- Poruka
- 9.400
Znam ja vrlo dobro ko je na celu SPC ,sto se tice vere tu nisi na mojem nivou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi u pravu Ani ,njegova majka je mogla da se reklamira u Trecem Oku ,u Zoni....nije njoj trebalo da gura sina ....mogla je da ,da intervju nekada posto se time bavi ,ali nije?!Zasto?
I ovako joj je sin tada bio u magazinu..
I pitanje je otkada se ona bavi time?Ona nije toliko stara zena ,oko 60 godina ,,znaci 90 tih pocetkom ,imala 30 ,malo vise eventualno
Znam ja vrlo dobro ko je na celu SPC ,sto se tice vere tu nisi na mojem nivou
Na tvom nivou?
Mozda se nasi pogledi na tu temu razlikuju jer sam ja iz druge republike ali mislim ipak da je generalno tako!
ok, o čemu više da diskutujemo, procesljali smo Marjanovice po sto puta, a nemamo biografiju glave kuće?! Šta više reci sto nismo, ako je zločin počinjen u porodici, ako uzmemo najjednostavniju varijantu da je motiv recimo Jelenina majka koja je tek izašla iz bolnice i koja je bolovala od teške bolesti. Šta bi ti uradila recimo da ti je majka na dvesta metara od kuće , sama , bolesna od teške bolesti i da je sve neizvesno, ne zna se koliko će živeti . Ja bi se recimo bez i malo dileme preselila privremeno kod majke sa detetom da joj budem pri ruci u svakom trenutku posle oporavka od teških kemoterapija, svaki trenutak sa njom bi gledala kao dragoceni lek za njenu tešku bolest. Psihickom snagom i podrškom se lece i najgore bolesti to je poznata stvar.... još unucica koja joj je bila melem za svaku ranu! Jelena se već polako vraćala pevanju i počela da zaradjuje....svaki normalan muž bi ovo recimo podržao, ali ovde nije u pitanju samo muž , ovde je u pitanju jedna kompleksna porodica gde je muž pod uticajem majke, majka je Bog, da se ne bavimo sad edipovim kompleksom koji je veoma izražen kod zorana...Eto recimo po meni je ovo mogao da bude motiv a brak je već bio klimav...da su je pustili verovatno se više nikada ne bi vratila. Da izuzmemo i sekte i razne oganizacije, i bilo ciju umešanost , zločini u porodici se vrlo brzo otkriju? Koji su onda djavo Marjanovici da su uspeli da prevare celu državu ?!
Pa jedino ako si ekumenista? Valjda nisi?!
Zato što oni jesu organizacija. Njih 5 iz te kuće plus kumovi koji su im bliski. Eventualno neko poput inspektora, policajca koji se prodao za pare.
Ne Ja sam rodjena pravoslavka i to cu ostati !
Zato što oni jesu organizacija. Njih 5 iz te kuće plus kumovi koji su im bliski. Eventualno neko poput inspektora, policajca koji se prodao za pare.
Ona baba sa kozama je teški bolid
http://www.espreso.rs/vesti/hronika...iju-videla-sam-zorana-jelena-nije-trcala-ovde
evo šta je izjavljivala pre samo par nedelja a odjednom se setila da nije bio Zoran, neko ju je očito naterao da promeni iskaz, da li je ucenjena ili je dobila neku materijalnu korist ?
Mi u stvari i ne znamo sta je ona izjavljivala,sve su to novinari pisali?
Ali je interesantno da se poslije toga svi nesto povlace iz javnosti?
To je za javnost
Postoji fajt skrivenih strana ,sa svojim interesima