Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je Sipka trebao da predlozi da se uradi revizija istrage i da se procesljaju i ispitaju podrobnije svi koji su bili na nasipu ,tu moze da bude kljuc slucaja ,,a umesto toga imamo ...

- - - - - - - - - -

Tvoje pisanje aludira na to...

- - - - - - - - - -

A sto se tice medija njih neko kontrolise i daje im instrukcije sta i kako da rade.

I u koje vreme ,nista to nije slucajno

Jeste li gledali "Parove" ,šizofrenu ?

Interesantna mi je priča Vesne R. za koju mislim da priča na osnovu stvari koje zna,načula,čula,rekla kazala i slično!
Zakačila se ona za pisca samo me zbunjuje ime? A voditeljka okreće u drugom smjeru,što je greška! Ona spominje S. Miloševića,novinar,tekstopisac,spomenula je i neke pjesme? Ali i D.Milosevic je pisao pjesmu,to sigurno! Tek sad čuh da je i on iz Borče?

A na kraju balade,Vesna bez uvijanja reče da je neko veliki iz policije mozda imao pik na pokojnicu?

Poslednja izmena:
I meni se bljuje na one koji stite tamnu stranu struke...

- - - - - - - - - -

Vesna nesto zna...

Nije dzaba Boza Spasic rekao ubica je iz Borce u krugu od kilometar i po od kuce Marjanovica...

- - - - - - - - - -

To za ime je napravila verovatno nameran lapsus...nije Vesna mutava ...

Kakvi mutava, i još reče morlo je nešto biti izmedju pokojnice i tog neimenovanog,pa da ublazi rečeno ,kaze "nešto u začetku"?
A Z je pričao šizofrenoj da sumnja na N. Pazar,pretpostavljam da se od vremena kad je J tamo bila nesto izmedju njih promijenilo i vjerovatno je i sam sumnjao i zato su se u zadnje vrijeme svadjali?

Zamisli ti kakav se eksperiment radi nad ljudima sa ovim rijalitijima,Z su pustili u zatvoru da gleda ovu emisiju?
Mi nismo uopšte svjesni sta nam rade i sta će nam tek raditi! Ova večeras voditeljka vodi emisije istrazivačke?
A za ovog S.M. vesna kaze da ke novinar,kompozitor i sta sve ne ?

Poslednja izmena:
Pusti ti sizofrenu ona muti vodu....ovo sto Vesna prica ima smisla,,

- - - - - - - - - -

Ne bi me cudilo da Vesnu uskoro izbace iz Zadruge,,,videcemo..

- - - - - - - - - -

Ustvari parove jbm li ga vise ,ja ta njesra ne gledam...

- - - - - - - - - -

Zamisli ti kakav se eksperiment radi nad ljudima sa ovim rijalitijima,Z su pustili u zatvoru da gleda ovu emisiju?
Mi nismo uopšte svjesni sta nam rade i sta će nam tek raditi! Ova večeras voditeljka vodi emisije istrazivačke?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 03:05

Meni Ani ne mogu nista da rade ,niti da uticu na rasudjivanje,jer to ne gledam ...

- - - - - - - - - -

Pa nece ona direktno da kaze ,,,nije luda valjda ,pa uvija ,to je normalno

Pusti ti sizofrenu ona muti vodu....ovo sto Vesna prica ima smisla,,

- - - - - - - - - -

Ne bi me cudilo da Vesnu uskoro izbace iz Zadruge,,,videcemo..

- - - - - - - - - -

Ustvari parove jbm li ga vise ,ja ta njesra ne gledam...

- - - - - - - - - -

Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 03:05

Meni Ani ne mogu nista da rade ,niti da uticu na rasudjivanje,jer to ne gledam ...

- - - - - - - - - -

Pa nece ona direktno da kaze ,,,nije luda valjda ,pa uvija ,to je normalno

Vjeruj mi ,ni TV ne gledam već dosta godina ,ovo sam na kompu pogledala namjenski,još da mi se riješiti i interneta, bilo bi super,ali za sad je to potreba!

Poslednja izmena:
- Katarina, ne znam da li si svesna da si ugrozila život jedne nepoznate žene, te druge Rade Matić, koja ne postoji. Katarina širi dezinformacije -odgovorila je Rada.
Katarina je na to pobesnela, pa je Radi prenela pozdrav od jednog njenog bivšeg ljubavnika, izvesnog Molnara.
- Ja branim Jelenu Marjanović od vas lažova. Inspektor mi je pokazao vašu prepisku, Sve je to bilo namešteno - dodala je detektivka.

Ova ili laze ili radi za policiju undercover?!

Sto se ove R tice ...cas ih brani ,cas napada ,to je pre radila ,ja stvarno ne znam kakva je njena uloga u svemu ovome?!

МИСТЕРИЈА ОБРИСАНИХ СМС ПОРУКА: Ко је дирао Јеленин телефон на дан убиства?
06/20/2016 11:44Србија Хроника
БЕОГРАД - На дан када је Јелена Марјановић убијена, из њеног телефона избирисана је сва СМС и Вибер преписка са њеним супругом Зораном, тврде добро обавештени извори у полицији.
Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)
Како наводе инспектори који раде на овом случају, сумњиво је то што нису обрисане све поруке, већ само те са Зораном. Проблем је у томе што је једина шанса да се поврате те поруке да се узму из Зорановог телефона, али су оне и тамо обрисане.
- Немамо никакве шансе да повратимо те обрисане поруке преко базних станица, пошто оне бележе само коме су послате и у колико сати – тврде извори из полиције.
Међутим, криминолог и бивши обавештајац Божидар Спасић тврди да та преписка може да се поврати, јер је она ипак негде сачувана.
– Уз налог јавног тужиоца могу да се реконструишу све поруке од тренутка када је телефон први пут упаљен – тврди Спасић, наводећи да полиција пред собом има добар траг, јер чињеница да је избрисана преписка баш од 2. априла наводи на закључак да је у њима било нешто важно везано за убиство.
Раније се сазналода је Зоран о Јеленином нестанку прво обавестио пријатеље, па тек онда полицију, те да је могуће да су они уништили доказе о чему можете да прочитате.

Ovaj sistem primeniti u slucaju ispitivanja svih koji su bili na nasipu ,,,ali problem je sto je dosta vremena proslo ...

- Немамо никакве шансе да повратимо те обрисане поруке преко базних станица, пошто оне бележе само коме су послате и у колико сати – тврде извори из полиције.

To je isti odgovor u vezi lociranja telefona ,,,postoji jedna antena ,,ali nama trebaju 10 da bi uhvatili lokaciju telefona...stvarno zalosno...

Искрено повраћа ми се од људи који пљују полицију из неког не баш доброг разлога

Ima i tamo kukolja,mada su krvni delikti na dobrom glasu. Svaki advokat ce potvrditi to. Tamo nema radnog vremena a prilicno su sujetni kada im ne ide slucaj. Ti ljudi nemaju porodicni zivot. Imaju ali skoro nikada nisu kod kuce.

- - - - - - - - - -

U seriji "Ubice mog oca" su super prikazali njihov zivot. Oni su morali da se konsultuju sa nekim iz policije da bi to prikazali.

Katarina je paralelno sa policijom vodila je istragu o ubistvu pevačice Jelene Marjanović i u emisiji "Parovi" otkrila detalje o Zoranu kojeg je svojevremno upoznala.
- Jednom sam ga čekala od 23:00 sata do pola četiri ujutru u Knez Mihailovoj. On je stalno odlagao susret i izmišljao izgovore, a ustvari nije smeo da dođe bez mame i tate. Njegov svet je kuća, a bog mu je majka. On je dete od devet godina, on uopšte nije čovek - rekla je detektivka.

Hahaha kakve gluposti ne moze bez mame....ko li je pustio tu informaciju koja se vrtela u novinama i jos uvek se vrti?!Pitanje je sad....

- - - - - - - - - -

Nananana nananana ..

A Z je pričao šizofrenoj da sumnja na N. Pazar...Ani

Da li si primetila Ani da se ovde u ovom slucaju javljaju ljudi pogotovo zene muslimanske vere?!I to ne mali broj...kod Sipke na profilu,,zatim Sizofrena ,pa Indi ,pa u podrsci....

Da.I šizofrenin profil je glasio na ime K Latifa Ostojic? Kad se desio taj navodni sukob u grupi pa potom razdvajanje,sizofrena je svasta objavljivala po Fb izmedju ostalog i to da su joj ove iz grupe prijetile da će je prijaviti nekom iz nekog "turskog drustva"? Zaboravila sam naziv ali navodno je sizofrena neki predstavnik? Ja se samo pitam ko li je ove zene angazovao,da li za potrebe ovog medijskog rijalitija ili u svrhu prikrivanja pravog zločinca pri tom blateći porodicu M?Evo vidimo sad u novinama,navodno Z Zoka otišla u Bosnu (kod roditelja),meni to liči na sklanjanje sa scene,šta je uradila ,uradila je ? Sve u svemu dno dna! A sta tek misliti o Z kad se u sve to upustio?

Pokojnica je navodno bila u N Pazaru (vjerovatno kod neke rodbine) mjesec dana ? Bar se tako nesto pisalo?

Jel' primjećuješ da se rijaliti odigrava na HAPPY TV ,što u jutarnjim programima,sto u drugim emisijama? Voditeljka priča "šer će biti veliki"?
A interesantno da se i novinarka Kurira uključila ,telefonski, u program?

Poslednja izmena:
Sva muska deca su vezana za majku. Neko umereno a neko do Edipovog kompleksa. Poznajem mnogo muskaraca koji ne zele da ostave majku i zive u zajednici. Meni to ne govori nista.

To si u pravu! Inače mladje generacije,pa i Z ove su sve vezne za roditelje,vise su razmazeni,mnogo im se udovoljava i sl. sto se uglavnom pravda "situacijom" u drustvu mada to nije nikakvo opravdanje! Nekad su se djeca "kalila" za zivot od malih nogu a sad svi zelimo da nam djete bude zasticeno!

Islamskoj zajednici Ani...

- - - - - - - - - -

Pokojnica je navodno bila u N Pazaru (vjerovatno kod neke rodbine) mjesec dana ? Bar se tako nesto pisalo?
Jel' primjećuješ da se rijaliti odigrava na HAPPY TV ,što u jutarnjim programima,sto u drugim emisijama? Voditeljka priča "šer će biti veliki"?
A interesantno da se i novinarka Kurira uključila ,telefonski, u program?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 10:44

Imam utisak da se ovde bore za sto veci rejting ,,,preko ledja zrtve,,,pevala je ona takodje u Novom Pazaru ..tako je pisalo,a moguce da je i boravila toliko dugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back