Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedan paradoks, ne postoji bivša članica Crne Ruže, postoji jedino sadašnja i mrtva članica. Nije u pitanju Crna ruža, za ovako naprednu medijsko-policijsko-političku režiju potrebna je veća organizacija, Crna ruža nema ni izbliza sredstva kao Gnostička crkva, o kojoj sam ranije pisala i za koju postoje indicije da je delovala na ovom slučaju. Što se tiče brata, čitala sam njegove pesme, zaista su duboke i mračne i mislim da je on gledao sebe kao žrtvu, da se njemu nije svidela uloga u porodici i sekti u kojoj se našao, otud njegova mračna strana. Ne zavaravajte se, to što je neko u punk garage fazonu ne znači da je sektaš, pripadnici najorganizovanijih sekti su naizgled društveno normalni ljudi. Čak i taj naziv "Mrtvorođenče", mislim da je mislio na sebe. Evo njegove pesme:

Ka nebu

Rođenjem bačen
U reku zlobe
Gde najveca je kazna
Biti jedan od njih

Dočekan sa osmehom
U reci zlobe
Kao tužni davljenik
U okeanu plamena

U zatvorenom krugu
U reci zlobe
Ne postoji dom
Nema bližnjih

Milion puta me
U reci zlobe
Progutao mrak
Za svaki nade trag

Odvedi me
Što dalje sad
Neka duh moj plovi
Negde među zvezdama
Ova reka mi je
Dušu sledila
Moj dan danas dočekah
Drum beskrajan

Otrovan korov
U reci zlobe
Vezan oko mene
Vuče me ka dnu
Plačne sirene
Raširenih ruku
Zovu me viru crnom
Da se prepustim
Ja plutam
Bez nade ti se prepuštam
Da me odvedeš
Ili pustiš da se udavim

Која нормална особа носи ребрасте црне мајице које су провидне

БИВША СЕКТАШИЦА ТВРДИ: Марјановићи су у секти Црна ружа, а њихов вођа стоји иза Јелениног убиства

To je clanak iz 2016.god i o tome nista vise!

Нико није луд овде

Ne mislim na tebe, al' necu da pisem neko vreme da se neko ne pojavi i ne konstatuje da namerno zatrpavam postovima da se ne bi videli postovi koji otkrivaju zavere...

- - - - - - - - - -

Аха,онда ми објасни ко нормалан слика гроб и држи слику у телефону

Taj telefon u kome je slika groba(ako jeste) ne verujem da je Jelenin, mozda je bio i zajednicki... Pa nije slikanje spomenika nista toliko strasno po meni...

Citam ove clanke u vezi telefona,mislim da je to svekrov telefon koji je vec bio u policiji ako je istraga uradjena ispravno!Poslije toga sigurno da je oprezan i u kontaktima a i u ostavljanju tragova.Dakle to je jos jedan corak,osim ako nisu prijavili postojanje bas tog telefona tj.ako je bio skriven?

U vezi slike spomenika,pa mozda je to slikao da pokaze Zorici jer ona ne ide na groblje?Na fb nije rijetkost da ljudi cak objavljuju slike sa sahrana i pokojnike u sanducima,il' je svijet pun ludaka il' su se ljudi pogubili u sveopstoj maniji slikanja i postovanja tih slika na drustvenim mrezama ne birajuci ambijente,motive i ostale sadrzaje koje prikazuju ta njihova "umjetnicka" djela? Dakle,nista neobicno!

Poslednja izmena:
Nije ni nezakonito...

Није знам.

А није ни нормално више је веома чудно.

Дбро ја знам некад да се у ЦГ сликало сахране што је и то веома чудно

- - - - - - - - - -

Citam ove clanke u vezi telefona,mislim da je to svekrov telefon koji je vec bio u policiji ako je istraga uradjena ispravno!Poslije toga sigurno da je oprezan i u kontaktima a i u ostavljanju tragova.Dakle to je jos jedan corak,osim ako nisu prijavili postojanje bas tog telefona tj.ako je bio skriven?

Мислим да је то тајни телефон

25.10.2017. NOVI SAD...

POŠTOVANI PRIJATELJI CFI I VI KOJI TO NISTE, A PRATITE NAS...

OBAVEŠTAVAM VAS DA SAM DANAS POZVAN U SUTRAŠNJU "ZADRUGU"... (26.10.2017.)

TEMA RAZGOVORA BI BILO UBISTVO JELENE KRSMANOVIĆ - MARJANOVIĆ...

IAKO SAM DRAGE VOLJE ŽELEO DA SE SUSRETNEM SA ADVOKATOM DELIBAŠIĆEM (REKLI SU MI DA ĆE I ON GOSTOVATI), DA PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM POKAŽEM DOKAZE O TEORIJI DA NIJE UBIJENA NA NASIPU, NISAM PRIHVATIO GOSTOVANJE...

DVA SU RAZLOGA:

KAO PRVO, U "ALO" SAM NAJAVIO DA SE VIŠE NEĆEMO OGLAŠAVATI U MEDIJIMA PO PITANJU UBISTVA JELENE KRSMANOVIĆ - MARJANOVIĆ...

KAO DRUGO, SMATRAM DA JE ANALIZA UBISTVA JELENE KRSMANOVIĆ - MARJANOVIĆ U EMISIJI TIPA "ZADRUGA" DNO DNA MORALA... JECA TO NIJE ZASLUŽILA...

ZNAM DA ĆE ME SUTRA PLJUVATI I BLATITI U "ZADRUZI"...

SPREMAN SAM DA SVE TO ISTRPIM...

JEDINE INFORMACIJE KOJE ĆETE MOĆI DA DOBIJETE O UBISTVU JELENE - KRSMANOVIĆ - MARJANOVIĆ, A DA POTIČU OD CFI, BIĆE NA OVOJ FB STRANICI...

OBEĆAVAM VAM EKSKLUZIVNE DOKAZE USKORO...

CFI DOO NOVI SAD
DIREKTOR
NENAD ŠIPKA, DIPL. EKON.
SUDSKI VEŠTAK I FORENZIČAR

Bravo gospodine Sipka!

Ukoliko se zaista utvrdi,dokaze, da je Z ubica ,on znaci skoro dvije godine ismijava javnost,medije,policiju,masu ljudi koji rade na ovom slucaju,onda zaista ne znam kakvu bi kaznu trebao dobiti?Pa jos ako se sjetimo majke kojoj je J bila jedino dijete,koju je gledao i oci i lagao ,male J.n. kojoj je nepovratno promijenio zivot i nanio bol....On koji tuzi novine,proziva Nikolica, ucestvuje u vlastitoj "podrsci"...ne znam, meni to nikako ne ide u glavu!Nevjerovatno!

Poslednja izmena:
Као што је Шипка рекао пуно конфузних изјава

To je istina! Ako pogledamo samo snimke na kojima on prica naci ce se razlicite verzije istog momenta!Ne znam sta da mislim zaista,pokusavam da budem realna ali ovo je bas tesko...Da li osoba moze biti tako pogubljena iz nekih drugih razloga ili je zaista krivac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back