- Poruka
- 6.684
ja imam pravo da verujem šta ja hoću da verujem, i ko mi to mize zabraniti? Više verujem ruskim tračevima nego srpskim medijima i jednu jedinu reč.
Da i taj trač može da te dovede u policiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam pravo da verujem šta ja hoću da verujem, i ko mi to mize zabraniti? Više verujem ruskim tračevima nego srpskim medijima i jednu jedinu reč.
Našu policiju
naše više nije naše .... i to me jako boli.
Onaj ko ima uvid u spise i saslusanja(kao i listinge telefona), advokat odbrane Veljko Delibasic...Preporucujem ceo intervju(bez obzira sto sam ubedjen da je njegov klijent ubica), a ono o cemu smo pricali se nalazi negde na 10;20...
Slucaj ce da odluce materijalni dokazi. Sve i da prizna i kaze kako se sve odvilo ne mogu da ga osude bez dokaza.
Siroka tema,za proucavanje svakako jeste! Intetesantan mi je logo O.T.O. koji ima svevidece oko (trece oko) malo sam citala i definitivno vidim aktere ove price u tome a to je ujedno i nesto o cemu sam se i sama pitala vezano za majku i to cime se bavi,nije ona tek tako pocela da se bavi tim!Ovo sto sam procitala veceras o karakteristikama nekim spominje se poklanjanje nekretnina i slicno.Pa upravo je majka dobila kucu na poklon,pitanje od koga i zasto?Ono sto smo citali u vezi toga je glupost! Spominjao se neki Veselinovic i da je kuca placena novcem iz gradskog budzeta? Pitanje ko je on i u kakvim krugo ima se krece?U rijecniku Z a izgleda i ostalih ukucana sam registrovala neuobicajene rijeci specificne koje evo pronalazim u tekstovima o ovome!
Zanimljiva profilna slika Z,skorija,viteska kapa?Dakle on ima potrebu da se i iskazuje,pokazuje kao vitez?To je potvrdio i onim prepiskama sa Radom Matic pominjuci vitezove,kljuc spasenja i ono sto je on njoj pisao za mene je klasicno vrbovanje ,vise ga te teme interesuju nego ljubavne na koje ga je zapravo ona navodila! Siroka tema bas ali definitivno u tome nesto ima kad je ova porodica u pitanju!
Једини реални сведок је тај полицајац
ma pusti, ludi Rusi, ko još njih ozbiljno shvata![]()