Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smatram da nijedno slovo u žutoj štampi nema nikakve veze sa istinom, kao ni izjava Zorana i njegovog oca. Ubicu moraju znati svi zaduženi za slučaj, bez sumnje. Kety Svea

To je i ministar rekao prosle godine,,,nikakve veze sa slucajem....zanimljivo bi bilo znati njegove prave izjave u policiji,,kao i ostalih ,,jer ovo sto su oni pricali u javnosti ,veze s vezom nema,,,zato i toliko kontradiktornosti?!

Ubistvo ove nesrećne devojke je zapravo jedan ogroman Trumanov šou, samo je Truman ubijen umesto rođen. Kao stručnjaku, svaki navod u novinama mi je potpuno, ali potpuno besmislen. Na našem fakultetu učili su nas da je danas skoro pa apsolutno nemoguće da postoji nerazrešeno ubistvo, pored sjajnih metoda za otkrivanje počinioca. Jedina prava informacija je slika mrtve Jelene u granju, koja na 1000 načina opovrgava sva pisanja novina. Čista garderoba bez tragova krvi, a ona po zvaničnoj izjavi divljački ubijena. Ko god da je presvlačio ostavio je brdo svog DNK na njoj, pogotovo na odeći u koju je presvukao. Čak i da DNK nije u bazi podataka mora se znati da li je muško ili žensko i poreklo onoga ko je presvlačio. Ili ono na slici nije njeno telo. Ona je imala telefon sa sobom, danas svaki pametan telefon ima integrisan GPS, moglu se tačno odrediti mesto gde je nestala od strane policijske uprave, i od tog mesta pratiti tragovi. Svaka patika i guma ostavljaju trag, svako stopalo, trunčica kose, nokta, pljuvačke, njene i onoga/onih koji su je vukli/nosili ostavljaju za sobom trag koji se može pratiti, pogotovo na zemljanom terenu. Ako sam dobro shvatila od staze do kanala ima dosta da se pređe, ako je po priči tu ubijena, tu bi trebalo biti more tragova. Običan građanin nema pojma da jedan dodir tela ostavlja 100 godina DNK traga. Brdo svedoka ništa ne vidi. Smatram da nijedno slovo u žutoj štampi nema nikakve veze sa istinom, kao ni izjava Zorana i njegovog oca. Ubicu moraju znati svi zaduženi za slučaj, bez sumnje. Bilo kojem stručnjaku, fakultetski obrazovanom sa bar malo iskustva, ako predate spise i sva potrebna ovlašćenja, trebalo bi oko mesec dana da otkrije ubicu, koristeći sadašnje tehnike i metode otkrivanja i ocene dokaza.
Bolestan um dirigenta ovog Trumanovog mrtvog show-a je garantujem, sredio da se u parovima svi oni ljudi obuku u crno dok Jelena peva, mislim da je tu počeo rijaliti, zvanično. Kapiram da su kreatori slavili taj dan na svoj način. Crna magija, mama vračara, blizanac umro na rođenju (ne bi me iznenadilo da se pojavi), ljubavnice, sumnjivo ubistvo, muž sa crnim naočarima sedi na Pinku, brat satanista, mama umrla od "tuge" pa šta više narodu treba da se danima i noćima bavi time. Verujte mi i nemojte potcenjivati rijaliti i žutu štampu. Uvuku ti se u glavu da zaboraviš skoro sve drugo. Najstrašnije od svega je što postaneš imun na loše vesti i prestaneš da se boriš. Ono što meni nije jasno i nikako ne mogu da shvatim je koja organizacija u pitanju i koji je motiv. Meni nekako smrdi na hermetizam, najviše zbog onog Nemca (hermetisti su začeti u Nemačkoj i Britaniji a i dosta se propagiraju u Srbiji), Tomasa Lederstatera koji je ubijen tu u Borči i kao su mu nađene brošure ISIS-a i razne kao špijunske stvari, smešno, špijun nosi brošure, sudeći po našim novinama. Na simbolima hermetista ima dosta arapskog A spominjan je neki kult u vezi tog čoveka pa mi još više smrdi. Organizatori ovog nekrofilskog šou programa su sebi otvorili vrata sveta u kome više ne moraju da se sakrivaju po ćoškovima i orgijaju na patološke pojave, već su ih pustili u etar i olakšali sebi život. Kada imate sve pare ovog sveta, a bolestan um, pa se još i udružite imate dobitnu kombinaciju inverzije, perverzije i morbidnosti u nenormalnoj ekspanziji.

- - - - - - - - - -

Kety Svea je napisala ovo..

Ispiraju nam mozak skoro dvije godine o komplikovanoj istrazi,nepostojanju dokaza,velikom slucaju...itd. Sve je to laz, zarad rijalitija kojim zu umrezene strukture moci zgrnule novac i ujedno paznju javnosti skrenule u sasvim drugom smjeru od onog u kom bi trebala biti!
Mnogo puta smo culi izjave , od lica koja su po svojoj profesiji kompetentna za to,da je ovo obicno ubistvo poslije kog je neko skrivao ili pokusao sakriti tragove!
S tim u vezi imate i tvrdnju CFI o tome da dokazi postoje i s tim se slazem!Imate tijelo i na njemu sve "pise"!
Zasto nekome nije odgovaralo da se ovaj slucaj rijesi to je vec druga tema?Sve ovo sto gledamo,novine,tv emisije,podrske..itd su kratko receno propratne pojave u svrhu rijalitija u kom su i sami Marjanovici ucestvovali? S tim u vezi opet je veoma bitno,otkud njima novac za sve sto smo imali priliku vidjeti pa i 5 advokata?Da li su oni svoje "ucesce" naplatili?
Gosp. Sipka kaze "K'o u Sinjskoj Alki..." dakle u centar!On je pricao o Mastruku iz Hrvatske,softveru koji koristi i kojim je lako utvrditi sa postojecih snimaka da li se radi o pokojnici ili je u pitanju neka druga osoba?Misljenja sam da su oni to i utvrdili i da je kuma Vera osoba koja odgovara cinjenicnom stanju?A to bi znacilo i sledece,da su Marj....sve poslije ubistva izrezirali pa tako i taj navodni poziv!Eto vam i odgovor na pitanje gdje bio J telefon ,na nasipu sigurno nije ,jer bi ga psi otkrili na osnovu znoja i sl.
Novinarka je rekla da su cak isto vece doveli PSE dakle vise pasa i bas da ni jedan nista ne otkrije?Smijesno!Sjecam se da je postojala i izjava svekra,na nekom od linkova,da su mislili da ce se ovom pisati 3 dana i cudio se"sta je ovo"?
Vjerovatno su tako i mislili ,dok su kovali plan ,kako se izvuci iz postojece situacije!Da ponovim ,kuma laze! Neko iz policije im je pomogao da se na slucaju "ne radi"?Na sve su mislili....al' se nadam da ce se pojaviti nesto sto su previdjeli?
Kao i slucaju Topcider,naravno,istina nije pozeljna zvanicnim organima,ali je CFI pomogao porodicama da znaju istinu!
Tako ce biti i u ovom slucaju,svi cemo znati sve (kao u slucaju Stevice M. u Parizu)ali ce slucaj zavrsiti u nekoj od fioka policije!To se skoro i desilo (dokaze za ovo sam procitala u nekoj od postavljenih prepiski u jednoj od vise fb grupa u vezi ovog slucaja) ,ali mjesanjem CFI sve se opet ustalasalo!(Otuda i protivljenje Z)
Licno,mnogo sam razocarana, pri samoj pomisli da monstrum i njegovi pomagaci nece odgovarati za to strasno nedjelo!A o tome kakav ce ovo primjer biti za buduce potencijalne ubice ne treba ni govoriti!
I da ne zaboravim da kazem da je gosp. Sipka vise puta rekao "Da bi bilo krajnje neozbiljno da ja CFI izasao u javnost u vezi ovog slucaja samo na osnovu novinskih podataka vec i on ima svoje tj.advokatska kancelarija ima svoje veze i poznanstva!"
Dezurne pljuvace bih pitala imaju li argumente za to sto govore o necijoj nestrucnosti?S tim u vezi,koja je njihova profesija,obrazovanje?Dakle argumenti?

Izreka koju su koristili - "u sridu" je u smislu da su kao svojom teorijom pogodili pravo u centar iliti sto bi mi rekli "u osinjak".
A zasto se oni svo vreme oslanjaju na "kolege iz Hrvatske" to ne znam...

...

Jer kolege tj. kolega iz Hrvatske može dokazati da li je sa Zoranom tog drugog aprila bila Jelena ili njena dvojnica jer postoji i takva mogućnost...

Pitam se ko je lagao...Zoran ili kuma Vera...a možda i oboje...
nevjerica.gif

Jer kolege tj. kolega iz Hrvatske može dokazati da li je sa Zoranom tog drugog aprila bila Jelena ili njena dvojnica jer postoji i takva mogućnost...

Pitam se ko je lagao...Zoran ili kuma Vera...a možda i oboje...
nevjerica.gif

Sve zavisi od toga kakve su prvobitne izjave u policiji...Krsmanovicima nije dozvoljeno da imaju uvid u slucaju ,samim tim nama gradjanima jos manje...dalje sami izvedite zakljucke

"početka:
- Zoran je tada novinarima i policajcima doslovce rekao: 'Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu za Jelenom kad smo shvatili da je nigde nema i da je nedostupna na telefon. Pretražili smo reku i shvatili da ne postoji mogućnost da upadne. Nekoliko puta smo prošli sve, ona nije tamo. Jedino ako nije upala u neku rupu'..."

Dakle Z je rekao da je telefon "nedostupan",otkud sad svi ovi obavljeni tel. razgovori?Tvrdnje Teodore da je tel. zvonio,Sase Popovica....?
Prica je toliko suplja da mu i treba 5 advokata da "sloze" pricu koja im odgovara?

"početka:
- Zoran je tada novinarima i policajcima doslovce rekao: 'Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu za Jelenom kad smo shvatili da je nigde nema i da je nedostupna na telefon. Pretražili smo reku i shvatili da ne postoji mogućnost da upadne. Nekoliko puta smo prošli sve, ona nije tamo. Jedino ako nije upala u neku rupu'..."

Dakle Z je rekao da je telefon "nedostupan",otkud sad svi ovi obavljeni tel. razgovori?Tvrdnje Teodore da je tel. zvonio,Sase Popovica....?
Prica je toliko suplja da mu i treba 5 advokata da "sloze" pricu koja im odgovara?
On je rekao da je ona nedostupna na telefon...a ne da telefon nije dostupan ,OGROMNA RAZLIKA

ponovo razmišljam ....”PRIJATELJIMA CFI, POGOTOVU IZ HRVATSKE, PORUČUJEM: "IZJAVA O TELEFONSKOM POZIVU UKAZUJE DA SMO POGODILI U SRIDU, KO U SINSKOJ ALCI"... definitivno ironija, hiden message za mafiju u Poreču !

Da, da....sigurno bi im poslali poruku preko svog komentara na objavu nekog linka...:roll:

- - - - - - - - - -

Jasno je i da ovde neko laze u vezi vremena smrti...Sipka kaze da ni priblizno nisu mogli da utvrde vreme smrti ,a patolog kaze da je utvrdjeno,,,Sipka je rekao okvirno od 8 sati do 3 dana,,

Rekli su novinari, nije patolog rekao...

Kad sam kod patologa, taj koji je radio obdukciju, Slobodan Savić, ima neki čas uvod u forenziku... videla sam negde na FB, 9. decembar valjda u Novom Sadu.

Ono što mene zaista intrigira jeste koja je organizacija u pitanju. Ranije sam se puno zanimala za sekte, imali smo i tu oblast u okviru predmeta sistema bezbednosti, naš profesor je bio posvećen njihovom izučavanju i tu zainteresovanost je dosta preneo i na nas studente. Malo sam guglala, nažalost u biblioteci u državi u kojoj se nalazim nema odgovarajuće literature, a pretraga na internetu obično ne daje željene rezultate. Međutim, našla sam na zanimljiv članak gde se spominje Robert Nemeček, njegovo ime sam zapamtila sa odjavnih špica kao glavnog i odgovornog urednika Pinka koji sam u to vreme, kao klinka, pratila. Spominje se u kontekstu OTO organizacije (sekte) u Srbiji.
www.parareligion/ch/sunrise/naskov/htm
Članak zvuči malo čudno i ne uliva poverenje u celini, nisam stigla da ga pročitam, baviću se malo više kad budem imala vremena. Ide na ruku moje pretpostavke da je u pitanju neka frakcija hermetizma, kad budem došla u Srbiju posvetiću se tome, najviše zbog pristupa našim bibliotekama.
Sve u svemu, psihologija straha je dovela veliku većinu naroda u stanje školskog primera potčinjenosti. Evo vam primera. Svaki dan u novinama nenormalna količina loših vesti, patologije, devijacije, primera nesavesnog i korumpiranog rada svih struktura državnih organa zaduženih za bezbednost, u tolikoj meri da vi jednostavno nemate ama baš nikakvo poverenje u državu. Ako vam dođe na pamet bilo kakva pobuna, čitajući vesti u novine gde sud i policija rade sve osim svog posla, vi od iste odustajete, iz razloga na pomisao da bi verovatno mogli da vas ubiju, niko za to ne bi brinuo čak i da se nađe na naslovnicama svih novina na ovom svetu. Što se tiče ovog slučaja, smatram istinitom možda sliku Jeleninog tela iz grmlja i par momenata izlaganja onih starijih advokata na televiziji, ne znam im imena.
I da, da se opet vratim na umrlog brata blizanca Zorana koji se spominje, nas nekoliko kolega smo otvorili opkladu da će se pojaviti kao kruna rijalitija. Ipak je Zoran rekao da je u Banatu.

Šipka je dobio tu informaciju koju si pomenuo u postu, a drugu informaciju koju si naveo nije rekao patolog (kao što si u postu napisao)...

- - - - - - - - - -

Da je tada bila tu,tj.njeno tijelo...pas bi osjetio trenerku,nebitno što je ona bila potopljena u vodi...

Upravo u tome je poenta! To je dokaz da je neko naknadno doneo njene stvari. Telo je možda bilo već u petak uveče u kanalu, možda je doneto u noći između subote i nedelje. Psi koji su bili tamo u subotu uveče nisu našli ništa. Morali su da nađu makar trenerku ili ostale njene stvari koje su u nedelju ujutru bile razbacane tamo.

Dakle, kažu da psi nisu mogli da osete telo koje je bilo duže od sat vremena potopljeno u vodi, znači nisu doveli pse obučene za pretragu tela u vodi, ali bi našli stvari.

Ujutru kada su policajci pronašli stvari, zvali su jedinicu sa psima, kada su onjušili trenerku izjurili su ka glavnom putu! Preko kanala, naravno. Vatrogasac nije bezveze skočio u kanal, znali su da je tu negde u vodi, čim je uskočio, nagazio je na njeno telo...

Meni je bas cudno zasto bi J.u isti dan trcala i malo kasnije imala termin za kardiobox.kad je vec trcanje kardio trening.uostalom cekati do "16:30h"(okvirno vreme,koje se navodi),da je majka pozove,a ne da bi se taj dan vec pre cula da mamom(da je upita da li je sve ok,i da joj mozda najavi kad ce kod nje doci) je jako cudno.nemogu da shvatim,da J.svoju mamu nije nazvala ni ujutru a ni do "16:30"(majcinog poziva),a bila je navodno brizna oko nje.

Bas zbog toga mislim da je se ubistvo moglo i u petak vece desiti,i da je u kanal bacena cak i u petak(kad nema pretrage,cak nikoga nema ko bi sumnjao da se nesta desava na nasipu).Ako je taj nasip poznat po nekim ljubavnim sastancima,zasto bi neko sumnjao u neko vozilo koje stoji tamo?...a stvari koje su u nedelju nadjene mislim da su naknadno bacene,i to vjerovatno u pauzi pretrage,da bi je nasli.to je moje misljenje.

To sto je nisi nasli u subotu i do nedelje oko podne,nemora znaciti,da nije mogla biti u kanal bacena vec u petak.zasto bi neko rizikovao i donosijo je u pauzi pretrage na nasip..Meni je to nelogicno.a ovako su samo stvari naknadno bacene.logicnije mi je da je to uradjeno(u petak vece) kad se jos nista nije znalo oko toga.

To je ono što sam odavno pisala. Kažu da je Jelena bila redovna u teretani, na njihovoj stranici je tada bio raspored treninga i zašto bi pre kardio treninga išla na trčanje. Da se podsetimo da je njena majka izašla iz bolnice dan ili dva ranije. Ne bi je ostavila u subotu da čeka ceo dan pa da dođe do nje da joj donese hranu, da je obiđe.

Ne mogu da se setim te priče sa početka, kada je tačno Jelenina majka izašla iz bolnice i ko je išao po nju? Nešto mi se čini da je kao Jelena bila po nju, ali posle je bilo kako nije ona... :think: Ako se neko seća, neka napiše...

Možda je Jelena htela da se vrati u kuću kod majke da joj bude blizu dok se ne oporavi, ili je htela da ona dođe kod njih, šta god... Zoranu se to nije dopalo, posvađali se, ona nije htela da popusti i nemoćan Zoran to nije mogao da podnese, udara je i ubija. Ili Zoran ili neko iz njihove kuće...

Takođe bi neka svađa mogla da bude vezana i za Zoranovog sina, ipak je on sa njima spavao u istoj sobi! Ko zna šta je sve tu moglo da se desi. On je tada bio maloletan, vozačku nije imao, ali je znao da vozi, možda su i njega iskoristili....maloletan, misliće da ne vozi, itd...

Ono što mene zaista intrigira jeste koja je organizacija u pitanju. Ranije sam se puno zanimala za sekte, imali smo i tu oblast u okviru predmeta sistema bezbednosti, naš profesor je bio posvećen njihovom izučavanju i tu zainteresovanost je dosta preneo i na nas studente. Malo sam guglala, nažalost u biblioteci u državi u kojoj se nalazim nema odgovarajuće literature, a pretraga na internetu obično ne daje željene rezultate. Međutim, našla sam na zanimljiv članak gde se spominje Robert Nemeček, njegovo ime sam zapamtila sa odjavnih špica kao glavnog i odgovornog urednika Pinka koji sam u to vreme, kao klinka, pratila. Spominje se u kontekstu OTO organizacije (sekte) u Srbiji.
www.parareligion/ch/sunrise/naskov/htm
Članak zvuči malo čudno i ne uliva poverenje u celini, nisam stigla da ga pročitam, baviću se malo više kad budem imala vremena. Ide na ruku moje pretpostavke da je u pitanju neka frakcija hermetizma, kad budem došla u Srbiju posvetiću se tome, najviše zbog pristupa našim bibliotekama.
Sve u svemu, psihologija straha je dovela veliku većinu naroda u stanje školskog primera potčinjenosti. Evo vam primera. Svaki dan u novinama nenormalna količina loših vesti, patologije, devijacije, primera nesavesnog i korumpiranog rada svih struktura državnih organa zaduženih za bezbednost, u tolikoj meri da vi jednostavno nemate ama baš nikakvo poverenje u državu. Ako vam dođe na pamet bilo kakva pobuna, čitajući vesti u novine gde sud i policija rade sve osim svog posla, vi od iste odustajete, iz razloga na pomisao da bi verovatno mogli da vas ubiju, niko za to ne bi brinuo čak i da se nađe na naslovnicama svih novina na ovom svetu. Što se tiče ovog slučaja, smatram istinitom možda sliku Jeleninog tela iz grmlja i par momenata izlaganja onih starijih advokata na televiziji, ne znam im imena.
I da, da se opet vratim na umrlog brata blizanca Zorana koji se spominje, nas nekoliko kolega smo otvorili opkladu da će se pojaviti kao kruna rijalitija. Ipak je Zoran rekao da je u Banatu.

Rekao za brata blizanca da je u Banatu? Kad je bio klinac izjavio je da je njegov mrtvorođeni brat blizanac negde preko okeana. Mislim da je sve to unutar porodice...Miloš Marjanović je imao onaj blog Mrtvorođenče sa opisom da je to blog o košmaru koji nikako da se završi. Kada smo pomenuli to nekoliko puta na forumu, taj opis sa bloga je bio uklonjen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back