Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi u pravu Ani ,njegova majka je mogla da se reklamira u Trecem Oku ,u Zoni....nije njoj trebalo da gura sina ....mogla je da ,da intervju nekada posto se time bavi ,ali nije?!Zasto?

I ovako joj je sin tada bio u magazinu..

I pitanje je otkada se ona bavi time?Ona nije toliko stara zena ,oko 60 godina ,,znaci 90 tih pocetkom ,imala 30 ,malo vise eventualno

S tim u vezi,bas sam naisla u "Trecem Oku" pitanje neke citateljke koja trazi adresu Zor... i kaze da se ona bavi "aeroterapijom"sto je nesto sasvim drugo?Ili je citateljka pogrijesila ili se tu od pocetka mulja?

Najveci neprijatelji Crkve su u samoj Crkvi ,a oni sto cute oni ih podrzavaju ,koji rade na unistavanju pravog Pravoslavlja,na menjanju Liturgije,na uvodjenju jeretickih ucenja...

Tako da su to grabljivi vuci u jagnjecoj kozi koji mogu i telo i dusu da pogube,i od takvih se najvise treba cuvati kao sto nam je Gospod rekao ,,oni ne daju ljudima da idu i da udju u raj,licemerje

ok, o čemu više da diskutujemo, procesljali smo Marjanovice po sto puta, a nemamo biografiju glave kuće?! Šta više reci sto nismo, ako je zločin počinjen u porodici, ako uzmemo najjednostavniju varijantu da je motiv recimo Jelenina majka koja je tek izašla iz bolnice i koja je bolovala od teške bolesti. Šta bi ti uradila recimo da ti je majka na dvesta metara od kuće , sama , bolesna od teške bolesti i da je sve neizvesno, ne zna se koliko će živeti . Ja bi se recimo bez i malo dileme preselila privremeno kod majke sa detetom da joj budem pri ruci u svakom trenutku posle oporavka od teških kemoterapija, svaki trenutak sa njom bi gledala kao dragoceni lek za njenu tešku bolest. Psihickom snagom i podrškom se lece i najgore bolesti to je poznata stvar.... još unucica koja joj je bila melem za svaku ranu! Jelena se već polako vraćala pevanju i počela da zaradjuje....svaki normalan muž bi ovo recimo podržao, ali ovde nije u pitanju samo muž , ovde je u pitanju jedna kompleksna porodica gde je muž pod uticajem majke, majka je Bog, da se ne bavimo sad edipovim kompleksom koji je veoma izražen kod zorana...Eto recimo po meni je ovo mogao da bude motiv a brak je već bio klimav...da su je pustili verovatno se više nikada ne bi vratila. Da izuzmemo i sekte i razne oganizacije, i bilo ciju umešanost , zločini u porodici se vrlo brzo otkriju? Koji su onda djavo Marjanovici da su uspeli da prevare celu državu ?!

Zato što oni jesu organizacija. Njih 5 iz te kuće plus kumovi koji su im bliski. Eventualno neko poput inspektora, policajca koji se prodao za pare.

Zato što oni jesu organizacija. Njih 5 iz te kuće plus kumovi koji su im bliski. Eventualno neko poput inspektora, policajca koji se prodao za pare.

Aha jeste i oni svi vitlaju celu drzavu ,i ovaj narod ,,lupanje ,lupanje

- - - - - - - - - -

Ne Ja sam rodjena pravoslavka i to cu ostati !

Ako si Pravoslavka ,onda bi nam misljenja po tom pitanju bila ista

Milena,s tim se bas slazem!I to ne bilo kakva organizacija,vec organizacija koja izgleda ima svoje poglede na vjeru i iskrivljen nacin upraznjavanja iste!
Osim toga,sta je s tvrdnjama da je lakse otkriti ubistvo koje pocini mafija,neko neko ubistvo unutar porodice koja je odlucila da svim silama sacuva svoju tajnu?

- - - - - - - - - -

Milena,mi nista o njima ne znamo sem onog sto nam serviraju!Ko je Zori...M?Njeno porijeklo?S kim se Milo... druzio,u kom krugu ljudi se kretao?Cime se sve bavio?Vlad... takodje?Zor...takodje?Da li je ovo drugi brak Zori....?Da li je Milo...iz prvog braka? U sustini nista ne znamo!

BEOGRAD - Zorana i malu Janu srela sam kobnog dana na rampi kod nasipa, ali Jelenu nikada nisam videla da trči na ovom mestu, pa ni tada, iako godinama ovde čuvam koze.
Ovako za Kurir i portal Espreso.rs priča baka, meštanka R. iz naselja Crvenka kod Borče, koja se zatekla na nasipu 2. aprila 2016. Tada je navodno poslednji put viđena Jelena Marjanović (33), koja je nađena mrtva dan kasnije u obližnjem kanalu.
foto: Privatna Arhiva
Ni traga ni glasa
Tako je i ova baka potvrdila priču meštana, koji takođe tog dana nisu videli Jelenu da trči nasipom, iako je Zoran tvrdio da je Jelena bila s njim i ćerkom Janom na treningu.
BAKA: Jana je krenula ka mojim kozama kada ju je Zoran pozvao
- Sećam se tog 2. aprila, bilo je lepo vreme. Kao i svakog dana, došla sam u popodnevnim časovima da čuvam koze. Bilo je nešto pre 17 sati. Ne bih ni primetila muškarca sa devojčicom da je on dva-tri put nije nazvao: „Jano, vrati se“, i to kada je devojčica krenula ka mojim kozama. Pored njih dvoje, tu je bila još jedna žena sa dvoje male dece. Nisam više obraćala pažnju na njih. Jelenu nisam videla, što znači da je ona možda ranije otišla da trči ili da uopšte nije bila tu - kaže ova baka koja je insistirala na anonimnosti i dodaje:
- Do 19 sati, kada je trebalo da krenemo kući sa kozama, ništa se čudno nije dešavalo. Bar ne kod ove rampe. Tek sutradan sam saznala šta se dogodilo i bila sam iznenađena.
Ona objašnjava da koze na ovom nasipu čuva odavno i da uglavnom zna ko ovde prolazi ili trči.
- Međutim, Jelenu nisam videla ni tog dana, ali ni pre ubistva. Čula sam da je ona navodno kobnog dana tu došla da trči i da je ovde često džogirala. Mnogo ljudi ovde prolazi, još više njih trči, a ja sam tu svakodnevno. Ne znam, ali ja tu devojku nikada nisam videla. Za sve sam saznala iz medija tek sutradan - priča ona i dodaje da su inspektori nakon nekoliko dana dolazili kod nje sa Zoranom da provere da li je njega videla tog dana.

- Tada sam se uplašila i rekla da ne znam iako sam sigurna da je to bio Zoran - kaže ona.

Cekaj baba ili si sigurna ili nisi ?!

Zamislite ovo ,UPLASILA SE, CEGA?!!!!

- - - - - - - - - -

Njoj je neko pretio?!

31. oktobar 2017 |12:43»13:07
IZ ZATVORA U ZADRUGU! Kristijan podneo zahtev za puštanje na slobodu, evo za koliko bi mogao da uđe u rijaliti!
- Već je jednom u aprilu tražio prevremeno puštanje na slobodu, ali je sud njegovu molbu odbio - rekao je njegov advokat
Kristijan Golubovićpodneo je zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, i to da bi ušao u rijaliti " Zadruga"!

Naime, on je odlužio dve trećine svoje kazne, a prema važećem zakonu ima pravo da zatraži da ga ranije puste iz zatvora.
Da je Kristijan zatražio privremeno puštanje na slobodu potvrdio je njegov advokat Gvozden Grgur.
-Kristijan je u avgustu stekao uslov za podnošenje molbe za uslovni otpust posle izdržane dve trećine kazne. Već je jednom u aprilu tražio prevremeno puštanje na slobodu, ali je sud njegovu molbu odbio. Razlog nije saopšten, ali pretpostavljam da nisu bili ispunjeni pravni uslovi- naveo je Grgur.
U novembru je zakazana sednica na kojoj će biti odlučeno da li će Kristijanu Goluboviću biti dozvoljeno da napusti zatvor. Ukoliko se posle odluči da ode u "Zadrugu", sigurno nas očekuje šou.
Inače, Kristijana smo već gledali u rijalitiju "Farma", "gostovao je u "Parovima", a ukoliko se sada pridruži učesnicima vrlo je izvesno da bi mogao i da odnese pobedu, koja mu je na "Farmi" promakla pošto je diskvalifikovan.

Da li ce i Kizo ovako?

- - - - - - - - - -

http://www.telegraf.rs/jetset/zadru...odu-evo-za-koliko-bi-mogao-da-udje-u-rijaliti

- - - - - - - - - -

Cekalo se kada ce Zadruga da pocne ,pa zato nije pusten ,sad ce Mitar to da sredi ,,i eto Krileta na mejdan da ih taslaci

Zivimo u rijalitiju.
Mene nista vise ne moze da iznenadi.

Ovog osumnicenog, ne mogu ni ime da mu otkucam, ce pustiti, on ce dobiti pare, a ako ih i ne dobije bice ekskluziva za neki rijaliti.
Vise ne verujem pravosudnm organima Srbije.
Oni ne postoje za mene, nakon svega.
Mislim i na miliciju i na sve moguce sluzbe koje bi trebalo da stite interese nas, gradjana Srbije.

Da i ovde stavim tekst da vidimo... kakve sve sekte vladaju showbizom na Zapadu, a verovatno je gotovo isto ili slicno i kod nas...
Posto "naš" showbiz uglavnom kopira zapadni showbiz:

"MEĐUSOBNO SE SILUJU, A JA SAM MORALA DA UBIJEM" Glumica je bila u kandžama sekte, a najgore je što je onda pokušala da uvuče i NJEGA
http://www.blic.rs/zabava/vesti/med...em-glumica-je-bila-u-kandzama-sekte-a/phtenkl

Prelistati galeriju da vidite koje sve sekte...
Obratiti paznju na Dzej Zi i Rihanu... DAKLE MUZICKI ESTRADNI PAR
Dzej Zi je u OTO... sekta koju smo pominjali i ovde...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back