Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.368
Ali ovaj bi provalio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi
Jedino ako je nije prangijao ,pa da ne provali
Samo da vam kažem da sam danas pisala na twitter nalogu Neše Stefanovića u vezi slika pokojnice na naslovnoj strani, nakon čega su me napali botovi. Ozbiljno razmišljam da tužim novine kao građanin, prekršili su Zakonik o krivičnom postupku i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Povereniku za zaštitu informacija sam već pisala pošto sam sarađivala sa njegovom službom dok sam radila u Srbiji, stvarno su korektni. Grozno, grozno, grozno.
Pogledajte prilog 462007
Pogledajte prilog 462010
Samo da vam kažem da sam danas pisala na twitter nalogu Neše Stefanovića u vezi slika pokojnice na naslovnoj strani, nakon čega su me napali botovi. Ozbiljno razmišljam da tužim novine kao građanin, prekršili su Zakonik o krivičnom postupku i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Povereniku za zaštitu informacija sam već pisala pošto sam sarađivala sa njegovom službom dok sam radila u Srbiji, stvarno su korektni. Grozno, grozno, grozno.
Pogledajte prilog 462007
Pogledajte prilog 462010
Dokle cete vise da pravite ovaj narod na budalu,dokle?!!!
- - - - - - - - - -
Neka gori u vekove vekova ko god da je/su.Amin
Ja verujem na osnovu ovoga da on nije nista tu petljao,...a zasto je majica menjana ,to je odlicno pitanje?
Valjda muz moze da prepozna da li je to njena majica ili ne?!
Jer ako je menjana ,a pod uslovom da nije on kriv ,onda bi verovatno rekao da nije ,,,a i pitanje je ko bi mu verovao?!
Jedino da su ubica/e pronasle isti model ,potpuno isti model majice?!
A mogla je biti i gola kad se desilo ubistvo?
- - - - - - - - - -
Trenerka na slici je okrenuta sa unutrasnje strane,kao da je skidana ili je mozda tako odlozena u ormar?
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...o-od-male-jane-na-40-minuta-jelenu-ubio-za-10
na dnu clanka ima video snimak, tj audio snimak, preslusajte ga, to su marjanovici direktno dok pricaju
Tu je bilo više lica
Ma ja ne verujem u to ....jos joj i slezina pukla ,kakva to mrcina od necoveka ,,,,to je neko ko zna i borilacke vestine ,recimo izraelska krav-maga tehnika je veoma opasna ...