovako nesto bi ucinili i kamatari i narko klan,reket...ima tu toga koliko hoces ali mediji se uopste ne bave tim temama?

Protok i transfer novca posle njenog ubistva ,Grom je pisao o tome

- - - - - - - - - -

Original postavioNenad988
Prema rečima našeg sagovornika upućenog u istragu, tužilaštvo je u naredbi za sprovođenje istrage navelo da je Zoran 2. aprila otišao na borčanski nasip sa Jelenom i Janom. Zatim da je Jelena otišla da trči, te da je istrčala do rampe, a kada je krenula nazad, on je ostavio dete, krenuo joj u susret i usmrtio je. Potom se vratio kod Jane i započeo..

Nemaju motiv ,nemaju nista zato lupetaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back