Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vam kažem da sam danas pisala na twitter nalogu Neše Stefanovića u vezi slika pokojnice na naslovnoj strani, nakon čega su me napali botovi. Ozbiljno razmišljam da tužim novine kao građanin, prekršili su Zakonik o krivičnom postupku i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Povereniku za zaštitu informacija sam već pisala pošto sam sarađivala sa njegovom službom dok sam radila u Srbiji, stvarno su korektni. Grozno, grozno, grozno.
image1.jpg

image2.jpg

Faca od Zorice vidi se da je radila na licu neke korekcije

- - - - - - - - - -

Samo da vam kažem da sam danas pisala na twitter nalogu Neše Stefanovića u vezi slika pokojnice na naslovnoj strani, nakon čega su me napali botovi. Ozbiljno razmišljam da tužim novine kao građanin, prekršili su Zakonik o krivičnom postupku i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Povereniku za zaštitu informacija sam već pisala pošto sam sarađivala sa njegovom službom dok sam radila u Srbiji, stvarno su korektni. Grozno, grozno, grozno.
Pogledajte prilog 462007
Pogledajte prilog 462010

Dzaba ti je

Pogledajte prilog 462007
Pogledajte prilog 462010

Evo uvećala sam koje odredbe zakona su prekršili.
Tajna1.jpg

tajna2.jpg

Obe patike odvezane...
Nema sanse da neko TRCI sa odvezanim patikama...
A i da su spale u borbi opet ne bi bile odvezane...
Dakle jasno je kao dan da je telo DONESENO a odeca razbacana...da bi tragovi bili zavarani...

...

- - - - - - - - - -

Dokle cete vise da pravite ovaj narod na budalu,dokle?!!!

- - - - - - - - - -

Neka gori u vekove vekova ko god da je/su.Amin

Ali pazi ti sad ovo...
Da je mesto ubistva nasip to brani svojim "supervestacenjem" - STANKOVIC...hej...
Dakle uslovno receno "vojska" iliti njena sluzba...
Zasto i za ciji interes to radi on i svi ovi koji pricaju o nasipu kao mestu ubistva?
Dakle ne forumasi koji nagadjamo, vec to radi covek koji je bio Ministar odbrane...
Zasto ta struja to radi ?

A ocigledno je da sve govori ono sto i ja od pocetka i prvog dana govorim, jer prosta logika to potvrdjuje - nije ubijena na nasipu!

...

Ja verujem na osnovu ovoga da on nije nista tu petljao,...a zasto je majica menjana ,to je odlicno pitanje?

1)
Ali ako je majica menjana - ko ima njenu ostalu odecu sem Marjanovica i mozda nesto rodbine sa majcine strane ako je jos negde nocevala i sl.

2) Ako je majica menjana kako i zasto to nisu rekli Marjanovici koji su valjda znali u cemu je trcala.
Ili im je mozda zbog istrage bilo receno da o tome ne pricaju

...

- - - - - - - - - -

Valjda muz moze da prepozna da li je to njena majica ili ne?!

Jer ako je menjana ,a pod uslovom da nije on kriv ,onda bi verovatno rekao da nije ,,,a i pitanje je ko bi mu verovao?!

Jedino da su ubica/e pronasle isti model ,potpuno isti model majice?!

Da li je mozda u teretani gde je vezbala imala neki ormaric sa svojim stvarima za trening il nesto sl?

....

- - - - - - - - - -

A mogla je biti i gola kad se desilo ubistvo?

- - - - - - - - - -

Trenerka na slici je okrenuta sa unutrasnje strane,kao da je skidana ili je mozda tako odlozena u ormar?

Ako je kako sumnjam ritualno ubistvo u pitanju - ovo je vrlo verovatno moguce...

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back