- Poruka
- 9.400
Nenade i ti sto lincuju porodicu prvi su napravili skretanje paznje ,,a ako su nevini onda jesu zrtve a pogotovo kcer....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni se bljuje na one koji stite tamnu stranu struke...
- - - - - - - - - -
Vesna nesto zna...
Nije dzaba Boza Spasic rekao ubica je iz Borce u krugu od kilometar i po od kuce Marjanovica...
- - - - - - - - - -
To za ime je napravila verovatno nameran lapsus...nije Vesna mutava ...
Pusti ti sizofrenu ona muti vodu....ovo sto Vesna prica ima smisla,,
- - - - - - - - - -
Ne bi me cudilo da Vesnu uskoro izbace iz Zadruge,,,videcemo..
- - - - - - - - - -
Ustvari parove jbm li ga vise ,ja ta njesra ne gledam...
- - - - - - - - - -
Zamisli ti kakav se eksperiment radi nad ljudima sa ovim rijalitijima,Z su pustili u zatvoru da gleda ovu emisiju?
Mi nismo uopšte svjesni sta nam rade i sta će nam tek raditi! Ova večeras voditeljka vodi emisije istrazivačke?
A za ovog S.M. vesna kaze da ke novinar,kompozitor i sta sve ne ?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 03:05
Meni Ani ne mogu nista da rade ,niti da uticu na rasudjivanje,jer to ne gledam ...
- - - - - - - - - -
Pa nece ona direktno da kaze ,,,nije luda valjda ,pa uvija ,to je normalno
Искрено повраћа ми се од људи који пљују полицију из неког не баш доброг разлога
A Z je pričao šizofrenoj da sumnja na N. Pazar...Ani
Da li si primetila Ani da se ovde u ovom slucaju javljaju ljudi pogotovo zene muslimanske vere?!I to ne mali broj...kod Sipke na profilu,,zatim Sizofrena ,pa Indi ,pa u podrsci....
Sva muska deca su vezana za majku. Neko umereno a neko do Edipovog kompleksa. Poznajem mnogo muskaraca koji ne zele da ostave majku i zive u zajednici. Meni to ne govori nista.