Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Strana ne postoji

- - - - - - - - - -

Draga ili dragi moj,grijesis!
Na mojoj listi osumnjicenika je broj jedan PARTNER,vec sam pisala o tome,zasto,kako,poslije toga neke osobe iz okruzenja a zatim neka sluzba,sekta ili kako god se zvala ta neka grupa!
Ja bih prije rekla da vi imate problem sa prihvatanjem cinjenice da uglavnom ovakva ubistva izvrse partneri!! Pazljivo dam ja citala sta pise Grom,to je jedna od teorija o kojoj se mogu napisati kilometri rijeci a da nigdje niste stigli!Kao prvo ne znate apsolutno nista o biografijama samih aktera,njihovih nacina zivota..itd. da biste ih uopste mogli svrstati bilo gdje osim onog linka iz djetinjstva koji moze biti trag a mozr biti i obicna manipulacija medijima zbog dobijanja "vise pacijenata" obzirom da znamo cim se majka bavi!Eto ti cujes sve sto Grom pise i sta?Kakav je rezultat? Ja licno nemam toliko vremena da pisem referate na ovu temu a pogotovo na temu sekte!Ni ljudi koji se bave tim ne mogu tako lako doci do nekih saznanja a ti ocekujes da dvoje,troje ljudi na ovoj temi to postignu?Smijesno!!!!
Sta treba da kolipiram 300 strana raznoraznog teksta o sektama,tajnim drustvima i tad sam kao nesto ucinila po pitanju ove teme!
A gdje si ti bila ranije ili bio, da nas prosvjetlis?

Sad sam zaista sigurna da je to cisto skretanje teme i da je u pitanju obicno ubistvo i da ga je izvrsio partner!

Uzalud vam trud!

E bas nije obicno ubistvo

Sta reci o sektama kad svi vidimo da se radi na totalnom razbijanju pravoslavne vjere,bezbroj grupa,sekti,naxovite to kako hocete su u svim refovima vlasti,u svim institucijama,medijima,javno se propagiraju njihova ucenja,lijecanja,imaju skole,fakultete,imaju sve! Ali o tome treba otvoriti novu temu ili mozda vec postoji ,pa o tome tamo diskutovati!
. ok, o čemu više da diskutujemo, procesljali smo Marjanovice po sto puta, a nemamo biografiju glave kuće?! Šta više reci sto nismo, ako je zločin počinjen u porodici, ako uzmemo najjednostavniju varijantu da je motiv recimo Jelenina majka koja je tek izašla iz bolnice i koja je bolovala od teške bolesti. Šta bi ti uradila recimo da ti je majka na dvesta metara od kuće , sama , bolesna od teške bolesti i da je sve neizvesno, ne zna se koliko će živeti . Ja bi se recimo bez i malo dileme preselila privremeno kod majke sa detetom da joj budem pri ruci u svakom trenutku posle oporavka od teških kemoterapija, svaki trenutak sa njom bi gledala kao dragoceni lek za njenu tešku bolest. Psihickom snagom i podrškom se lece i najgore bolesti to je poznata stvar.... još unucica koja joj je bila melem za svaku ranu! Jelena se već polako vraćala pevanju i počela da zaradjuje....svaki normalan muž bi ovo recimo podržao, ali ovde nije u pitanju samo muž , ovde je u pitanju jedna kompleksna porodica gde je muž pod uticajem majke, majka je Bog, da se ne bavimo sad edipovim kompleksom koji je veoma izražen kod zorana...Eto recimo po meni je ovo mogao da bude motiv a brak je već bio klimav...da su je pustili verovatno se više nikada ne bi vratila. Da izuzmemo i sekte i razne oganizacije, i bilo ciju umešanost , zločini u porodici se vrlo brzo otkriju? Koji su onda djavo Marjanovici da su uspeli da prevare celu državu ?!

- - - - - - - - - -

To razbijanje pravoslavlja je pogresna prica... Ako mediji, internet mogu da razbiju veru onda je ona i bila labava, nikakva... Prakticno ti uticaji cine uslugu odvajajuci zito od kukolja... Vera koja se moze unistiiti bilo kakvim spoljnim uticajima i nije bila neka vera...

slažem se sa ovom
konstatacijom! bravo.

Pa hajde onda da pricamo i o tome, ko, kako i zasto...
Dakle imamo dve moguce opcije:

1) On izvrsilac, a stiti ga mocna druzina...
2) Mocna druzina izvrsilac, a on zrtveno jagnje...koje ipak iz straha cuti o mocnoj druzini...

Trece opcije nema...

...

Mozda i treca ,sukob izmedju 2 druzine mocne,.

- - - - - - - - - -

I ovi sto stite i ovi sto napadaju svi su oni umesani

Zapeli Ste Zoran pa Zoran, čak i da je tako , zašto, ko i zbog čega ga toliko štiti?! Da je u pitanju jedna ili dve ili čak tri osobe koje imaju neke bitne uloge u samom vrhu i da ih zbog nečega štite to bi odavno puklo. Ne kapiram ljude koji su površni, ako već neku istinu nećete dobiti tokom sudjenja, analizirajte malo više u svojim glavama, sklopite kockice, mislim da je par forumasa ovde i došlo jako blizu ako ne i do same istine, ali to većina ignorise žudeći izgleda za nekim novim tracem
iz sutrasnjih novina pa da se o tome diskutuje???

Vama je promakla cinjenica da Jelena nije imala dlaka na jeziku ,i da je znala itekako da oplete po kolegama ,silikonjarama ,....to je moglo da je takodje dovede u fokus?!

Zatim Kiza takodje zna da se izleti u nekim stvarima.,,primer Vitezovi ,....

Kako god okrene covek ,meni sve vise deluje ovo kao sukob dve mocne strane,...

Neko je pre pisao da Marj.verovatno naginju Rusima,a vidimo da ih najvise napadaju prozapadni mediji ,zatim sukob Rusije i zapada na tom mentalno -astralnom nivou ,,,a njegova majka se bavi aurama ,bioenergijom ,ovaj pricao o astralnim putovanjima ,spominjao Vitezove ,istice svoju veru u Boga ,davanje zivota za veru,...i vi sve to mislite ,barem vecina da je to slucajnost?!

Istragu treba i uperiti protiv M.M jer ima jako sektaške pesme i pesme gde se spominje smrt

MRZI NARODNJAKE
Miloš Marjanović je na Fejsbuku navodio da ne podnosi narodnu muziku i pored toga što je njegova ubijena snaja pevala u "Grandu". On je objavio da muziku pevačice Goge Sekulić slušaju samo idioti, a šerovao je i stranicu "Ološ - magazin za seljačine", na kojoj je fotografija Saše Popovića, direktora "Granda".

"Želim seksualni odnos sa tvojom prababom", "Planiram da pokrenem proizvodnju Barbika sa ku*cem", "Dobro veče, vašu jetru, molim", "Kastriraću vam plišanog medu", neki su od opisa fotografija na kojima je Miloš. Na nekim slikama Janin stric je napolju na ulici, dok na nekim pozira u kući pored stolice za koju se drži - priča izvor Srpskog telegrafa.

M.M je isto veoma čudan i ima veoma čudne statuse na FB

"Malo je sukob interesa biti podrška sam sebi?!", ali je odmah potom počeo da joj daje instrukcije ko bi trebalo da bude u grupi, a ko bi trebalo da bude izbačen.
Tad se i okomio na Krsmanoviće, osuvši salvu uvreda na njihov račun:
"Oni su loši ljudi. Onaj soj koji treba izbegavati. Jeca je bila najvrednija među njima. Jeca je volela samo strica iz te sorte jer u sebi nije imala tu pokvarenost."
Zatim je naložio Dušici da izbaci iz grupe dve prijateljice porodice Krsmanović:
"Koristili su novine da nam nanesu što veće zlo, a to zlo je u njima. Izbacite ih jer je to jedini način da ne remete podršku", na šta Dušica odgovara: "Izbačene obe. Udavi me Teodora..."(Jelenina sestra od strica, prim. aut.)
Vladimir je zatim nastavio prepisku sa Dušicom pohvaljujući je što je i Teodoru izbacila iz grupe:

"S njom je bilo puno problema dok nije bila blokirana i izbačena", napisao je Vladimir.

"Biće i sad. Evo sad ušla neka Dušica Krsmanović", odgovorila je Dušica.

"To je druga sestra!", nastavio je svekar.

"Uh, glava me zabole...", požalila se Dušica.

"Kaži im šta su pravila. Nisu one dobronamerne", upozorio je Vladimir.

Ako su radili sa nekom ili za neku sluzbu,..a opet snajka javna licnost,brza,bez dlaka na jeziku ,moglo je doci do razotkrivanja?!

Zato ovaj slucaj takodje moze da podseca na slucaj Stevice Markovica ,koga su sluzbe vrbovale ,ucenjivale...po recima advokata kome se gubi svaki trag nakon te izjave ,barem javno pojavljivanje?!

- - - - - - - - - -

Evo kako neki forumasi nemaju petlje,herca ,da nastave diskusiju ,pod uticajem "momka od 2 metra koji se nicega"ne boji"!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back