Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko i ne kaze da je sluzba ubila ,nego ti sve pogresno shvatasI da je neko radio u UDBI opet nema elemenata da služba ubije Jelenu
Jedino Z.M ima poznanstvo u MUP-u.
Po meni je možda Z.M čitao gledao rešavanje krivičnog dela ubistva
Ovo vec postaje totalno bizarno:
(VIDEO) GOST KOJI JE ZAPANJIO SVE U PAROVIMA: Nenad izveo ritual nad Đusom i pokazao svoje moći!
http://www.kurir.rs/stars/2932655/v...-izveo-ritual-nad-djusom-i-pokazao-svoje-moci
Zorica M. je zbog ovoga osudjena...
A sad vec citav niz likova i frikova u "Parovima" sve to javno promovise ?!
Alen "iscelitelj", pa Nenad "lekoviti", pa Vesna "vidovita"......
Mislim ono...
Ima li sektašenju na nacionalnim frekfencijama kraja ?!
...
To razbijanje pravoslavlja je pogresna prica... Ako mediji, internet mogu da razbiju veru onda je ona i bila labava, nikakva... Prakticno ti uticaji cine uslugu odvajajuci zito od kukolja... Vera koja se moze unistiiti bilo kakvim spoljnim uticajima i nije bila neka vera...
Ne znam možda je V.M radio tajno u DB kada je bio u JAT-u
Zapeli Ste Zoran pa Zoran, čak i da je tako , zašto, ko i zbog čega ga toliko štiti?! Da je u pitanju jedna ili dve ili čak tri osobe koje imaju neke bitne uloge u samom vrhu i da ih zbog nečega štite to bi odavno puklo. Ne kapiram ljude koji su površni, ako već neku istinu nećete dobiti tokom sudjenja, analizirajte malo više u svojim glavama, sklopite kockice, mislim da je par forumasa ovde i došlo jako blizu ako ne i do same istine, ali to većina ignorise žudeći izgleda za nekim novim tracem
iz sutrasnjih novina pa da se o tome diskutuje???
Original postavioAni Četiri Pištolja
I sta ti imas protiv babe sa kozama?Zena posteno cuva svoje stado ,mozda od toga i zivi!Ako je manje obrazovana to nista ne smeta jer je tacno znala reci da Zor...nije bio na nasipu i da sva njegova prica pada u vodu! A vi se bavite sektama!
Neko tu laze ,a to veoma lako moze da se utvrdi!
- - - - - - - - - -
Greska,vera se iznutra unistava i raslabljuje od ubacenih spijuna ,i mlakosti vernika u veri