Qing
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
nemoguće , ovi isti sto svaki dan izmisljaju nove priče da su bili tu a da nisu slikali, znaš šta bi te slike značile za njihov tiraž ...Mislim da nisu slikali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoguće , ovi isti sto svaki dan izmisljaju nove priče da su bili tu a da nisu slikali, znaš šta bi te slike značile za njihov tiraž ...Mislim da nisu slikali
nemoguće , ovi isti sto svaki dan izmisljaju nove priče da su bili tu a da nisu slikali, znaš šta bi te slike značile za njihov tiraž ...
Znam,ali mislim da je policija zabranila da slikaju i ako su slikali a mislim da nisu,NEMAJU dozvolu da puštaju slike jer je to povreda porodice
ne, zanima me odakle gospodinu šipki slike?
- - - - - - - - - -
...znaci da novinari i ako su bili tu nisu nikakve slike objavljivali osim patike? da li se sećaš ?
A nije trebalo da objave slike po etici
Bez odobrenja Policije novinari slike ne smu stavljati
nemoguće , ovi isti sto svaki dan izmisljaju nove priče da su bili tu a da nisu slikali, znaš šta bi te slike značile za njihov tiraž ...
nadam se da gospodin šipka ima sve slike ne samo one od pozadi . Volela bih kada bi nam nešto više rekao o povredama u predelu stomaka. i da li je video slike lica pokojnice .....
Ta devojka iz Borce je imala istu frizuru kao i Kiza ...
- - - - - - - - - -
Secate se onog Nemca ,za koga se takodje sumnja pripadnost nekog kulta-sekti...Borca definitivno nije cisto mesto

U početku su trebali u tajnosti rešaviti slučaj
ceka se krunski dokaz![]()