Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја ипак верујем на реч бившем полицајцу који је рекао да вероватни имају јаке материјалне доказе,и да је један од адвоката З био полицајац

Delibasic jeste bio policajac a on tvrdi da ne postoje dokazi,uostalom to i jeste njegova uloga u ovom slucaju,da negira krivicu ili visinu kazne?
Nije ti valjda on rekao?
Ovo za sekte nije nimalo bezazleno i mozda se tu krije motiv?

http://www.alo.rs/jure-nas-sekte/128500

- - - - - - - - - -

Jure ih sekte, zar nije ovo malo čudno što sad objavljuju ,kakav se to skup organizuje jer zna neko?

To samo govori o tome da su sekte u svim redovima vlasti ,bilo bi interesantno cuti koja je sekta i koji su njeni istaknuti clanovi?
Imam osjecaj da to ima veze i sa ovom temom!

Prvi pravi korak bi bio pregledanje kamera sa TV Happy onog dana kada je Jelena pevala da se vidi ko im je rekao onako da se obuku, nakon toga svakog pojedinačno ko je tamo bio u crnom ispitati. Odbijam da poverujem da baš toliko ljudi zaduženih na slučaju nema hrabrosti da ispriča istinu, sigurno će neko odlučiti da uradi pravu stvar :D Molim vas prestanite da čitate gluposti u medijima, pogotovo vezano za ovaj slučaj, mnogo ćete zdravije razmišljati :D

Убиство није професионално него обучено и прочитано како се решава кривично дело убиства

Sto se tice toga vidjeli smo ko gleda hapsenja na You Tube! Da je uradjena prava istraga sve bi se ispitalo vezano za internet,kompjuteri,telefoni a ko zna mozda i jesu!

A ovi sto apeluju da ne citamo stampu mi lice pomalo na skretnicare,svi se nesto pojavljuju u ovom istraznom periodu?Ali najmanji problem je ovaj forum,narod kupuje novine i cita i to im niko ne moze zabraniti!

Ја сам гледао и слушао неке стручне људе

Slusala sam i ja, u ovom slucaju je postojao cistac ali nije to nista profi jer je ipak ostalo tragova koji se profesionalcima ne bi omakli!
Inace zabiravila sam reci u vezi ovog slucaja sve citam,gledam,slusam! I nemam namjeru prestati uostalom kao mnogi drugi ljudi!
Mar..... ce bez obzira kakav ishod na kraju bude ostati upamceni po ovom monstruoznom ubistvu ,sami su tome doprinjeli i doprinose svakim novim potezom!Nazalost to je realnost!

Slusala sam i ja, u ovom slucaju je postojao cistac ali nije to nista profi jer je ipak ostalo tragova koji se profesionalcima ne bi omakli!
Inace zabiravila sam reci u vezi ovog slucaja sve citam,gledam,slusam! I nemam namjeru prestati uostalom kao mnogi drugi ljudi!
Mar..... ce bez obzira kakav ishod na kraju bude ostati upamceni po ovom monstruoznom ubistvu ,sami su tome doprinjeli i doprinose svakim novim potezom!Nazalost to je realnost!

To je tačno... čak i da su te sekte u pitanju, vrlo je moguće da je to u pitanju, oni su opet krivi. Da li kao saučesnici, direktni izvršioci... oni su krivi! Nije moguće da je neko totalno nepoznat ubio, da se oni toliko upliću u laži...

Što se tiče tih sekti, astrala i svega toga... opet vas podsećam da je blog Zoranovog brata imao naslov "Mrtvorođenče", ka na primer Zoranov brat blizanac, za koga misle da je živ.
Opis tog bloga je glasio nešto kao "dnevnik o jednom košmaru koji se nikada neće završiti" ili "...koji još uvek traje..". Ne sećam se tačno, posle je taj opis uklonjen sa bloga.

Zamislite kakvo je to stanje unutar porodice, da Miloš posveti blog mrtvorođenom bratu i nazove to košmarom?

To je tačno... čak i da su te sekte u pitanju, vrlo je moguće da je to u pitanju, oni su opet krivi. Da li kao saučesnici, direktni izvršioci... oni su krivi! Nije moguće da je neko totalno nepoznat ubio, da se oni toliko upliću u laži...

Što se tiče tih sekti, astrala i svega toga... opet vas podsećam da je blog Zoranovog brata imao naslov "Mrtvorođenče", ka na primer Zoranov brat blizanac, za koga misle da je živ.
Opis tog bloga je glasio nešto kao "dnevnik o jednom košmaru koji se nikada neće završiti" ili "...koji još uvek traje..". Ne sećam se tačno, posle je taj opis uklonjen sa bloga.

Zamislite kakvo je to stanje unutar porodice, da Miloš posveti blog mrtvorođenom bratu i nazove to košmarom?

Nerijetko se govori i o psiholoskom poremecaju porodice, cak i u emisijama u kojima su gostovali psihijatri,tako da ja ni to ne bih iskljucila,obzirom na vec vidjeno u vezi Z i M a i taj zivot majke unutar tih zidina ,sve to navodi na neko "iskakanje" od uobicajenog !

Новине

- - - - - - - - - -

Prema rečima izvora, u modernom "androidu" ima gotovo 16 gigabajta fotografija i snimaka. Na njima je zabeležen čak i Janin poslednji rođendan, koji je provela sa majkom. Ovo otkriće, posle gotovo godinu i po danonoćne istrage, bacilo je novo svetlo na monstruozan zločin. Ipak, među slikama se našla i jedna koja je uznemirila policiju. Reč je o fotografiji spomenika ubijene Jelene.

Дефинитивно су нека секта

Секта (лат. secta и лат. sequi и под утицајем лат. secare) је издвојена или затворена група људи која чврсто следи своја начела.

Sektu moze ciniti bilo koja grupa ljudi sa istim pogledima na svijet,zivot, sa istim ciljevima, a koja odstupa od uobicajenog.Da li su oni sami za sebe sekta ili su se odavno prikljucili nekoj ili nekom ogranku neke sekte,pitanje je? Svakako da oni to jesu !

I jos nesto...cak je i "sizofrena" ovih dana objavila status da ceka "New Age" a znamo o cemu je tu rijec! Dakle promijenila vjeru,presla u islam pa sad ceka....sta?I eto nju neki inspektor ukljucio u istragu?U ovom slucaju nista nije slucajno!
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : јuče u 20:55

New ageri ,sve su to satanisti .,,oni cekaju antihrista,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back