- Poruka
- 9.400
Sada posto su izbacili trecu stranu ,likujuci,bice konstantno bombardovanje naslovnicama kako je navodno ubijena na nasipu,samim tim guseci pricu da ju je neko oteo i da je na drugom mestu ubijena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde im je ćerka? Ispade da joj je Jelena rekla "odoh ja" dala joj kačket, uzela cuclu i na 3-4-sad krenula da beži od Zorana...
Sada posto su izbacili trecu stranu ,likujuci,bice konstantno bombardovanje naslovnicama kako je navodno ubijena na nasipu,samim tim guseci pricu da ju je neko oteo i da je na drugom mestu ubijena...
Е па онда ти имаш право да се иживљаваш по гробљима !!!
Матор сам ја, све знам !
Тако знам да је то женска борбена фора !

I da je telo nocu doneseno kroz zemljani put ,izmedju subote i nedelje ,posle pauze pretrage...

Kakav bre kacket i cucla ko zna kada je to bilo....a mozda i nije bilo to su gluposti.... Krenula je da trci kada su "zavrsili" raspravu... Skoro na pocetku trcanja se cuje sa majkom... Z i jana vrlo brzo krecu za njom...Ona dolazi do zadnje rampe i kreca nazad.... Tu se negde i srece sa njima i vracaju se zajedno.. Tada ih vidi deda Laza... Zatim ide rasprava, napad, bes...Jurnjava, udaranje ina kraju ubacivanje u kanal... Covek se osvrce oko sebe, ne vidi nikoga da ga je video... Vraca se na stazu do cerkice i odlaze na pocetnu livadu... Tu krece sve iznova(tacnije gluma)...Cekaju prve svedoke koji ce ih ponovo tu videti(baku sa kozama).... Krecu u "susret jeleni" koje nema..traze je itd....
Ne razume sta me pitas.. Koji dan pre ubistva je Jelena trcala nasipom? Ko zna kada je trcala zadnji put tuda pre ubistva..., opet nema svedoka da je Jelena trčala tuda nekoliko dana ranije?
Ne razume sta me pitas.. Koji dan pre ubistva je Jelena trcala nasipom? Ko zna kada je trcala zadnji put tuda pre ubistva...
nešto više o dotičnoj Radi Matić - poznata Šabačkom asfaltu kao neko ko je obavljao sitne prljave poslove za mafijaški klan D. Rosica kasnije raznet bombom u svom automobilu.Posle toga odlazi u austriju, nastavlja sa sitnim prljavim poslovima, od prostitucije do sličnih uloga koje je imala u slučaju Marjanovic, stim sto joj je boss jedan od najjačih albanskih mafijaša. Sve tri, Rada( pritiv Marjanovica), ‘Zorica’( podrška Zoranu) i ‘Katarina’( podrška Jelenu) rade sa jednu istu osobu. Ako je Zorica i dalje u kući Marjanovica u toku istrage znaci da je dete taoc. Sklanjajte dete na sigurno, na neutralnu teritoriju. Zaštiti dete Vučicu, pa onda nastavi sa obračunavanjem . Obraćam se predsedniku zato sto nas pomno prate šta pišemo ovde.
Мислим да ће за пар дана бити конференција МУП-а

Mada zalba je ulozena za smenu one tuzilje,,,videcemo...Strazbur nije toliko mnogo daleko?!
- - - - - - - - - -
Rekao je Stevica Markovic slucaj gledao sam klip,to za Agatu je pre rekao
Nenade to si rekao i prosle nedelje.![]()