Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ponavljam, eto zorana uskoro u zadruga , Mitrovicu jako slaba gledanost , zamislite parovi ga prevazišli ohoho, zar onolike uložene pare da budu zabadava......Željko koju drogu koristiš za inspiraciju? Čitaj Junga, možda bude od pomoći , zakazao si dosta.....Prebacio si siću na happy a ti čekaš na svoju krunu;) Promeni gudru ali pod HITNO!

Poslednja izmena:
Ako je istina da je to vreme poziva, onda vreme o kome se spekulisalo oduvek u medijima nije tacno.... Vreme kada su stigli, vreme majcinog poziva itd... Onda je sve to kao netacan podatak prikazano u javnosti i verovatno da su na nasip stigli oko 16;30(nesto pre) ili oko tog vremena, a majcin i poziv kume mogu biti u priblizno slicnom vremenu... Dakle sve se odigralo malo kasnije nego sto su novinari i mediji govorili.. Naravno istraga je od pocetka znala tacna vremena, ali javnost ne... Dosli su na nasip oko 16;30h, krenula je da trci, cula se sa majkom, cula se sa kumom, srela se sa Z koji izvrsava ubistvo i vraca se na pocetnu livadu na koju dolazi baka sa kozama...Onda krece ponovo na stazu u "susret zeni"...

I pri tome je morao biti krvav do lakata..a mozda i mokar...
Ok...mozda stara baba s kozama to ne bi primetila...ali neko drugi bi sigurno...
A ti tvrdis da je on tako krvav samo se resetovao u rikverc i krenuo u potragu...krvav do lakata...

E zbog toga Šipkina teorija o izmestenom mestu zločina igra ulogu,
S tim što je on prvo bio u dilemi da li je ubijena vece pre ili u noći posle nestanka.
Moje mišljenje je da je ona oteta, negde odvedena, ne previše daleko, tamo mrcvarena i ubijena i potom pred zoru vracena i bacena u kanal.
AKO SU POZIVI STVARNI...

Dok Šipka kasnije više forsira opciju da je ubijena vece pre. a sto bi s obzirom na pozive majke i kume značilo da je neko ili simulirao tj glumio Jelenu ili da je Jelena svo vreme drzana kao taoc negde i pod pretnjom da nista sumnjivo ne govori se javljala na telefon.

...

Poslednja izmena:
I pri tome je morao biti krvav do lakata..a mozda i mokar...
Ok...mozda stara baba s kozama to ne bi primetila...ali neko drugi bi sigurno...
A ti tvrdis da je on tako krvav samo se resetovao u rikverc i krenuo u potragu...krvav do lakata...

E zbog toga Šipkina teorija o izmestenom mestu zločina igra ulogu,
S tim što je on prvo bio u dilemi da li je ubijena vece pre ili u noći posle nestanka.
Moje mišljenje je da je ona oteta, negde odvedena, ne previše daleko, tamo mrcvarena i ubijena i potom pred zoru vracena i bacena u kanal.

Dok Šipka kasnije više forsira opciju da je ubijena vece pre. a sto bi s obzirom na pozive majke i kume značilo da je neko ili simulirao tj glumio Jelenu ili da je Jelena svo vreme drzana kao taoc negde i pod pretnjom da nista sumnjivo ne govori se javljala na telefon.

...

Nije bio uopste krvav do lakata... Udarci su bili predmetom u predelu potiljka(to nije arkada niti neko mesto gde je veci pritisak krvi)..Krv nije prskala... Uhvatio ju je za nogavice i dovuko iza siblja do kanala...
Sipka je kao sto sam od pocetka govorio obican sarlatan.. Nema nikakav strucni tim iza sebe... A da je ozbiljan ne bi izlazio u javnost i pravio "strucne" analize i izvlacio zakljucke na osnovu clanaka iz novina... Zaista smesno... On forsira pricu koja ga odrzava u medijima i koja ga reklamira, a ona je suprotna od zvanicne istrage... Zasto je suprotna? Pa kada bi potvrdio istragu niti bi imao svrhu da gostuje u medijima, niti bi se o njemu govorilo, niti bi dobio reklamu, a i javnost ne bi cula ono sto zeli da cuje...

Nije bio uopste krvav do lakata... Udarci su bili predmetom u predelu potiljka(to nije arkada niti neko mesto gde je veci pritisak krvi)..Krv nije prskala... Uhvatio ju je za nogavice i dovuko iza siblja do kanala...
Sipka je kao sto sam od pocetka govorio obican sarlatan.. Nema nikakav strucni tim iza sebe... A da je ozbiljan ne bi izlazio u javnost i pravio "strucne" analize i izvlacio zakljucke na osnovu clanaka iz novina... Zaista smesno... On forsira pricu koja ga odrzava u medijima i koja ga reklamira, a ona je suprotna od zvanicne istrage... Zasto je suprotna? Pa kada bi potvrdio istragu niti bi imao svrhu da gostuje u medijima, niti bi se o njemu govorilo, niti bi dobio reklamu, a i javnost ne bi cula ono sto zeli da cuje...

Može on biti šarlatan, ali je činjenica da se slučaj "slučajno"...pokrenuo sa mrtve tacke tek pošto je njegov CFI zatalasao istragu...

...

i ponavljam, eto zorana uskoro u zadruga , Mitrovicu jako slaba gledanost , zamislite parovi ga prevazišli ohoho, zar onolike uložene pare da budu zabadava......Željko koju drogu koristiš za inspiraciju? Čitaj Junga, možda bude od pomoći , zakazao si dosta.....Prebacio si siću na happy a ti čekaš na svoju krunu;) Promeni gudru ali pod HITNO!

Mislim da o ovom zločinu gotovo sve znaju upravo vlasnici i urednici sledecih medija:

Kurir, PINK, HAPPY, PRVA...

A onda posredno i ostale manje podruznice tipa Srpski Telegraf, ALO, Informer,...

Njihova je glavna uloga u zombiranju javnosti...i oni su medijska strana ovog zločina

...

Može on biti šarlatan, ali je činjenica da se slučaj "slučajno"...pokrenuo sa mrtve tacke tek pošto je njegov CFI zatalasao istragu...

...

Ne verujem u to...Taj(Sipka) se jeste pojavio pre privodjenja, ali privodjenje je izvrseno kada je tuzilac pristao da podnese zahtev za privodjenje nakon sto su mu dostavljeni rezultati analize blata sa instituta iz inostranstva... Pre toga su mu dostavljani dokazi dva puta i nije pristajao da podnese zahtev.... Taj Sipka je niko i nista i nije imao ama bas nikakav uticaj na to sto se desavalo u istrazi i prilikom prikupljanja dokaza...

ne kapiram ovu poruku niti znam hrvatske izreke, i zašto prijatelje iz hrvatske? Kakve hrvatska sad ima veze? apsolutno ovo ne razumem.

Izreka koju su koristili - "u sridu" je u smislu da su kao svojom teorijom pogodili pravo u centar iliti sto bi mi rekli "u osinjak".
A zasto se oni svo vreme oslanjaju na "kolege iz Hrvatske" to ne znam...

...

...

Sto se tice grafike rana, date nekidan u Blicu;

http://www.blic.rs/vesti/hronika/pu...no-netaknuto-lice-otkriva-da-je-ubica/hp54hwc

A koja je navodno verodostojna.

Ono što možemo zaključiti iz ove grafike je sledece:

1) Udarci u glavu su zadavani s ledja, dakle ubica je ili sedeo na zrtvi koja je bila oborena ili onesvescena ili kako vec

2) S obzirom da su, gledano tako s ledja, rane skoncentrisane na desnoj strani potiljka - ubica je dešnjak!
Sto nam ne pomaze mnogo, ali bar kao osumnjičene isključuje 5-10% populacije tj levaka

...

...

Sto se tice grafike rana, date nekidan u Blicu;

http://www.blic.rs/vesti/hronika/pu...no-netaknuto-lice-otkriva-da-je-ubica/hp54hwc

A koja je navodno verodostojna.

Ono što možemo zaključiti iz ove grafike je sledece:

1) Udarci u glavu su zadavani s ledja, dakle ubica je ili sedeo na zrtvi koja je bila oborena ili onesvescena ili kako vec

2) S obzirom da su, gledano tako s ledja, rane skoncentrisane na desnoj strani potiljka - ubica je dešnjak!
Sto nam ne pomaze mnogo, ali bar kao osumnjičene isključuje 5-10% populacije tj levaka

...
ako je napadnuta sa ledja , odakle onda povrede u predelu stomaka i puknuta slezina ?

Moram priznati da mi BOLESNO deluje trenutak na samom pocetku videa, kada voditeljka pita novinarku Kurira - "Ljiljo ti si medju prvima objavila vest..."
A Ljilja, novinarka Kurira, KROZ SMEH kaze - "Ne medju prvima vec prva..."

Hej...
Ona KROZ SMEH hvalisuci se kaze kako je ona PRVA OBJAVILA VEST...
KROZ SMEH, kao da prica vic, a ne da govori o monstruoznom ubistvu...

Strasno...
Ko nama kroji medije...

I ova novinarka Kurira mi je sumnjiva...
Vec sam spominjao tu CUDNU SLUCAJNOST... da bas ona to popodne sedi bas sa advokaticom koja je ucestvovala u svim DB sudjenjima i da bas tad dok oni kao sasvim slucajno piju kafu... neko advokatici javlja vest o Jeleni, a ova prenosi Ljilji, a Ljilja Kuriru i KURIR PRVI OBJAVLJUJE...
Previse slucajnosti...

...
Izorkestrirano

Ovo te nisam razumeo? Znaci Jelena se jeste cula sa kumom u to vreme kao i verovatno u slicno vreme sa majkom s tim sto su novinari stigli do majke to jutro i ona se sama "odala", dok je kumin poziv ostao tajna za javnost... I majcin bi ostao tajna, nego su novinari preduhitrili policiju i vec pricali sa jeleninom majkom... Advokat se na snimku brani da je nemoguce da je Zoran izvrsio ubistvo za deset minuta... To sto pominje samo je nesvesno uspeo da oda da se u izvestaju patologa navodi taj okvirni period kao vreme smrti i trajanje napada, bacanja tela u kanal i td... Ubistvo se desilo nakon kuminog razgovora sa jelenom... E sad kuma je obican svedok koji nije svedok odbrane koliko razumem i ubedjen sam da je izricito govorila istinu, a u toj istini je mozda nesto veoma bitno za optuznicu... Advokati kao advokati, predstavljaju da je ono sto su svedoci rekli istina koja je dobra po okrivljenog...Tacnije da tu nema nikakvog dokaza protiv okrivljenog...

Bolje receno ,patolozi i advokati prekrivaju pravog ubicu,,,sa teorijom nasipa?!

Poslednja izmena:
Mislim da o ovom zločinu gotovo sve znaju upravo vlasnici i urednici sledecih medija:

Kurir, PINK, HAPPY, PRVA...

A onda posredno i ostale manje podruznice tipa Srpski Telegraf, ALO, Informer,...
t
Njihova je glavna uloga u zombiranju javnosti...i oni su medijska strana ovog zločina

...

tacno samo sto Mitrovic ima po meni ‘poseban’ psihološki profil i bolestan ego, uz to je došao u fazu da ga toliki novac stečen krvavim radom ne zadovoljava kao nekad, njemu treba nešto više od novca.... Ne bih se iznenadila da je on ‘ režiser’, veruj mi da je moguće .

tacno samo sto Mitrovic ima po meni ‘poseban’ psihološki profil i bolestan ego, uz to je došao u fazu da ga toliki novac stečen krvavim radom ne zadovoljava kao nekad, njemu treba nešto više od novca.... Ne bih se iznenadila da je on ‘ režiser’, veruj mi da je moguće .

Njemu treba thrill,excitement,zesci hard core

- - - - - - - - - -

kakvog kulta ? pa gde ćeš veće sekte od naše estrade i medija?

Oni su kult ,estrada je kult ,,,sekta je drugo ,,,sekta je onaj koji je otpao od istine,,otcepio se od nje

za ovo moram da mu čestitam , znam da nas čitate, a i vi znate zašto ne mogu to da uradim na vašoj FB stranici. Bravo za mene sto ukapirah u ove sitne sate a posebno bravo vama za ovu izjavu!

- - - - - - - - - -

Rock, ja nisam nikada shvatila da je aludirao na Marjanovice kao potcinioce , kao saucesnike u prikrivanju zločina da..

za ovo moram da mu čestitam , znam da nas čitate, a i vi znate zašto ne mogu to da uradim na vašoj FB stranici. Bravo za mene sto ukapirah u ove sitne sate a posebno bravo vama za ovu izjavu!

Ako je tako zasto bi on sugerirao na mafiju ,,,kada pre to nije radio,,,samo se za Marjanovice i kuma uhvatio?!

To je veoma neozbiljan pristup ,ili Sipka igra neku igru ili neciju igru?!

- - - - - - - - - -

Rock, ja nisam nikada shvatila da je aludirao na Marjanovice kao potcinioce , kao saucesnike u prikrivanju zločina da..

E pa ja jesam ,,,i jasno je aludirao i da su saucesnici i potcinioci,,,jer nije badava pominjao kombi beli u dvoristu,,,kontroverzne izjave,,amatersko ubistvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back