Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tabloidi pokreću glasanje: Izaberite ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović Njuz.netpre 4 sata

A pogledajte ovaj cirkus?!?!

Da necete mozda i kladjenje da pokrenete ,tipovanje ,,,ruglo,sta reci

- - - - - - - - - -

Radila je nesto na licu?!Hirurzi plasticari to mogu lako da prepoznaju

- - - - - - - - - -

Sizofrena lupeta

- - - - - - - - - -

Pokojna J bi nju garant razbila i to obe ,eto toliko o zeni killeru ,,

Tabloidi pokreću glasanje: Izaberite ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović Njuz.netpre 4 sata

A pogledajte ovaj cirkus?!?!

Da necete mozda i kladjenje da pokrenete ,tipovanje ,,,ruglo,sta reci

- - - - - - - - - -

Radila je nesto na licu?!Hirurzi plasticari to mogu lako da prepoznaju

- - - - - - - - - -

Sizofrena lupeta

- - - - - - - - - -

Pokojna J bi nju garant razbila i to obe ,eto toliko o zeni killeru ,,

Ne mislim ja da je u pitanju zena kao ubica ali da su sve tu da prave cirkus to je odavno očigledno! Kakve Z ima veze s tim i to će se valjda raspetljati!

- - - - - - - - - -

Ne mislim ja da je u pitanju zena kao ubica ali da su sve tu da prave cirkus to je odavno očigledno! Kakve Z ima veze s tim i to će se valjda raspetljati!

A ovo za NJUZ mislim da je u pitanju parodija na ovaj cirkus koji gledamo mjescima!

A plus svekrvin posao je u stagnaciji sada verovatno...

Ne rade oni za dzabe,,jedan od advokata je rekao!

Kakav crni procenat Majole?

Pa ovom glava visi za dozivotnu robiju iliti 40 godina !!

Nisam stigla da se javim,zabola sam se danas u neku ostavinu. Procenat od oslobadjajuce presude. Imas dosta advokata koji tako rade. Ovi advokati su mnogo skupi. Ja zaista ne znam odakle to placaju.

Kako je zakon nakaradan! Blizi srodnik ti je bračni partner,koji ti uistinu i nije ništa već samo partner s kojim zivis danas a sutra mozda i ne! A neko iz krvne loze ti nije ništa!

Teodora je bocni krvni srodnik. Supruznik je uvek u zakonu status No1. Pa pogledaj nasledstvo. Supruznik uzima polovinu,plus drugu polovinu deli sa decom. Ne mogu da sahrane pokojnika bez saglasnosti supruznika. Ne mozes da prodas imovinu zajednicku bez saglasnosti supruznika. A posebna imovina koju si uneo u brak je samo tvoja a kad pandrknes onda i posebna ulazi u ostavinsku masu i masno pripadne supruzniku.

Vala Majole da su skupi ,to sigurno jesu...da su branili kontroverzno sumnjive likove i to jesu,,da imaju vajde od ovog slucaja i to je tacno,?!

Nisu odmah dobili takav status. Dug je put do dobrog krivicara. Potrebna su poznanstva, dobra kancelarija, poznavanje tuzilaca i sudija, iskustvo, procenat dobijenih slucajeva... Kad ti poraste cena onda branis lovatore. A to je sve reklama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back