- Poruka
- 6.684
I na javno istupanje.
Дааа тако је
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I na javno istupanje.
...
Zapamtite moje reci!
******* ,eto sta...sta bre ovi zamisljaju?!

U interesu djeteta je prvenstveno to DA SE PRONADJE PRAVI UBICA!!!!!!
ja mislim da je to prioritet broj dva za dete. u interesu zakona i odraslih ljudi je da se nadje ubica.
prioritet broj 1 u interesu svakog iole razumnog i zabrinutog roditelja bilo kog deteta je da se skloni sto dalje od ovih pizdarija i spasi decija psiha od dozivotnih trauma. to dete je previse malo da razume.
uprkos tome, marjanovici su je ocigledno samo njima logicno i za dete korisno, odveli u cirkus zadruga.
tek onda dolazi interes da se ubica trajno zakljuca negde, narocito ako je u pitanju otac. a po svoj prilici jeste.
jos je zanimljivije da socijalna sluzba, koja ima slucaj porodicnog ubistva, ubijenu majku, oca koji je zatvoren zbog toga, u medjuvremenu novu buducu zenu za koju se raspituje za zatvorsko vencanje, koja je po svoj prilici i pre ubistva bila ljubavnica, koja ima ulogu u nekim internet grupama, i ko zna jos koju sumnjivu licnu ili kolektivnu agendu, zatim brata sa takodje novopecenom zenom takodje sumnjive rabote, pa zatim dedu koji je davao silne izjave u javnosti, a sada odbija da svedoci i kaze "istinu" da skine ljagu i krivicu sa sina, i na kraju babu koja se bavi nekim vradzbinama i slicnim aktivnostima...i ko zna cega se sada nisam setio jos
dakle sve to je normalno okruzenje za dete...bravo i za socijalnu sluzbu. kao i za drzavu kojoj treba godinu i nesto da analizira blato.
U tekstu je poziv koji je Teodora dobila kao oštećena, a na drugoj strani piše ono upozorenje da neće imati uvid u spise dok ne da iskaz kao svedok. I pozivaju je da bude svedok 16.10.2017. tj danas. Da li to znači da je danas išla da da iskaz kao svedok a da će naredni put biti tamo kao oštećena i da će imati uvid u predmet?
...
detetu najvecu bol nanose mediji,,,
...
kraj price