Qing
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. -Njemu treba thrill,excitement,zesci hard core
Bas tako Roki!
- - - - - - - - - -
Oni su kult ,estrada je kult ,,,sekta je drugo ,,,sekta je onaj koji je otpao od istine,,otcepio se od nje
Ako je tako zasto bi on sugerirao na mafiju ,,,kada pre to nije radio,,,samo se za Marjanovice i kuma uhvatio?!
To je veoma neozbiljan pristup ,ili Sipka igra neku igru ili neciju igru?!
- - - - - - - - - -
Rock, ja nisam nikada shvatila da je aludirao na Marjanovice kao potcinioce , kao saucesnike u prikrivanju zločina da..
E pa ja jesam ,,,i jasno je aludirao i da su saucesnici i potcinioci,,,jer nije badava pominjao kombi beli u dvoristu,,,kontroverzne izjave,,amatersko ubistvo.
A jos cudnije sto su je nasli u 12;30 sutradan... I to nakon sto su znali gde da intenzivirju pretragu jer su 2 sata pre toga u blizini pronasli gornji deo trenerke...
Eno imaš klip u kome njen advokat kaže jasno da se ona čula sa Jelenom u 16.42h, u subotu.
Ako je istina da je to vreme poziva, onda vreme o kome se spekulisalo oduvek u medijima nije tacno.... Vreme kada su stigli, vreme majcinog poziva itd... Onda je sve to kao netacan podatak prikazano u javnosti i verovatno da su na nasip stigli oko 16;30(nesto pre) ili oko tog vremena, a majcin i poziv kume mogu biti u priblizno slicnom vremenu... Dakle sve se odigralo malo kasnije nego sto su novinari i mediji govorili.. Naravno istraga je od pocetka znala tacna vremena, ali javnost ne... Dosli su na nasip oko 16;30h, krenula je da trci, cula se sa majkom, cula se sa kumom, srela se sa Z koji izvrsava ubistvo i vraca se na pocetnu livadu na koju dolazi baka sa kozama...Onda krece ponovo na stazu u "susret zeni"...
Ovo te nisam razumeo? Znaci Jelena se jeste cula sa kumom u to vreme kao i verovatno u slicno vreme sa majkom s tim sto su novinari stigli do majke to jutro i ona se sama "odala", dok je kumin poziv ostao tajna za javnost... I majcin bi ostao tajna, nego su novinari preduhitrili policiju i vec pricali sa jeleninom majkom... Advokat se na snimku brani da je nemoguce da je Zoran izvrsio ubistvo za deset minuta... To sto pominje samo je nesvesno uspeo da oda da se u izvestaju patologa navodi taj okvirni period kao vreme smrti i trajanje napada, bacanja tela u kanal i td... Ubistvo se desilo nakon kuminog razgovora sa jelenom... E sad kuma je obican svedok koji nije svedok odbrane koliko razumem i ubedjen sam da je izricito govorila istinu, a u toj istini je mozda nesto veoma bitno za optuznicu... Advokati kao advokati, predstavljaju da je ono sto su svedoci rekli istina koja je dobra po okrivljenog...Tacnije da tu nema nikakvog dokaza protiv okrivljenog...
Tacno ,,slucaj ne bi ni makao ,,,jer bi glave letele da ovaj nije uhapsen ,bolje njega uhapsiti nego da neki siroti glavonja nastrada,zar ne?!Može on biti šarlatan, ali je činjenica da se slučaj "slučajno"...pokrenuo sa mrtve tacke tek pošto je njegov CFI zatalasao istragu...
...
Meni je bas cudno zasto bi J.u isti dan trcala i malo kasnije imala termin za kardiobox.kad je vec trcanje kardio trening.uostalom cekati do "16:30h"(okvirno vreme,koje se navodi),da je majka pozove,a ne da bi se taj dan vec pre cula da mamom(da je upita da li je sve ok,i da joj mozda najavi kad ce kod nje doci) je jako cudno.nemogu da shvatim,da J.svoju mamu nije nazvala ni ujutru a ni do "16:30"(majcinog poziva),a bila je navodno brizna oko nje.
Bas zbog toga mislim da je se ubistvo moglo i u petak vece desiti,i da je u kanal bacena cak i u petak(kad nema pretrage,cak nikoga nema ko bi sumnjao da se nesta desava na nasipu).Ako je taj nasip poznat po nekim ljubavnim sastancima,zasto bi neko sumnjao u neko vozilo koje stoji tamo?...a stvari koje su u nedelju nadjene mislim da su naknadno bacene,i to vjerovatno u pauzi pretrage,da bi je nasli.to je moje misljenje.
To sto je nisi nasli u subotu i do nedelje oko podne,nemora znaciti,da nije mogla biti u kanal bacena vec u petak.zasto bi neko rizikovao i donosijo je u pauzi pretrage na nasip..Meni je to nelogicno.a ovako su samo stvari naknadno bacene.logicnije mi je da je to uradjeno(u petak vece) kad se jos nista nije znalo oko toga.
Milena kaze da je kuce tragac doslo do puta stvarno,,,pa kako onda nije uspelo da nanjusi krv ,,jer sigurno je prilikom nosenja i ubacivanja par kapljica uspelo da padne na zemlji?!
A plus i to strujanje vazduha ,vetra ,,,kuce bi osetilo to?!
Kako ja razumeh nju pas tragac nije ni nasao,nego slucajno neki vatrograsac,zbog stvari u blizini.kako to onda da je nije pas nasao?mozda zato sto je bila skroz potopljena u vodi.ili nije bio izucen pas za trazenje potopljenih osoba...
Kako ja razumeh nju pas tragac nije ni nasao,nego slucajno neki vatrograsac,zbog stvari u blizini.kako to onda da je nije pas nasao?mozda zato sto je bila skroz potopljena u vodi.ili nije bio izucen pas za trazenje potopljenih osoba...
Nije se ni znalo u vreme potrage sta se desilo sa njom.mozda je pas tragac nije nasao zbog toga sto mozda nije izucen da trazi nestale osobe u vodi.neznam...
Ne ne,ja pricam o drugoj stvari...kuce tragac kada je prvi put dovedeno ,nakon njenog nestanka je doslo do puta...,i kuce tragac ju je naslo ,kada je ujutru dovedeno opet,zamisli ,a vatrogasac tada uskocio u vodu...,kada je kuce ukazalo na mesto.
Do kojeg puta je prvi put dosao?od kanala preko njive do puta ili do puta druge rampe?