- Poruka
- 6.684
Такође истрагу треба усмерити и на М и В
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Такође истрагу треба усмерити и на М и В
Ја ипак верујем на реч бившем полицајцу који је рекао да вероватни имају јаке материјалне доказе,и да је један од адвоката З био полицајац
http://www.alo.rs/jure-nas-sekte/128500
- - - - - - - - - -
Jure ih sekte, zar nije ovo malo čudno što sad objavljuju ,kakav se to skup organizuje jer zna neko?
Naslovnice za sutra,skoro sve govore o pronadjenom telefonu! Dakle to su ti dokazi?
Убиство није професионално него обучено и прочитано како се решава кривично дело убиства
Ја сам гледао и слушао неке стручне људе
Slusala sam i ja, u ovom slucaju je postojao cistac ali nije to nista profi jer je ipak ostalo tragova koji se profesionalcima ne bi omakli!
Inace zabiravila sam reci u vezi ovog slucaja sve citam,gledam,slusam! I nemam namjeru prestati uostalom kao mnogi drugi ljudi!
Mar..... ce bez obzira kakav ishod na kraju bude ostati upamceni po ovom monstruoznom ubistvu ,sami su tome doprinjeli i doprinose svakim novim potezom!Nazalost to je realnost!
To je tačno... čak i da su te sekte u pitanju, vrlo je moguće da je to u pitanju, oni su opet krivi. Da li kao saučesnici, direktni izvršioci... oni su krivi! Nije moguće da je neko totalno nepoznat ubio, da se oni toliko upliću u laži...
Što se tiče tih sekti, astrala i svega toga... opet vas podsećam da je blog Zoranovog brata imao naslov "Mrtvorođenče", ka na primer Zoranov brat blizanac, za koga misle da je živ.
Opis tog bloga je glasio nešto kao "dnevnik o jednom košmaru koji se nikada neće završiti" ili "...koji još uvek traje..". Ne sećam se tačno, posle je taj opis uklonjen sa bloga.
Zamislite kakvo je to stanje unutar porodice, da Miloš posveti blog mrtvorođenom bratu i nazove to košmarom?
U tužilaštvu i policiji očekuju da će cela istraga biti završena do marta, do kada će Zoran najverovatnije biti u pritvoru. Nakon toga trebalo bi da bude podignuta optužnica, a sredinom 2018. i da počne suđenje.
Odakle ti ovo?
Дефинитивно су нека секта