kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.601
Nije on to sam potpisao nego svi clanovi Komisije a on na kraju potpisuje kao predsednik iste.
Hvala na ispravci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on to sam potpisao nego svi clanovi Komisije a on na kraju potpisuje kao predsednik iste.
Hvala na ispravci...
Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.
Izvor: Pressonline
Ako je on hteo da vidi nekog dervisa koji kao ima neku"moc" da vidi ko je ubica ,zasto bi on uopste pristajao na tako nesto ako je kriv ?!
A ova ,,,ga samo iskoristila ,obican spijun ...
- - - - - - - - - -
I eto ona ce se sada pojaviti u rialitiju ,izigravajuci nekog satro "detektiva" ,mozda se i pojavila nemam pojma ,uzece i kintu pri tome ,a Kiza neka ladi jaja u tvorzu ,a pogotovo ako je nevin ,,,i ko je ovde lud?!
Ma budala ispao ..
Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.
Dje nam je Oki ,je li ga opet blokirali?
- - - - - - - - - -
Iskreno
13.10.2017. | 17:38
Neko od glavonja iz vrha ima veze sa njom i njenim ubistvom, a Zoran mora biti zrtveno jagnje. Prica vec vidjena.Zapitajte se malo, da je kriv 100% neko od nas i uradio bilo sta, bili bi osudjeni isti tren a on nije. Znaci da ga sistem stiti i skriva ime pravog ubice iz vrha vlade Srbije.
2 3
Odgovori
- - - - - - - - - -
Zanimljiv komentar sa Monda!!??