- Poruka
- 9.400
Cisto sumnjam da im je neko trazio pomoc ,,u Americi ,Kanadi to rade ,detektuju cak i kada je zakopano telo ,a kamoli coveka ...kada je veoma tesko naci ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cisto sumnjam da im je neko trazio pomoc ,,u Americi ,Kanadi to rade ,detektuju cak i kada je zakopano telo ,a kamoli coveka ...kada je veoma tesko naci ...
Od CIa nema vecih kriminalaca...sve oni znaju ,,,
- - - - - - - - - -
Uglavnom znam da pomocu satelita ,stvarno mogu da se rese zlocini ,pogotovo ti kompleksni,..
To je i Qing rekao da je Albanka
Meni deluje kao da je radila neku operaciju...to mi je prvi utisak kada sam video face
- - - - - - - - - -
A znamo da operacije nisu bas jeftine
Tabloidi pokreću glasanje: Izaberite ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović Njuz.netpre 4 sata
A pogledajte ovaj cirkus?!?!
Da necete mozda i kladjenje da pokrenete ,tipovanje ,,,ruglo,sta reci
- - - - - - - - - -
Radila je nesto na licu?!Hirurzi plasticari to mogu lako da prepoznaju
- - - - - - - - - -
Sizofrena lupeta
- - - - - - - - - -
Pokojna J bi nju garant razbila i to obe ,eto toliko o zeni killeru ,,
Ne mislim ja da je u pitanju zena kao ubica ali da su sve tu da prave cirkus to je odavno očigledno! Kakve Z ima veze s tim i to će se valjda raspetljati!
A plus svekrvin posao je u stagnaciji sada verovatno...
Ne rade oni za dzabe,,jedan od advokata je rekao!
Kakav crni procenat Majole?
Pa ovom glava visi za dozivotnu robiju iliti 40 godina !!
Kako je zakon nakaradan! Blizi srodnik ti je bračni partner,koji ti uistinu i nije ništa već samo partner s kojim zivis danas a sutra mozda i ne! A neko iz krvne loze ti nije ništa!
Vala Majole da su skupi ,to sigurno jesu...da su branili kontroverzno sumnjive likove i to jesu,,da imaju vajde od ovog slucaja i to je tacno,?!
Onda Gromova teorija ima smisla kad je estrada u pitanju!
Sve su to neki likovi koji ne rade ali reklo bi se da dobro,čak i odlično zive?
U Novostima sam citao intervju ,kada su jednog od njihovog advokata pitali ,da li rade gratuit ,,rekao je "Ne ,ne radimo"
- - - - - - - - - -
Da li Majole ,Teodora moze da ulozi kao neku zalbu ili tako nesto ,barem sto se kod nas tice ,pitanje da li bi to i imalo nekog efekta?!