- Poruka
- 9.400
Ma kakav mercedes ,ono nije vredelo vise od 5000 evra stara e klasa,pa kupili drugi model ,samo crn ,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mestu zlocina nije bilo nikakvih uklanjanja tragova.. Tu su i snala i patike
2. Dete nije bilo na nasipu..Njegov um radi 100 na sat nakon ubistva..Zove oca da doveze dete...Vraca se na pocetnu livadu...Otac odlazi(vraca se kasnije)... On sa detetom krece da trazi "nestalu zenu" nakon sto je docekao prve svedoke koji ce moci da potvrde da je sa detetom na livadi... Ova mogucnost je ipak malo teza zbog deda Laze(koi ih je video), prvog svedoka koji ih je video svo troje na pocetnoj livadi, mogucnosti da deda uopste nije primecen da dovozi dete...
Ma kakav mercedes ,ono nije vredelo vise od 5000 evra stara e klasa,pa kupili drugi model ,samo crn ,,
Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?
- - - - - - - - - -
O da,sve hocu to da napisem. Ja mislim da malena nije bila sa njima do trazenja.
Mislim da joj patike nisu bile vezane i da postoji mnogo nacina kako mogu da spadnu(i da jesu bile vezane), a jedan od njih je i nakon vucenja do kanala, tj. vode...Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?
Uz svo duzno postovanje vaseg misljenja, ne verujem da je tako bilo.
Pa je jos stigao da joj posle ubistva istretira nokte varikinom.
...

Price im i nisu bile savrseno uskladjene niti je to moguce. Z nisu ni rekli prilikom ispitivanja da ju je majka zvala(s razlogom mu nisu rekli)... Za pritvor od 30 dana nije bilo nikakvod osnova, bez obzira sto je svima u istrazi bilo jasno da je on ubica... Tuzilac radi po zakonu i bas ga briga za neuskladjena vremena i to sto neko ne zna koliko je sati bilo... Drzali su ga 48 sati najvise koliko mogu... Na pritvor od 30 dana tuzilac je tek sada pristao nakon godinu ipo dana prikupljanja dokaza...Malo je cudno to, kako se ta porodica drzi i kako su im price na prvu loptu bile uskladjene, do te mere da nikome od njih nije cak odredjen ni pritvor od 30 dana. .
Ja ne verujem cak ni da je bacio stvari... To je vec suvise veliki rizik... Videli su ga mnogi pre nego sto je otac dosao... Mogli bi da potvrde sta je imao na sebi, kao sto bi unistavalje stvari takodje bio rizik... Kada bi nasli da je to radio bio bi gotov... Mislim da tako on razmislja u tom trenutku(iako u sustini ti svedoci verovatno nisu zapamtili njegovu odecu).. Na kraju je imao srece sto je priveden tek sutradan(to je bila najbolja opcija koju je mogao da zamisli)... I ako postoji njen dnk na njegovoj odeci to nije neoboriv dokaz... Ta odeca je sigurno uzeta, ali verovatno dan-dva kasnije i pitanje u kakvom je stanju bila(mozda je i bila oprana, ne znamo)...Zoran bi morao da se presvuče, a ako mu je otac doneo te stvari, uveče su imali vremena da ih bace, ako ne i odmah.
.
Price im i nisu bile savrseno uskladjene niti je to moguce. Z nisu ni rekli prilikom ispitivanja da ju je majka zvala(s razlogom mu nisu rekli)... Za pritvor od 30 dana nije bilo nikakvod osnova, bez obzira sto je svima u istrazi bilo jasno da je on ubica... Tuzilac radi po zakonu i bas ga briga za neuskladjena vremena i to sto neko ne zna koliko je sati bilo... Drzali su ga 48 sati najvise koliko mogu... Na pritvor od 30 dana tuzilac je tek sada pristao nakon godinu ipo dana prikupljanja dokaza...
Mnogo puta sam pogledala ovaj momenat s ovog linka,Z se ovdje odao!
Pogledajte i vi ako niste! 15,20
Mislim da joj patike nisu bile vezane i da postoji mnogo nacina kako mogu da spadnu(i da jesu bile vezane), a jedan od njih je i nakon vucenja do kanala, tj. vode...
Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?Milena
Podmetnuto?
Pa normalno kada trcis dzogiras ,ojacas zglob vezivanjem,ja recimo kada samo hodam ,ne vezujem ,skoro uopste samo uvucem ,a kada trcim da...
Taj detalj me možda i naterao da prestanem da mislim da je ubijena na nasipu. Jelena se bavila sportom od mlađih dana, nema šanse da bi trčala odvezanih pertli po nasipu.
ja trčim godinama i npr juče sam trčao bukvalno sa odvezanim i razlabavljenim patikama
Miris varikine duugo ostaje na rukama tako da danas malo ko golim rukama barata sa varikinom.
Nego, hajde da i ja sad jednu teoriju, a vezana je za blato na hlacama.
Zamislimo da je doticni nakon bacanja lesa, bio u kanalu te je tu na rukama ostalo blata, namijestajuci les u polozaj u kojem je les nadjen. Doticni dolazi kuci, i odmah se skida, rukama trazi po ormaru, uzima neke druge hlace, a tragovi blata spadaju na neke skroz druge hlace. Doticni ni ne obraca paznju, misleci da ce spaljivanjem te odjece na njemu, rijesiti se tragova. Moguce je i to...
Eno, ne znam ko je objavio sliku gdje se vidi studio u kome su na podu bile plocice, a sad se vidi parket.
Nema sta, mora im se cestitati na inteligenciji. Stari je potencijal, steta, mozda bi mogao biti dobar predsjednik.
Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
...
Nema sta, mora im se cestitati na inteligenciji.
Stari je potencijal, steta, mozda bi mogao biti dobar predsjednik.
...