Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je tako zasto bi on sugerirao na mafiju ,,,kada pre to nije radio,,,samo se za Marjanovice i kuma uhvatio?!

To je veoma neozbiljan pristup ,ili Sipka igra neku igru ili neciju igru?!

- - - - - - - - - -

Rock, ja nisam nikada shvatila da je aludirao na Marjanovice kao potcinioce , kao saucesnike u prikrivanju zločina da..

E pa ja jesam ,,,i jasno je aludirao i da su saucesnici i potcinioci,,,jer nije badava pominjao kombi beli u dvoristu,,,kontroverzne izjave,,amatersko ubistvo.

Naravno da igra igru, i svakako da je i iza njih ‘stub’. Beli, sivi ili crni;)

Oko ovakvih stvari uopste nema mesta spekulacijama u istrazi... Oni su vrla lako vec odavno utvrdili da li i u koliko sati ju je kuma zvala i da li su razgovarale... Oba telefona i obe kartice postoje... Ovde se verovatno radi o obicnoj mediskoj manipulaciji zarad naslova... Kuma je verovatno pozvala kada je saznala da je nestala(kao i mnogi) i naravno da se niko nije javio...Kiriku

Ne moze da bude medijska manipulacija ako je advokat odbrane to rekao,,,da su lesinari samostalno pisali pa i da kazes tako..

Sto se tice poziva lako je moglo da se utvrdi da li je sa njenog telefona odgovoreno,,i koliko je to sve trajalo...

Pojavile su se lupetanja ,da je njen telefon samo 2 sata navodno drzao bateriju ,,,samo se pitam sta ce joj takav krs od telefona,?!

A zaboravljeno je da ju je njena sestra zvala do ponoci ,kada su joj rekli da prekine ,da se baterija ne bi ispraznila.!

- - - - - - - - - -

Eno imaš klip u kome njen advokat kaže jasno da se ona čula sa Jelenom u 16.42h, u subotu.

To bi onda znacilo da je u javnosti lagano kada su oni bili na nasipu ,jer je bas CUdNo ,i da su je i majka i kuma zvale u vreme kada je po zvanicnoj verziji napadnuta?!

- - - - - - - - - -

Ako je istina da je to vreme poziva, onda vreme o kome se spekulisalo oduvek u medijima nije tacno.... Vreme kada su stigli, vreme majcinog poziva itd... Onda je sve to kao netacan podatak prikazano u javnosti i verovatno da su na nasip stigli oko 16;30(nesto pre) ili oko tog vremena, a majcin i poziv kume mogu biti u priblizno slicnom vremenu... Dakle sve se odigralo malo kasnije nego sto su novinari i mediji govorili.. Naravno istraga je od pocetka znala tacna vremena, ali javnost ne... Dosli su na nasip oko 16;30h, krenula je da trci, cula se sa majkom, cula se sa kumom, srela se sa Z koji izvrsava ubistvo i vraca se na pocetnu livadu na koju dolazi baka sa kozama...Onda krece ponovo na stazu u "susret zeni"...

Ako je tako ,to bi Kizi islo u korist,,sto kasnije to bolje,,,neko ovde laze..

Ovo te nisam razumeo? Znaci Jelena se jeste cula sa kumom u to vreme kao i verovatno u slicno vreme sa majkom s tim sto su novinari stigli do majke to jutro i ona se sama "odala", dok je kumin poziv ostao tajna za javnost... I majcin bi ostao tajna, nego su novinari preduhitrili policiju i vec pricali sa jeleninom majkom... Advokat se na snimku brani da je nemoguce da je Zoran izvrsio ubistvo za deset minuta... To sto pominje samo je nesvesno uspeo da oda da se u izvestaju patologa navodi taj okvirni period kao vreme smrti i trajanje napada, bacanja tela u kanal i td... Ubistvo se desilo nakon kuminog razgovora sa jelenom... E sad kuma je obican svedok koji nije svedok odbrane koliko razumem i ubedjen sam da je izricito govorila istinu, a u toj istini je mozda nesto veoma bitno za optuznicu... Advokati kao advokati, predstavljaju da je ono sto su svedoci rekli istina koja je dobra po okrivljenog...Tacnije da tu nema nikakvog dokaza protiv okrivljenog...

Jasno je i da ovde neko laze u vezi vremena smrti...Sipka kaze da ni priblizno nisu mogli da utvrde vreme smrti ,a patolog kaze da je utvrdjeno,,,Sipka je rekao okvirno od 8 sati do 3 dana,,

Meni je bas cudno zasto bi J.u isti dan trcala i malo kasnije imala termin za kardiobox.kad je vec trcanje kardio trening.uostalom cekati do "16:30h"(okvirno vreme,koje se navodi),da je majka pozove,a ne da bi se taj dan vec pre cula da mamom(da je upita da li je sve ok,i da joj mozda najavi kad ce kod nje doci) je jako cudno.nemogu da shvatim,da J.svoju mamu nije nazvala ni ujutru a ni do "16:30"(majcinog poziva),a bila je navodno brizna oko nje.

Bas zbog toga mislim da je se ubistvo moglo i u petak vece desiti,i da je u kanal bacena cak i u petak(kad nema pretrage,cak nikoga nema ko bi sumnjao da se nesta desava na nasipu).Ako je taj nasip poznat po nekim ljubavnim sastancima,zasto bi neko sumnjao u neko vozilo koje stoji tamo?...a stvari koje su u nedelju nadjene mislim da su naknadno bacene,i to vjerovatno u pauzi pretrage,da bi je nasli.to je moje misljenje.

To sto je nisi nasli u subotu i do nedelje oko podne,nemora znaciti,da nije mogla biti u kanal bacena vec u petak.zasto bi neko rizikovao i donosijo je u pauzi pretrage na nasip..Meni je to nelogicno.a ovako su samo stvari naknadno bacene.logicnije mi je da je to uradjeno(u petak vece) kad se jos nista nije znalo oko toga.

Original postaviokiriku1
A jos cudnije sto su je nasli u 12;30 sutradan... I to nakon sto su znali gde da intenzivirju pretragu jer su 2 sata pre toga u blizini pronasli gornji deo trenerke...

Ako je patologija korektna ,znaci najmanje 8 sati u vodi ,,,ona je itekako mogla biti ubacena oko pola 5 ,5 sati ujutru?!

- - - - - - - - - -

Meni je bas cudno zasto bi J.u isti dan trcala i malo kasnije imala termin za kardiobox.kad je vec trcanje kardio trening.uostalom cekati do "16:30h"(okvirno vreme,koje se navodi),da je majka pozove,a ne da bi se taj dan vec pre cula da mamom(da je upita da li je sve ok,i da joj mozda najavi kad ce kod nje doci) je jako cudno.nemogu da shvatim,da J.svoju mamu nije nazvala ni ujutru a ni do "16:30"(majcinog poziva),a bila je navodno brizna oko nje.

Bas zbog toga mislim da je se ubistvo moglo i u petak vece desiti,i da je u kanal bacena cak i u petak(kad nema pretrage,cak nikoga nema ko bi sumnjao da se nesta desava na nasipu).Ako je taj nasip poznat po nekim ljubavnim sastancima,zasto bi neko sumnjao u neko vozilo koje stoji tamo?...a stvari koje su u nedelju nadjene mislim da su naknadno bacene,i to vjerovatno u pauzi pretrage,da bi je nasli.to je moje misljenje.

To sto je nisi nasli u subotu i do nedelje oko podne,nemora znaciti,da nije mogla biti u kanal bacena vec u petak.zasto bi neko rizikovao i donosijo je u pauzi pretrage na nasip..Meni je to nelogicno.a ovako su samo stvari naknadno bacene.logicnije mi je da je to uradjeno(u petak vece) kad se jos nista nije znalo oko toga.

Kuce tragac bi osetilo da nesto nije u redu ,nema govora o tome,,,naravno da su stvari naknadno bacene ,to je cinjenica..

- - - - - - - - - -

Osetilo bi krv kuce ,,koja je kapnula na zemlji ,to uopste nema logike ,,

Zato sto je van pameti pomisliti tako nesto...da neko nosi telo i ubacuje u kanal ,i to vikendom ,kada je u svakom momentu mogao neko da naleti?!

Pretpostavka da bi sve to trajalo 10-15 minuta ,je veoma rizicno...

Milena kaze da je kuce tragac doslo do puta stvarno,,,pa kako onda nije uspelo da nanjusi krv ,,jer sigurno je prilikom nosenja i ubacivanja par kapljica uspelo da padne na zemlji?!

A plus i to strujanje vazduha ,vetra ,,,kuce bi osetilo to?!

Kako ja razumeh nju pas tragac nije ni nasao,nego slucajno neki vatrograsac,zbog stvari u blizini.kako to onda da je nije pas nasao?mozda zato sto je bila skroz potopljena u vodi.ili nije bio izucen pas za trazenje potopljenih osoba...

Kako ja razumeh nju pas tragac nije ni nasao,nego slucajno neki vatrograsac,zbog stvari u blizini.kako to onda da je nije pas nasao?mozda zato sto je bila skroz potopljena u vodi.ili nije bio izucen pas za trazenje potopljenih osoba...

Ne ne,ja pricam o drugoj stvari...kuce tragac kada je prvi put dovedeno ,nakon njenog nestanka je doslo do puta...,i kuce tragac ju je naslo ,kada je ujutru dovedeno opet,zamisli ,a vatrogasac tada uskocio u vodu...,kada je kuce ukazalo na mesto.

Nije se ni znalo u vreme potrage sta se desilo sa njom.mozda je pas tragac nije nasao zbog toga sto mozda nije izucen da trazi nestale osobe u vodi.neznam...

Zasto bi vatrogasac uskakao u vodu ,barustinu tek tako?Pa zato sto je tragac pokazao..eto kuce ju je naslo...kuce je kasnije dovedeno opet..

- - - - - - - - - -

Nije se ni znalo u vreme potrage sta se desilo sa njom.mozda je pas tragac nije nasao zbog toga sto mozda nije izucen da trazi nestale osobe u vodi.neznam...

Kuce bi osetilo krv ,nema to veze,,,kada je moglo miris njene garderobe da oseti ,krv je najmanji problem...

Kuce je kasnije dovedeno ,ne ujutru kao sto sam gore napisao,,,i ubrzo je pronadjena,,a pre toga pronasli njene stvari...koje u medjuvremenu tokom noci niko nije uspeo da nadje....zato ovi advokati ih savetuju da cute ,,,cutite izvucicemo ga ,,,,jer je jasno da ona nije ubijena na kanalu i da ce pravi ubica/e da se izvuku?!

- - - - - - - - - -

Do kojeg puta je prvi put dosao?od kanala preko njive do puta ili do puta druge rampe?

Meni se cini do rampe ,prvi put ,,a drugi put do puta ...morace Milena da to potvrdi

- - - - - - - - - -

Znam da smo pricali u vezi toga ..

Ипак, кад се узму у обзир детаљи истраге, али и време смрти које је показала обдукција, долази се до одређених нелогичности.
Наиме, адвокат Зарић рекао је да је покојна разговарала са кумом Вером у 16.42 часова. Ипак, њена мајка покушала је да је добије у 16.50 али јој је позив одбијен, пише у полицијским записима.
Оно што се са целом причом не слаже јесте сама изјава супруга покојне Јелене, Зорана Марјановића, који је рекао да је он Јелену која је на трчање отишла у 15.30 почео да тражи у 16.10 часова.
- Ја и дете остајемо, она одлази да трчи... Касније крећемо, зови, тражи, нема, крај. Какав је само осећај да се вратиш кући без вољене особе, после касније са дететом, плакање, то је ужасна ствар - рекао је Марјановић у априлу прошле године.
Оно што је чудно јесте управо разговор са кумом Вером, а о којем је говорио правни заступник Зорана Марјановића. Уколико је Зоран почео да тражи Јелену у 16.10 и да је истовремено зове, а да она на његове позиве не одговара, како је могуће да се само куми Вери јавила у 16.47 часова, да би већ три минута касније одбила позив мајци.
Да ли је посреди грешка адвоката, куме, или нешто треће?
Још једна мистерија везана за овај случај јесте и то што се у 17.20 неко јавио на Јеленин телефон и ћутао 40 секунди.
Обдукцијом је утврђено да је певачица убијена између 16.47 и 17.20 часова.

Ovde ocigledno neko laze,,,i cudne su mi te precizne izjave pogotovo Z. kada je tacno poceo da je trazi?!

Ili mu je neko rekao da to tako kaze u javnosti ,pa se ta izjava za javnost i izjava za policiju ne poklapaju,,,ili on laze ili kuma laze ,nesto od ta 3 jeste ,neko obmanjuje javnost ..?!

- - - - - - - - - -

Mislim na preciznu izjavu vremena kada je poceo da je trazi.16;10?!

- - - - - - - - - -

A uostalom listingom se to lako moze potvrditi da li je on u 16.10 poceo da je zove telefonom..,

I plus kuma je morala i pre u policiji da,da tu izjavu da su se cule tada-16.42h....ovo sve naknadno je sumnjivo...a sve moze da se proveri?!

A ako je dala tu izjavu tada ,i ako je Kiza namerno po necijem savetovanju obmanuo javnost i vezi tacnog vremena ,i ako se izjava policajca poklapa ,tj.ide njemu u korist,,,onda to njemu bas ide u korist ,ako je stvarno tako...

A ako nije tako ,onda je veoma sumnjivo ...

Ubistvo ove nesrećne devojke je zapravo jedan ogroman Trumanov šou, samo je Truman ubijen umesto rođen. Kao stručnjaku, svaki navod u novinama mi je potpuno, ali potpuno besmislen. Na našem fakultetu učili su nas da je danas skoro pa apsolutno nemoguće da postoji nerazrešeno ubistvo, pored sjajnih metoda za otkrivanje počinioca. Jedina prava informacija je slika mrtve Jelene u granju, koja na 1000 načina opovrgava sva pisanja novina. Čista garderoba bez tragova krvi, a ona po zvaničnoj izjavi divljački ubijena. Ko god da je presvlačio ostavio je brdo svog DNK na njoj, pogotovo na odeći u koju je presvukao. Čak i da DNK nije u bazi podataka mora se znati da li je muško ili žensko i poreklo onoga ko je presvlačio. Ili ono na slici nije njeno telo. Ona je imala telefon sa sobom, danas svaki pametan telefon ima integrisan GPS, moglu se tačno odrediti mesto gde je nestala od strane policijske uprave, i od tog mesta pratiti tragovi. Svaka patika i guma ostavljaju trag, svako stopalo, trunčica kose, nokta, pljuvačke, njene i onoga/onih koji su je vukli/nosili ostavljaju za sobom trag koji se može pratiti, pogotovo na zemljanom terenu. Ako sam dobro shvatila od staze do kanala ima dosta da se pređe, ako je po priči tu ubijena, tu bi trebalo biti more tragova. Običan građanin nema pojma da jedan dodir tela ostavlja 100 godina DNK traga. Brdo svedoka ništa ne vidi. Smatram da nijedno slovo u žutoj štampi nema nikakve veze sa istinom, kao ni izjava Zorana i njegovog oca. Ubicu moraju znati svi zaduženi za slučaj, bez sumnje. Bilo kojem stručnjaku, fakultetski obrazovanom sa bar malo iskustva, ako predate spise i sva potrebna ovlašćenja, trebalo bi oko mesec dana da otkrije ubicu, koristeći sadašnje tehnike i metode otkrivanja i ocene dokaza.
Bolestan um dirigenta ovog Trumanovog mrtvog show-a je garantujem, sredio da se u parovima svi oni ljudi obuku u crno dok Jelena peva, mislim da je tu počeo rijaliti, zvanično. Kapiram da su kreatori slavili taj dan na svoj način. Crna magija, mama vračara, blizanac umro na rođenju (ne bi me iznenadilo da se pojavi), ljubavnice, sumnjivo ubistvo, muž sa crnim naočarima sedi na Pinku, brat satanista, mama umrla od "tuge" pa šta više narodu treba da se danima i noćima bavi time. Verujte mi i nemojte potcenjivati rijaliti i žutu štampu. Uvuku ti se u glavu da zaboraviš skoro sve drugo. Najstrašnije od svega je što postaneš imun na loše vesti i prestaneš da se boriš. Ono što meni nije jasno i nikako ne mogu da shvatim je koja organizacija u pitanju i koji je motiv. Meni nekako smrdi na hermetizam, najviše zbog onog Nemca (hermetisti su začeti u Nemačkoj i Britaniji a i dosta se propagiraju u Srbiji), Tomasa Lederstatera koji je ubijen tu u Borči i kao su mu nađene brošure ISIS-a i razne kao špijunske stvari, smešno, špijun nosi brošure, sudeći po našim novinama. Na simbolima hermetista ima dosta arapskog A spominjan je neki kult u vezi tog čoveka pa mi još više smrdi. Organizatori ovog nekrofilskog šou programa su sebi otvorili vrata sveta u kome više ne moraju da se sakrivaju po ćoškovima i orgijaju na patološke pojave, već su ih pustili u etar i olakšali sebi život. Kada imate sve pare ovog sveta, a bolestan um, pa se još i udružite imate dobitnu kombinaciju inverzije, perverzije i morbidnosti u nenormalnoj ekspanziji.

- - - - - - - - - -

Kety Svea je napisala ovo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back