Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TEoretski nema logike da je ubijena i udarana na otvorenom prostoru....ubice se ne bi izlagale opasnosti da ih neko vidi...nema šanse...jako cudi nalaz od stankovica da je ubijena na nasipu..ona je bacena u taj kanal dan pre onog cirkusa koji je izveo zoran na nasipu i skrenuo paznju policiji koju je vukao za magarece uši...svi poleteli na nasip i gubili vreme zajedno sa psima..namesto iste sekunde da im upadnu u kuću i rese stvar..zato su valjda inspektori.Bas ih je namagarčio nema šta.U ovom zločinu je ucestvovao veci broj ljudi i pripreman je duze vremena.Mislim da bi motiv mogao biti taj da vise nije htela biti njihov rob i donositi im novce od nastupa.Proradio im bes jer su izgubili zlatnu koku u koju su ulagali i gubilo im se tlo pod nogama.Nije nuzno da je bas zoran ubica ali je saucesnik u najmanju ruku.Razresit ce ce to ubistvo.Za 5 za 5 godina.POlako ako ne bude korupcije nece se izvući.Ali pošto zivim u srbiji moguce je i da novac odredi tok istrage sto bi bilo žalosno.

Pa i da nije licno izvrsio ubistvo, taj Z mora da odgovara kao i pocinilac, cak i da dobije tezu presudu, ako se dokaze da je bio upleten u to.
Mislim da ga organi ne bi lisili slobode da nije kriv... jer ako ga puste kao nevinog, ovo drustvo i njegovi poreski obveznici ce osetiti to po dzepovima, jer ce sigurno traziti novcanu nadoknadu za boravak u zatvoru.
Mislim da je kriv, od pocetka sam smatrala da on ima neke veze.
Videcemo kako ce se stvari odvijati.
Ponedeljak se blizi.
Ostaje nam samo da cekamo epilog.

.Mislim da bi motiv mogao biti taj da vise nije htela biti njihov rob i donositi im novce od nastupa.Proradio im bes jer su izgubili zlatnu koku u koju su ulagali i gubilo im se tlo pod nogama.Jukabg

Zlatna koka se ne ubija ,,bas nasuprot zlatna koka je svekrva ,a zbog ovog zlocina posao, to sto radi joj trpi

- - - - - - - - - -

Oni u ovom slucaju u nikakvom dobitku nisu ,u dobitku su oni koji se medijski eksponiraju i iskacu niotkuda ,,..itd

- - - - - - - - - -

Trebalo je ispitati ko je svekrvi dolazio ,koje bio klijent ,a suska se da su dolazili i politicari ,i jos neki budzovani ,...

Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.
Izvor: Pressonline

Ako je on hteo da vidi nekog dervisa koji kao ima neku"moc" da vidi ko je ubica ,zasto bi on uopste pristajao na tako nesto ako je kriv ?!

A ova ,,,ga samo iskoristila ,obican spijun ...

- - - - - - - - - -

I eto ona ce se sada pojaviti u rialitiju ,izigravajuci nekog satro "detektiva" ,mozda se i pojavila nemam pojma ,uzece i kintu pri tome ,a Kiza neka ladi jaja u tvorzu ,a pogotovo ako je nevin ,,,i ko je ovde lud?!

Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.
Izvor: Pressonline

Ako je on hteo da vidi nekog dervisa koji kao ima neku"moc" da vidi ko je ubica ,zasto bi on uopste pristajao na tako nesto ako je kriv ?!

A ova ,,,ga samo iskoristila ,obican spijun ...

- - - - - - - - - -

I eto ona ce se sada pojaviti u rialitiju ,izigravajuci nekog satro "detektiva" ,mozda se i pojavila nemam pojma ,uzece i kintu pri tome ,a Kiza neka ladi jaja u tvorzu ,a pogotovo ako je nevin ,,,i ko je ovde lud?!

svi klosari,olosi pored kize postadose popularni..e to on u dilu sa radom.zokom,spijunkom ..ako jeste zatvor mu bas cuci..:D

Da je on ubica odavno bi bio uhvacen..da je zrtva za sada jeste ,e jedino ostaje to trece da li je nesto znao ,da li je umesan,,,ja se nadam da nije.

- - - - - - - - - -

To je ono sto sam na starijim postovima pisao,on je sklon da neko drugi manipulise njim ,pogotovo od strane zena...zato je i upao u provaliju jos dublje,,,slab je na zene ,,,to je ono lukavstvo ,kao kada mu neko stalno trazi i podbada tu slabu tacku..a pri tom trazi i druge slabe tacke ......

- - - - - - - - - -

A mislim da je taj NEKO pravi ubica koji mu to radi...kompromituje ga na sve moguce nacine ili barem cini da to tako izgleda ,da ga prikaze u najgorem mogucem svetlu,,,sto upravo i gledamo pred ocima.

Ako je ta Katarina ustvari ona sizofrena sto je bila ovde na forumu, onda je pitanje da li se to uopste desilo... Vidi se da je zena luda i da je u stanju da iskonstruise svasta... U nekoj emisiji je pricala o nekoj vekni hleba koju je dala Zoranu(totalno bez smisla).... Vidi se iz aviona da je zena ludak...

Poslednja izmena:
Ja mislim da Z vise nece na slobodu! Ispao je jako naivan sa ovom grupom "podrška",kakvih tu sve likova nema cak je iona novinarka LJ iz Kurira član? I još on lično je pričao kako je upoznao mnogo divnih ljudi? Gdje,na internetu?U vezi šizofrene,ne znam ko je nju angazovao ali i ona je bila u istoj toj grupi i ko zna ko je njega kuda vodao? Ta Zoka,ko zna ko je ona i da li je i nju neko angazovao? Jako naivno! A tek medijska istupanja!

http://informer.rs/vesti/hronika/156309/VISI-SUD-ZORANU-MARJANOVICU-PRODUZEN-PRITVOR-jos-dana

Opet se pojavljuju kometari ispod članaka da je ubijena zbog njegovih dugovanja? A u ovom članku se spominje da je Z otišao kući u 16h? I u još nekim člancima je to pisalo.

Na kumovom profilu slika mnogo cvijeća,mislim da su prodavali to za zadusnice? Čime su to prevezli? Sigurno ne običnim autom?

Poslednja izmena:
Dje nam je Oki ,je li ga opet blokirali?

- - - - - - - - - -

Iskreno
13.10.2017. | 17:38
Neko od glavonja iz vrha ima veze sa njom i njenim ubistvom, a Zoran mora biti zrtveno jagnje. Prica vec vidjena.Zapitajte se malo, da je kriv 100% neko od nas i uradio bilo sta, bili bi osudjeni isti tren a on nije. Znaci da ga sistem stiti i skriva ime pravog ubice iz vrha vlade Srbije.
2 3
Odgovori

- - - - - - - - - -

Zanimljiv komentar sa Monda!!??

Dje nam je Oki ,je li ga opet blokirali?

- - - - - - - - - -

Iskreno
13.10.2017. | 17:38
Neko od glavonja iz vrha ima veze sa njom i njenim ubistvom, a Zoran mora biti zrtveno jagnje. Prica vec vidjena.Zapitajte se malo, da je kriv 100% neko od nas i uradio bilo sta, bili bi osudjeni isti tren a on nije. Znaci da ga sistem stiti i skriva ime pravog ubice iz vrha vlade Srbije.
2 3
Odgovori

- - - - - - - - - -

Zanimljiv komentar sa Monda!!??

a zasto bi je ubio neki glavonja..stavrno motiv ne vidm......

Cim oni napravise rijaliti ,mislim da je on sigurno nevin,ovo je neka zestoka zajebancija gradjana ove zemlje...

- - - - - - - - - -

A, da se u PINK-u vodi državna politika i sprovodi surova zajebancija sa građanima, potvrđuje i slučaj nesrećnog Zorana Marjanovića iz Borče. Njegova supruga Jelena ubijena je 2. aprila prošle godine u Borči. Dve nedelje kasnije Vučić je izjavio da je poznat ubica i da će biti uhapšen odmah iza izbora 23. aprila prošle godine.
Bilo je to još jedno predizborno obećanje. Velika propaganda laži optuživala je njenog supruga kao ubicu, pa svekrvu, te svekra, devera, onda nekog Poljaka...Vučićeva tvrdnja da je poznat ubica bila je čista laž. Uostalom, ko je on da otkriva ubice!
Vučićeva dvorska luda, Milomir Marić, najavio je 31. avgusta hapšenje gospodina Marjanovića. Njega su namerno namamili u taj rijaliti kako bi ga uhapsili i optužili za ubistvo, tvrdio je Mare.
- Ja sam to govorio i znao još pre mesec dana. Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka - rekao je Marić 31. avgusta ove godine uživo u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na Hepi televiziji. On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.
- On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da ako uđe u "Zadrugu", sam sebi pravi klopku - ispričao je glavni urednik Hepija.
Vlasnik Pinka i autor projekta Zadruga, Željko Mitrović, odbacuje tvrdnje Milomira Marića da je namerno namamio Marjanovića u rijaliti. On ironično poručuje da će u velelepnom gradu, koji je napravljen specijalno za ovaj rijaliti, važiti zakoni iz "Biblije" koja je napisana isključivo za ovaj šou.
- Zadruga ima svoju zastavu, grb, pravosuđe i policiju, tako da ne može Marić tamo da hapsi - odlučan je Mitrović.
I bi sudbina. Marjanović je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu Nataše Krivokapić. Ko to hapsi po Srbiji? Vučić, Željko Mitrović?! Čak ni Marić nije mogao da spreči ovaj skandal, mada se iz njegove izjave vidi da ne veruje da je Jelenin muž njen ubica.
Vučićeva kamarila se sprda sa građanima Srbije. Mi smo za njih majmuni, fašisti,s toka, neradnici...Ustanimo i oterajmo ih. Zauvek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back