Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na mestu zlocina nije bilo nikakvih uklanjanja tragova.. Tu su i snala i patike

Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?

- - - - - - - - - -

2. Dete nije bilo na nasipu..Njegov um radi 100 na sat nakon ubistva..Zove oca da doveze dete...Vraca se na pocetnu livadu...Otac odlazi(vraca se kasnije)... On sa detetom krece da trazi "nestalu zenu" nakon sto je docekao prve svedoke koji ce moci da potvrde da je sa detetom na livadi... Ova mogucnost je ipak malo teza zbog deda Laze(koi ih je video), prvog svedoka koji ih je video svo troje na pocetnoj livadi, mogucnosti da deda uopste nije primecen da dovozi dete...

O da,sve hocu to da napisem. Ja mislim da malena nije bila sa njima do trazenja.

Ma kakav mercedes ,ono nije vredelo vise od 5000 evra stara e klasa,pa kupili drugi model ,samo crn ,,

Ako su kupili drugi model, verovatno su uzeli neki koji je u boljem stanju što znači da je malo skuplji. Plus onaj crveni micubiši džip koji vozi Vladimir.

- - - - - - - - - -

Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?

- - - - - - - - - -

O da,sve hocu to da napisem. Ja mislim da malena nije bila sa njima do trazenja.

Sigurno je dobro vezala da je trčala tamo jer je malo neravan teren.

Ako dete nije bilo sa njima tamo, kao što navodno reče neki svedok. Kaže da je video u jugu Jelenu i Zorana kako se svađaju, koliko je to validno pojma nemam. Ali ako ona nije bila sa njima tamo, lako je bilo posle da manipulišu malom kako je mama otišla da trči itd.

Zoran bi morao da se presvuče, a ako mu je otac doneo te stvari, uveče su imali vremena da ih bace, ako ne i odmah.

Detalj koji sam primetila je da je njegov sin 3. aprila na snimcima iz dvorišta, bio skoro isto obučen kao Zoran 2. aprila uveče na nasipu. I pantalone i jakna...

Uz svo duzno postovanje vaseg misljenja, ne verujem da je tako bilo.
Pa je jos stigao da joj posle ubistva istretira nokte varikinom.
...

Зашто би јој убица третирао нокте варикином ? :eek:
Жене иначе не раде са том течношћу ??
Нико не спомиње да је Јеца можда радила по кући нешто, чистила ...
Шта вам је бре ?

Malo je cudno to, kako se ta porodica drzi i kako su im price na prvu loptu bile uskladjene, do te mere da nikome od njih nije cak odredjen ni pritvor od 30 dana. .
Price im i nisu bile savrseno uskladjene niti je to moguce. Z nisu ni rekli prilikom ispitivanja da ju je majka zvala(s razlogom mu nisu rekli)... Za pritvor od 30 dana nije bilo nikakvod osnova, bez obzira sto je svima u istrazi bilo jasno da je on ubica... Tuzilac radi po zakonu i bas ga briga za neuskladjena vremena i to sto neko ne zna koliko je sati bilo... Drzali su ga 48 sati najvise koliko mogu... Na pritvor od 30 dana tuzilac je tek sada pristao nakon godinu ipo dana prikupljanja dokaza...

Zoran bi morao da se presvuče, a ako mu je otac doneo te stvari, uveče su imali vremena da ih bace, ako ne i odmah.

.
Ja ne verujem cak ni da je bacio stvari... To je vec suvise veliki rizik... Videli su ga mnogi pre nego sto je otac dosao... Mogli bi da potvrde sta je imao na sebi, kao sto bi unistavalje stvari takodje bio rizik... Kada bi nasli da je to radio bio bi gotov... Mislim da tako on razmislja u tom trenutku(iako u sustini ti svedoci verovatno nisu zapamtili njegovu odecu).. Na kraju je imao srece sto je priveden tek sutradan(to je bila najbolja opcija koju je mogao da zamisli)... I ako postoji njen dnk na njegovoj odeci to nije neoboriv dokaz... Ta odeca je sigurno uzeta, ali verovatno dan-dva kasnije i pitanje u kakvom je stanju bila(mozda je i bila oprana, ne znamo)...

Sve sto se desava kasnije nakon tog ne privodjenja prvo vece njemu daje nadu da ce se izvuci... Prosto kao vetar u ledja... Kao i razgovori sa advokatima...
Savetuju ga kako kad i sta treba da kaze prilikom saslusanja, a sta da preskoci i kaze jednostavno "ne znam" ili "ne secam se" i da mu ne mogu nista...

Poslednja izmena:
Price im i nisu bile savrseno uskladjene niti je to moguce. Z nisu ni rekli prilikom ispitivanja da ju je majka zvala(s razlogom mu nisu rekli)... Za pritvor od 30 dana nije bilo nikakvod osnova, bez obzira sto je svima u istrazi bilo jasno da je on ubica... Tuzilac radi po zakonu i bas ga briga za neuskladjena vremena i to sto neko ne zna koliko je sati bilo... Drzali su ga 48 sati najvise koliko mogu... Na pritvor od 30 dana tuzilac je tek sada pristao nakon godinu ipo dana prikupljanja dokaza...

Pa nije bas tako. Ako vas unakrsno uhvate u velikoj lazi, zadrzali bi te. A oni su imali dobru pricu za pocetak i pricu koja je verovatno bila sastavljena od dosta istinitih detalja jer istina se pamti do detalja, a laz se vidi kada krene ispitivanje o detaljima, jer ne mozes da smislis toliko dobru laz da se sve poklopi. Cisto sumnjam da je on na brzinu sve to uspeo da izvede. Da je u afektu ubio zenu na nasipu, gurnuo telo u kanal, vratio se po dete, zvao oca da mu donese druge stvari, sacekao, uskladio price...tesko. Ili su je dovezli iz kuce i smislili celu pricu ili je planirao da je ubije na nasipu i smislio ceo scenario.

Mislim, ajde vreme ce pokazati. Svako moze biti u pravu, ionako samo nagadjamo, nemamo prave informacije.

Uvek su mi te patike bile malo cudne. Obuca spada pri jakom udarcu pesaka u saobracajci. Kada ides da trcis uvek ojacavas patike. Kako je spala?Milena

Podmetnuto?

Pa normalno kada trcis dzogiras ,ojacas zglob vezivanjem,ja recimo kada samo hodam ,ne vezujem ,skoro uopste samo uvucem ,a kada trcim da...

Ja ne trcim ali idem na fitnes i dooooobro ih zategnem iako se pomeram u okviru do metar. Step skakanje. Imam bojazan da cu da se sapletem. A fitnes i trcanje sesir i sesirdzija. Za trcanje je potrebna daleko jaca oprema.

Taj detalj me možda i naterao da prestanem da mislim da je ubijena na nasipu. Jelena se bavila sportom od mlađih dana, nema šanse da bi trčala odvezanih pertli po nasipu.

Mozda pertla i jeste bila vezana...Ne mora iskljucivo da neko namerno rukom odveze pertlu da bi pertla bila odvezana(zar se nikome nikada nije odvezala pertla)... Ovde se radi o brutalnom ubistvu, bezanju, vucenju tela, sve je to moglo da dovede do odvezivanja pertle... Uzgred mislim da je samo jedna patika pronadjena, a druga je ostala na telu... I gornji deo trenerke joj je spao... Nije ga sama skinula....

Uzgred mislim da je samo jedna patika pronadjena, a druga je ostala na telu... I gornji deo trenerke joj je spao... Nije ga sama skinula....Kiriku

To je vazno da li je ta patika bila vezana ili uvucena ,postoje sigurno slike ,kada je pronadjena,i da li na patikama postoje tragovi zemlje i trave ,tj.da li vucena or not,,prosta stvar,da se kako utvrditi ,.

Miris varikine duugo ostaje na rukama tako da danas malo ko golim rukama barata sa varikinom.
Nego, hajde da i ja sad jednu teoriju, a vezana je za blato na hlacama.
Zamislimo da je doticni nakon bacanja lesa, bio u kanalu te je tu na rukama ostalo blata, namijestajuci les u polozaj u kojem je les nadjen. Doticni dolazi kuci, i odmah se skida, rukama trazi po ormaru, uzima neke druge hlace, a tragovi blata spadaju na neke skroz druge hlace. Doticni ni ne obraca paznju, misleci da ce spaljivanjem te odjece na njemu, rijesiti se tragova. Moguce je i to...
Eno, ne znam ko je objavio sliku gdje se vidi studio u kome su na podu bile plocice, a sad se vidi parket.
Nema sta, mora im se cestitati na inteligenciji. Stari je potencijal, steta, mozda bi mogao biti dobar predsjednik.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Sto se tice snale ,pa postoji verovatnoca da bi mozda bili i neki otisci,nije iskljuceno ,,nije snala sama od sebe spala sa kose ..posto se ubica otarasio njenog tela u vodi ,znao je tacno sta radi ,,tako je i dodatno zbunio pretragu ,,a i forenziku ,znaci skrivanje tragova ,kao sto kaze Dobrivoje Radovanovic.

- - - - - - - - - -

Svesno skrivanje tragova ,ubica je proracunat.

Miris varikine duugo ostaje na rukama tako da danas malo ko golim rukama barata sa varikinom.
Nego, hajde da i ja sad jednu teoriju, a vezana je za blato na hlacama.
Zamislimo da je doticni nakon bacanja lesa, bio u kanalu te je tu na rukama ostalo blata, namijestajuci les u polozaj u kojem je les nadjen. Doticni dolazi kuci, i odmah se skida, rukama trazi po ormaru, uzima neke druge hlace, a tragovi blata spadaju na neke skroz druge hlace. Doticni ni ne obraca paznju, misleci da ce spaljivanjem te odjece na njemu, rijesiti se tragova. Moguce je i to...
Eno, ne znam ko je objavio sliku gdje se vidi studio u kome su na podu bile plocice, a sad se vidi parket.
Nema sta, mora im se cestitati na inteligenciji. Stari je potencijal, steta, mozda bi mogao biti dobar predsjednik.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Da, vidi se lepo... kako su sive pločice usklađene sa zidom, a posle toga parket.

Kanal je dovoljno strm da on nema nikakve potrebe da silazi u njega.... Instiktivno razmislja tako da skloni telo da se ono ne vidi nikako sa staze(koja je daleko oko 100m)... Dovlaci telo do kanala(10m) gura ga, ono ce se skotrljati u kanal i upasti pod mulj...

Istrazitelji-forenzicari-Borca-Crvenka-Jelena-Krsmanovic-Marjanovic1-670x447.jpg

Polozaj patike, pertli mi nekako ne deluju kao da su spali sa noge.

Ako je spao gornji deo trenerke nije nikako mogla da bude vucena, trenerka spada pri borbi kada te neko uhvati s ledja a patika mi nije bas u polozaju bega niti moze lako da spadne. Zato mi je to cudno. Ako je ubica uhvatio za trenerku mogla je da se istrgne i da trenerka ostane ali ogromna je silina pokreta noge i neravnina potrebna da spadne patika. Kojim redosledom ka kanalu su patike i trenerka?

Ako je spao gornji deo trenerke nije nikako mogla da bude vucena, trenerka spada pri borbi kada te neko uhvati s ledja a patika mi nije bas u polozaju bega niti moze lako da spadne. Zato mi je to cudno.Majole

Trenerka bi imala neko ostecenje ,,,cuj da je vucena ,nije to sala ,borba za zivot,,,mozes da zamislis,,,i da je muz ubica ,morali bi njegovi otisci da budu na trenerci ...

- - - - - - - - - -

Nadam se da su ti dokazi sacuvani kako valja ,da nisu kontaminirani ,,,da je to sve uslikano i zabelezeno kako valja,i uneto u izvestaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back