Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takođe mislim da Zoran nije zadao udarac koji je ubio Jelenu, ali je morao znati šta se sprema i samim tim je direktan saučesnik.

naravno, to sam već napisala da su svi članovi porodice saučesnici gde je leader majka i preko koje su i uvučeni u sve ovo. Dokaz- Koji normalan i savestan roditelj bi dozvolio pojavljivanje maloletnog deteta u trecem oku. Sa njim je manipulisano od malena .

Sada sam pogledala snimak nesrećnog Zorana u trećem oku gde opisuje 11 nivoa astrala između zemaljskog i "nadljudskog", verovatno ne koristim pravilne termine, skoro školski po gnostičkim objašnjenjima Alistera Kraulija. Nemoguće je da ovo niko od kvazi novinara, advokata, inspektora, detektiva, crnih i belih magova nije primetio.

In the Qabalistic system of Crowley, the Abyss contains the 11th (hidden) sephira, Da'ath, which separates the lower sephiroth from the supernals. This account derives from the Hermetic Order of the Golden Dawn's view of Genesis,[7] in which Da'ath represents the fall of man from a unified consciousness into a duality between ego and divine nature.[8] The Abyss is guarded by the demon Choronzon, who manifests during the third, ceremonial method of crossing this gulf. He represents those parts of one's consciousness and unconsciousness -- "a momentary unity capable of sensation and of expression," in Crowley's terms[9] -- that are unwilling or unable to enter the Divine. According to Grant Morrison in the Richard Metzger Book of Lies, at least, Choronzon

Ovo sam skinula sa Vikipedije, za mene je ovo pomalo jezivo i komplikovano ali moja sumnja o kojoj sekti se radi je sve manja i manja.

E sada, zamislite ogromnu količinu još uvek normalnih, pravoslavnih Srba, za koje smatram i sebe, kada shvate da su njihovi voljeni TV junaci i političari zapravo nekrofili, pedofili, saučesnici u ubistvima, homoseksualci i duševni bolesnici. Kada bi ovako nešto završilo na naslovnim stranama, umesto morbidnih izjava organa suda, Vlade, Skupštine, tužilaštva, lažnih svedoka, policije kojima se hrane najniži porivi čitalaca poluisspranih mozgova, a na račun ove nesrećne ubijene žene, biće nade za preporod naše namučene zemlje.

Astrali ,kljuc spasenja ,Templari ,sve je to povezano sa ovim Kroulijevim kultom Abbey of Thelema ,cija opatija se nalazila nekada u Italiji ,ako se ne varam u juznom delu Italije

- - - - - - - - - -

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abbey_of_Thelema

Evo ga mafija Korleone , Sicilija Djan Luka Paljuka,sve bitcharke se sete...alfa romeo ,Milano ,Torino ...

- - - - - - - - - -

Aliester Crowley - The most wicked man in the world

,The book of the law...

Anton La Vey je malo dete za njega bio

E sada, zamislite ogromnu količinu još uvek normalnih, pravoslavnih Srba, za koje smatram i sebe, kada shvate da su njihovi voljeni TV junaci i političari zapravo nekrofili, pedofili, saučesnici u ubistvima, homoseksualci i duševni bolesnici. Kada bi ovako nešto završilo na naslovnim stranama, umesto morbidnih izjava organa suda, Vlade, Skupštine, tužilaštva, lažnih svedoka, policije kojima se hrane najniži porivi čitalaca poluisspranih mozgova, a na račun ove nesrećne ubijene žene, biće nade za preporod naše namučene zemlje.
Svi se skoro oglasili u vezi slucaja ,samo policija nije ni dan danas,sto je veoma cudno....

A one izjave Nese ,da ga sve" ovo zabavlja sto pise u novinama",i da nema veze sa istinom ,to uopste ne bih smatrao "konferencijom",ali je svakako zanimljiva konstantacija..

Jako bih volela da neko zaista, temeljno istraži koja je sekta u pitanju, možda sam u krivu (ali mislim da nisam, samo zbog veze gnostika i muslimana), budući da je karakteristika sekte izuzetna zatvorenost biće veoma teško otkriti o čemu se radi.

Veliki je uticaj nekadasnje rimske crkve tj .patrijarsije u osnivanju islama,,,jedan jeretik koji je otpao od pravog ucenja je pripremao Muhameda za novu veru ...i nabedio ga je da je on alahov prorok..ozenio se starijom zenom 20 godina od njega,koja je bila hriscanka...na kraju je skoncao od Jevrejke koja ga je otrovala ...i od tih posledica se vukao 2-3 godine i umro

Porodica Marjanovic uopste nije toliko posebna niti cudna.... Oni u stvari jesu dobro uklopljeni u drustvo i okolinu.. Njihova kuca je cesto puna, eto i ta kuma je visila po ceo dan kod njih.. Imaju puno prijatelja, slavlja su im ogromna... Sve to pokazuje da oni uopste, ali uopste nisu toliko izopsteni iz drustva kao sto javnost i novine to zele da predstave.. Ovaj slucaj je to od njih napravio...Ima mnogo cudnijih i zatvorenijih porodica... Cak se i to sto Zorica radi tradicionalno uklapa u nase drustvo.... Moze sada da se izmislja svasta nisu oni nikakvi sektasi... Ovde se radi o problemima psihicke strukture, o nekim devijacijam i slicno, a od njih nisu izopsteni ni oni koji upiru prstom... Stim sto je razlika u tome sto je Z pocinio tesko krivicno delo... A ni to delo samo po sebi nije nesto sto se ne desava kod ljudi raznoraznih profila...

Slazem se.

- - - - - - - - - -

Čula sam to kad sam gledala snimak. Možda to jeste pravi razlog hapšenja...

Čudno je to što samo Novosti sutra pišu o tome, niko drugi. Čak ni Kurir iako je njihova novinarka prisustvovala tome.

Ja od starta pricam da blato iako je bitan dokaz nije i glavni. Nema teorije.

Sada sam pogledala snimak nesrećnog Zorana u trećem oku gde opisuje 11 nivoa astrala između zemaljskog i "nadljudskog", verovatno ne koristim pravilne termine, skoro školski po gnostičkim objašnjenjima Alistera Kraulija. Nemoguće je da ovo niko od kvazi novinara, advokata, inspektora, detektiva, crnih i belih magova nije primetio.

In the Qabalistic system of Crowley, the Abyss contains the 11th (hidden) sephira, Da'ath, which separates the lower sephiroth from the supernals. This account derives from the Hermetic Order of the Golden Dawn's view of Genesis,[7] in which Da'ath represents the fall of man from a unified consciousness into a duality between ego and divine nature.[8] The Abyss is guarded by the demon Choronzon, who manifests during the third, ceremonial method of crossing this gulf. He represents those parts of one's consciousness and unconsciousness -- "a momentary unity capable of sensation and of expression," in Crowley's terms[9] -- that are unwilling or unable to enter the Divine. According to Grant Morrison in the Richard Metzger Book of Lies, at least, Choronzon

Ovo sam skinula sa Vikipedije, za mene je ovo pomalo jezivo i komplikovano ali moja sumnja o kojoj sekti se radi je sve manja i manja.
jos uvek citam ono sto sam pronašla ovde, kontaktirala sam i neke ljude koji su upućeni u ovu tematiku i ono sto sam zasnala je zapanjujuće. Ne znam da li si proucavala njihove ‘metode’ astralne proekcije i do kog nivoa idu? Mislim da si pogodila tačno o kojoj se sekti radi, ja sam pronašla mnogo toga interesantnog za pojedine diskutante ovde ali ih je manjina ovde, ne krivim nikog, ljudima je ispran mozak i oni ne vide dalje od onoga sto su čuli i procitali i diskusija od 500 + stranica se svodi na ono sto im je servirano iz medija pa oni to tumače i razlazu. Mislim da nije pametno da ovde iznosimo ništa više o tome. Radi se o jednoj opasnoj sekti, i diskutante koje zanima oni će verujem naći put do nekih većih saznanja.

Ako imate viška vremena, postoji odličan serijal za koji doduše treba imati malo jači stomak, ali poruke koje nosi su izuzetno snažne. Situaciju koja se sada dešava ( orgijanje novinara i političara nad ubistvima) ova serija opisuje u sezoni 7- the cult, koju vredi pogledati. Prve 2 epizode nisu baš ubedljive, ali od treće epizode otprilike shvatate moć medijske manipulacije.
serijesad.com/american-horror-story
Mislim da ni Jelenini otac i majka čak nisu umrli na način na koji se piše, a ako u Srbiji ima 10 hrabrih ljudi na ovom slučaju, kula od karata može da padne.

Meni jeste sumnjiva smrt Jelenine majke...
Jeste da je zena bila bolesna...ali je naprasno preminula posle izlaska sa VMA...
A pri tome je ona jedan vrlo bitan svedok...bas zbog ovih poziva oko kojih se sad lome koplja...
Deluje mi kao da je uklonjena...a lako je bilo ukloniti jer je vec bila bolesna....i sve se pravdalo prirodnom smrcu.

...

11 je brojka koja se cesto pojavljuje u ovom slucaju...

- Pocev od one poslednje zurke tj Jeleninog nastupa u "Parovima", a sto je po meni bila svojevrsna "crna misa" i to u LIVE prenosu na HAPPY-u dakle televiziji sa nacionalnom frekfencijom...kada su svi bili u crnom a samo JEDAN LIK JE BIO U BELOM DRESU SA BROJEM 11.

- Pa onda na 40 dana kad se pojavio onaj lik takodje JEDINI U BELOM DRESU SA BROJEM 11 dok su svi ostali bili u crnom naravno...

...

Gnostička sekta je za mene, po onome što sam pročitala, izuzetno komplikovana, ima puno pravaca, puno izvora koji je objašnjavaju, mislim da je u najmanju ruku tema doktorske disertacije. Kada budem imala vremena i volje posvetiću se njenom proučavanju, koliko god mi jeziva bila, ali sam skoro potpuno ubeđena da se o ovoj sekti radi.
Ja uopšte ne mislim da je porodica bila izopštena, naprotiv, mislim da je sekta kojoj su pripadali toliko razgranata da su imali izuzetno puno prijatelja istih shvatanja.
Moj zaključak je da se itekako zna počinioc i sekta koja stoji iza cele ove morbidne režije, na kraju će da okrive nekog mučenika, verovatno Zorana, ili nekoga ko im posluži kao žrtveno jagnje, a pravi motiv niko neće staviti na naslovnu stranu.
Najveći paradoks je u tome što svi aludiraju na sektu, a niko ne piše na koju, jer ako neko spomene, neko će otvoriti pitanje finansiranja i otvoriće se pandorina kutija, u Srbiji ima još puno ljudi kojima oči nisu zatvorene i koji bi kopali.

Takodje...
Sem broja 11, koji se u ovom zlocinu cesto pojavljuje... imamo i pojavu broja 9

Devet svedoka protiv Zorana
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:686519-Devet-svedoka-protiv-Zorana

DEVET ZVERSKIH UDARACA U GLAVU Ovo je ključni dokaz da je pevačicu iz Borče ubio neko ko ju je DOBRO POZNAVAO
http://www.blic.rs/vesti/hronika/de...kaz-da-je-pevacicu-iz-borce-ubio-neko/fcxxh8f

Dakle imamo kombinaciju brojeva 9 i 11.

A na sta vas to asocira?

Pa na najveci satanisticki ritual zrtvovanja ikad... snimljen LIVE kamerom u LIVE prenosu sirom sveta = Njujork 11.09.2001.

...

...

Ustvari ono sto ova neka ocigledno mocna satanisticka sekta sada i svo ovo vreme verovatno radi nad celom javnoscu Srbije sa ovim zlocinom...jeste da cini da svi prisustvujemo javno manifestovanoj "crnoj misi".

Dakle sem samog ocigledno ritualnog zlocina poenta je i da se cela javnost ucini prisutnom pri toj jos uvek trajucoj "crnoj misi"

I da...
Smtaram da ako ne svi, a ono neki clanovi Marjanovica jesu pripadnici, svesni ili nesvesni ove sekte.
Zoran je tu najsumnjiviji a onda ostali...

S tim sto ne mora znaciti da su oni svesni da su u sekti, oni to mozda posmatraju kao veru pravoslavnu ili kakovec, ali samo oni koji njima upravljaju znaju da je to satanisticka sekta
Zoran je sam rekao da bi citiram "za veru dao zivot...."...pa ko kaze da ga ne bi i oduzeo nekome...ako je iz njihovog ugla to "verom opravdano..."

Ali ta izjava je zanimljivija iz razloga i pojma "samozrtvovanja"...sto se cesto trazi od pripadnika u sektama...
Jer kod sekti cesto imate sem podsticanja na ubistva takodje i podsticanje na samoubistva i sl. a sve u svrhu zrtvovanja satani.

Moguce da je Marjanovicima neko sektu podvalio pod istinsku veru...pa im ispirao mozak sa pricom o samozrtvovanju po ugledu na Hrista npr., A ustvari u pozadini nije vera vec sekta.

Takodje...
Kad smo vec kod simbolike...koja nam sigurno nesto govori, a samo je stvar da li mi znamo to da citamo sve te sublimativne simbole i znake koji se pojavljuju u ovom slucaju.

Dakle obratite sad paznju - ovde imamo kumu VERU i blisku prijateljicu i pevacicu NADU

VERA i NADA ...

...

Gnostička sekta je za mene, po onome što sam pročitala, izuzetno komplikovana, ima puno pravaca, puno izvora koji je objašnjavaju, mislim da je u najmanju ruku tema doktorske disertacije. Kada budem imala vremena i volje posvetiću se njenom proučavanju, koliko god mi jeziva bila, ali sam skoro potpuno ubeđena da se o ovoj sekti radi.
Ja uopšte ne mislim da je porodica bila izopštena, naprotiv, mislim da je sekta kojoj su pripadali toliko razgranata da su imali izuzetno puno prijatelja istih shvatanja.
Moj zaključak je da se itekako zna počinioc i sekta koja stoji iza cele ove morbidne režije, na kraju će da okrive nekog mučenika, verovatno Zorana, ili nekoga ko im posluži kao žrtveno jagnje, a pravi motiv niko neće staviti na naslovnu stranu.
Najveći paradoks je u tome što svi aludiraju na sektu, a niko ne piše na koju, jer ako neko spomene, neko će otvoriti pitanje finansiranja i otvoriće se pandorina kutija, u Srbiji ima još puno ljudi kojima oči nisu zatvorene i koji bi kopali.

neizmermo zahvaljujem na ovom otkriću o kojoj se tačno sekti radi, ovo rešava i ostale nedoumice koje sam imala o ovom slučaju, evo sto više čitam , ne osećam se dobro. Ti si već otvorila pandorinu kutiju i dala prave smernice ljudima da zaznaju istinu, ali sumnjam sa će iko sto je i razumljivo smeti da priča o ovome i rizikuje svoju bezbednost.

neizmermo zahvaljujem na ovom otkriću o kojoj se tačno sekti radi, ovo rešava i ostale nedoumice koje sam imala o ovom slučaju, evo sto više čitam , ne osećam se dobro. Ti si već otvorila pandorinu kutiju i dala prave smernice ljudima da zaznaju istinu, ali sumnjam sa će iko sto je i razumljivo smeti da priča o ovome i rizikuje svoju bezbednost.

Ima li neke literature na internetu a da nije previše komplikovana, sve što sam ja našla mi je kao Tolkina da čitam opet, nemam sada toliko koncentracije? Idem za Srbiju tek za par meseci pa ću u biblioteku, jako me zamara čitanje na ekranu. Ono što je najveći problem je što se običan svet ne meša u politiku i medije, ne zbog straha, nego zbog izreke da se ne vredi valjati po blatu sa svinjama, ti ćeš se uprljati a one će uživati. Ima puno, puno takvih ljudi u Srbiji, samo mojih kolega i drugara sa kojima sam diskutovala na ovu temu, koji su na prvu loptu videli da novine lažu, ali se ne mešaju pošto nemaju interes. Ja sam uzela da kopam iz čiste dosade.
Verujte mi, puno ljudi pruža otpor i nema strah, mislim da jedini koji treba da se plaše su članovi ove nekrofilske sekte, ako neko normalan odluči da ih otkrije, mislim da će to biti konačna kap u čaši srpske kuke i motike, koja se pokazala kao delotvorna vaspitna mera puno puta u našoj istoriji.

Ono što mi nije jasno je kako da kod nas ne postoji neko udruženje forenzičara, policijski sindikat, inspektor, sudski veštak, profesor dakle bilo ko stručan da bar na svom FB profilu napiše, ako ne nekim novinama ili u formi javnog saopštenja, koliko 99% naslova u novinama nema nikakvog smisla, što sa stanovišta struke što sa stanovništa zdravog razuma?

...

Ustvari ono sto ova neka ocigledno mocna satanisticka sekta sada i svo ovo vreme verovatno radi nad celom javnoscu Srbije sa ovim zlocinom...jeste da cini da svi prisustvujemo javno manifestovanoj "crnoj misi".

Dakle sem samog ocigledno ritualnog zlocina poenta je i da se cela javnost ucini prisutnom pri toj jos uvek trajucoj "crnoj misi"

I da...
Smtaram da ako ne svi, a ono neki clanovi Marjanovica jesu pripadnici, svesni ili nesvesni ove sekte.
Zoran je tu najsumnjiviji a onda ostali...

S tim sto ne mora znaciti da su oni svesni da su u sekti, oni to mozda posmatraju kao veru pravoslavnu ili kakovec, ali samo oni koji njima upravljaju znaju da je to satanisticka sekta
Zoran je sam rekao da bi citiram "za veru dao zivot...."...pa ko kaze da ga ne bi i oduzeo nekome...ako je iz njihovog ugla to "verom opravdano..."

Ali ta izjava je zanimljivija iz razloga i pojma "samozrtvovanja"...sto se cesto trazi od pripadnika u sektama...
Jer kod sekti cesto imate sem podsticanja na ubistva takodje i podsticanje na samoubistva i sl. a sve u svrhu zrtvovanja satani.

Moguce da je Marjanovicima neko sektu podvalio pod istinsku veru...pa im ispirao mozak sa pricom o samozrtvovanju po ugledu na Hrista npr., A ustvari u pozadini nije vera vec sekta.

Takodje...
Kad smo vec kod simbolike...koja nam sigurno nesto govori, a samo je stvar da li mi znamo to da citamo sve te sublimativne simbole i znake koji se pojavljuju u ovom slucaju.

Dakle obratite sad paznju - ovde imamo kumu VERU i blisku prijateljicu i pevacicu NADU

VERA i NADA ...

...

Ljubav Vera Nada
Na ovakve natpise ce te naici i na fb profilu V kao i u pisanju nekih clanova "Podrske"!
Ja odavno napominjem,skrecem paznju na Z majku,kako je ona pocela da se bavi tim sto se bavi,ko ju je uveo u svijet okultnog pa tako i ona svoju porodicu?Rock je postavio dobar link
https://svetosavlje.org/u-lavirinti...o-satanizma-pravoslavlje-i-sekte-knjiga-iv/7/

Ovdje cete naci tekstove o treninzima i svemu onom sto se postize njima kao i tvrdnju s pocetka da je sve to zapravo zasnovano ,sekte,zarad lake zarade,bez znoja,a to je upravo nesto cime se doticna i bavila cijeli zivot!Ko je njen ucitelj?Ko joj je poklonio kucu (spominju se i poklanjanja nekretnina) i kakve su njene obaveze prema svom ucitelju ili uciteljima?
U ovom tekstu cete naici na pisanje o astralima,vodicima,vanzemaljcima,kosmosu,kosmickoj energiji zapravo sve ono sto ste mogli cuti,vidjeti od desetogodesnjeg Z koji je jos u toj dobi bio u treninzima!Vrijedi ovo sve procitati...
U vezi treninga,podrazumijevaju psihicki zdravu osobu,dakle nisu bezazleni i mogu praktikanta uvesti u sizofreniju?Dakle ima tu svega a da su M zagazili odavno u nesto meni je to ocigledno!
Koji je ono manastir Z spominjao ?

I jos nesto...cak je i "sizofrena" ovih dana objavila status da ceka "New Age" a znamo o cemu je tu rijec! Dakle promijenila vjeru,presla u islam pa sad ceka....sta?I eto nju neki inspektor ukljucio u istragu?U ovom slucaju nista nije slucajno!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back