Kety Svea
Početnik
- Poruka
- 44
Ono što je jedino sigurno je da je neka organizacija u pitanju, ubistvo je degutantno da raspravljamo, nemamo nikakva dokazna sredstva i to je to. Ja za sada najjaču sumnju imam ka Gnostičkoj crkvi, kao što sam ranije pisala, budući za ovako razgranatu organizaciju nekrofilije, morbidnosti, korupcije i kreiranja javnog mnjenje nije dovoljna neka manja interesna skupina. Ima nekoliko registrovanih verskih organizacija u Srbiji, među kojima je i Gnostička crkva. Naš profesor bezbednosti nas je učio da su uticajnije sekte (kultovi) u Srbiji obavezno registrovane. Za njihovo delovanje potrebna je ogromna količina novca (zamislite koliko novca je potrebno samo za ovaj slučaj, podmićivanje svedoka, advokata, inspektora, plaćeni novinski članci, iznajmljivanje /kupovina automobila, obezbeđenje, propaganda, donacije političkim strankama (Vučić i Šešelj pričaju o slučaju)), a novac ne može baš sav biti iz nelegalnih tokova, pogotovo onaj iz inostranstva, dakle potrebno je i pravno lice sa tekućim računom. Naravno sa tendencijom širenja svog učenja sekte više nisu u senci i nije ih strah da se pojave pod pravim imenom. Ono što je neko ovde napisao o trgovini organima nije isključeno, ne kažem da su žrtvi izvađeni organi, nego je trgovina organima jedan od načina finansiranja sekti. Smatram nemoguće da niko od zaduženih na slučaju ni ne spominje proveru finansiranja sekti u Srbiji, iako je očigledan uticaj istih na ovo konkretno ubistvo, da se prati trag finansija koje vode do Kurira, Alo, Pinka, Happy itd za par nedelja sve bi bilo jasno. Samo ova nekrofilska družina koja nas godinama truje i pljačka nije svesna koliki broj ljudi jasno vidi celu sliku, koliki se broj ljudi gnuša na veliki broj medija i političara i koliko ništa od toga ne utiče na njih.
Jako bih volela da neko zaista, temeljno istraži koja je sekta u pitanju, možda sam u krivu (ali mislim da nisam, samo zbog veze gnostika i muslimana), budući da je karakteristika sekte izuzetna zatvorenost biće veoma teško otkriti o čemu se radi.
Jako bih volela da neko zaista, temeljno istraži koja je sekta u pitanju, možda sam u krivu (ali mislim da nisam, samo zbog veze gnostika i muslimana), budući da je karakteristika sekte izuzetna zatvorenost biće veoma teško otkriti o čemu se radi.