Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kanal je dovoljno strm da on nema nikakve potrebe da silazi u njega.... Instiktivno razmislja tako da skloni telo da se ono ne vidi nikako sa staze(koja je daleko oko 100m)... Dovlaci telo do kanala(10m) gura ga, ono ce se skotrljati u kanal i upasti pod mulj...Kiriku

I to je moglo da se utvrdi ,da li je njeno bilo odgurnuto ,odnosno da li se kotrljalo ,ili je baceno direktno ,podignuto ,pa ubaceno ,,,moglo je da se utvrdi i sa koje strane ako je kotrljano ,da li sa ove ka nasipu ,ili sa one ka putu ,,,,ako toga nema tih tragova ,onda je bukvalno ubaceno ,i tada bi ubica jos vise tragova pokupio na sebi ,sto bas i nije pametno,zar ne?!

Da ali on je njen muz,mogao je i da je zagrli pa ostavi trag. To otezava istragu.

Sad sam uradila mali eksperiment. (znam,nisam normalna). Suprug je povukao trenerku (neku dzoku sam nasla od pre veka). I bez problema sam se istrgla. Da li je trenerka bila otkopcana Jeleni?
Probaj trcati sa otkopcanom trenerkom. Gotovo pa nemoguce.
Vjerujem da je pokojna, nakon ubistva presvucena.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Polozaj patike, pertli mi nekako ne deluju kao da su spali sa noge.

Ako je spao gornji deo trenerke nije nikako mogla da bude vucena, trenerka spada pri borbi kada te neko uhvati s ledja a patika mi nije bas u polozaju bega niti moze lako da spadne. Zato mi je to cudno. Ako je ubica uhvatio za trenerku mogla je da se istrgne i da trenerka ostane ali ogromna je silina pokreta noge i neravnina potrebna da spadne patika. Kojim redosledom ka kanalu su patike i trenerka?
Trenerka moze da spadne kada te neko vuce za noge... A ona je bila upetljana u granje kod kanala i moze tu da dospe u trenutku kada je dovlacio do kanala... A ta patika koja se vidi na snimku je prebacena preko kanala... Znaci to je stvar koju je ubica prebacio( nije sklonio ni trenerku, ni kacket)... U pitanju je velika brzina i on ni ne misli na neko strucn uklanjanje tragova, jednostavno se otarasio onoga sto mu je palo pod ruku.. nju ubacio u kanal, a patiku prebacio preko... Ne razmislja on u tom trenutku bas toliko duboko.. niti o trenerci, kacketu itd...

Nego, je li neko danas na Hepiju, kod Bulica, gledao izjavu Jelenine prijateljice, koja nije htjela da se prepozna ni lice, a ni glas? Drugarica je rekla, ono sto i svi dosad, da je onaj Jelenu svuda pratio, provjeravao. Medjutim, rece da je i dva puta pred njom zaplakala, dok je sa onim pricala na tel. Drugarica ju je pitala zbog cega place, a Jelena se izvlacila govoreci - bice to sve dobro. Kaze da je par put htjela dici ruke od svega, ali je zbog Jane ostala.

Znaci ako je samo gurnuta ,tragovi bi sigurno ostali ,krv. i video bi se pravac odakle je skotrljana .a postoji mogucnost i da bi se zaglavila medju granjem,,,a ako je direktno ubacena u vodu,,onda bi na ubici ,pogotovo ako je sam ostalo jos vise tragova,,sto moze da znaci ,ako muz nije ubica,i ako je neko drugi to pocinio ,on je gledao da sto manje tragova ostane,tj ,da ih ne bude na zemlji ,tj. Da ne bude skotrljana na zemlji ,pa u kanal,,,nego DIREKTNO UBACENA ?!

Istrazi je to poznato.

Nego, je li neko danas na Hepiju, kod Bulica, gledao izjavu Jelenine prijateljice, koja nije htjela da se prepozna ni lice, a ni glas? Drugarica je rekla, ono sto i svi dosad, da je onaj Jelenu svuda pratio, provjeravao. Medjutim, rece da je i dva puta pred njom zaplakala, dok je sa onim pricala na tel. Drugarica ju je pitala zbog cega place, a Jelena se izvlacila govoreci - bice to sve dobro. Kaze da je par put htjela dici ruke od svega, ali je zbog Jane ostala.

I to može biti trag

Nisam to videla, čekam da izađe klip na YT.

- - - - - - - - - -

Znaci ako je samo gurnuta ,tragovi bi sigurno ostali ,krv. i video bi se pravac odakle je skotrljana .a postoji mogucnost i da bi se zaglavila medju granjem,,,a ako je direktno ubacena u vodu,,onda bi na ubici ,pogotovo ako je sam ostalo jos vise tragova,,sto moze da znaci ,ako muz nije ubica,i ako je neko drugi to pocinio ,on je gledao da sto manje tragova ostane,tj ,da ih ne bude na zemlji ,tj. Da ne bude skotrljana na zemlji ,pa u kanal,,,nego DIREKTNO UBACENA ?!

Istrazi je to poznato.

Da, ostali bi travovi krvi...ako je bačena, ostalo bi to neko blato ili žabokrečina na odeći tih koji su je bacili.

- - - - - - - - - -

Vailant ,kakva drugarica ,kakvi bakraci ,,skretanje paznje sa pravih stvari,,,gde je bila ta "drugarica" pre ?! Sisala vunu ,,,sada samo iskacu kao neki pajaci .

Pazi, nije ona odjednom iskočila. Ne zaboravi da familiju Krsmanović niko nije pozvao da svedoči, samo je majka dala izjavu i niko više, niko od njenih prijatelja.

Vailant ,kakva drugarica ,kakvi bakraci ,,skretanje paznje sa pravih stvari,,,gde je bila ta "drugarica" pre ?! Sisala vunu ,,,sada samo iskacu kao neki pajaci .
Djevojka jednostavno ne zeli da se medijski eksponira, a i niko je vjerovatno ranije nije ni pitao za misljenje.
Nego, ja mislim da je Jelena bila odlucila da ode od Z, a da ovaj, posto ne trpi da bude porazen, tj.nije naucio, pobjesnio je i bi to sto bi. U djetinjstvu, roditelji djecu uce da budu normalna, da nauce podnijeti poraz, da se ne ljute kad gube. Ovi su Zorana ucili price o astralima, samoubicama, ubicama i cemu sve ne. Gdje iz toga da dijete izraste u dobru i cestitu osobu. Da je Z imao normalno djetinjstvo, i normalne uslove odrastanja, Jelenu bismo danas gledali i dalje na tv-u. Ovako...

Jel' ima neki link?

Trenerka moze da spadne kada te neko vuce za noge... A ona je bila upetljana u granje kod kanala i moze tu da dospe u trenutku kada je dovlacio do kanala... A ta patika koja se vidi na snimku je prebacena preko kanala... Znaci to je stvar koju je ubica prebacio( nije sklonio ni trenerku, ni kacket)... U pitanju je velika brzina i on ni ne misli na neko strucn uklanjanje tragova, jednostavno se otarasio onoga sto mu je palo pod ruku.. nju ubacio u kanal, a patiku prebacio preko... Ne razmislja on u tom trenutku bas toliko duboko.. niti o trenerci, kacketu itd...

Moze ali u tom slucaju bi bila izgrebana po ledjima ako je uhvatio za noge.

Ako izuzmemo redosled dokaza pa cak i cinjenicu da je trenerka u zbunju,odnosno da je ubica brzinski razbacavao stvari postavlja se pitanje zasto je to radio? Zasto su mu stvari bile vazne? Zar nije logicnije da ili poneses stvari sa sobom ili da bezis glavom bez obzira i da ne razbacujes?

Pazi, nije ona odjednom iskočila. Ne zaboravi da familiju Krsmanović niko nije pozvao da svedoči, samo je majka dala izjavu i niko više, niko od njenih prijatelja.Milena

Pa zasto nisu pozvali?Njena majka vise nije ziva ,...Posle toliko vremena ,sada moze da prica ko sta hoce ,GVOZDJE SE KUJE DOK JE VRUCE,zapamtite,tako i za svedoke ,i za dokaze ,...Ko moze da garantuje ,da, da garanciju da ti dokazi i svedoci nisu kontaminirani!?Ko?!

Moze ali u tom slucaju bi bila izgrebana po ledjima ako je uhvatio za noge.

Ako izuzmemo redosled dokaza pa cak i cinjenicu da je trenerka u zbunju,odnosno da je ubica brzinski razbacavao stvari postavlja se pitanje zasto je to radio? Zasto su mu stvari bile vazne? Zar nije logicnije da ili poneses stvari sa sobom ili da bezis glavom bez obzira i da ne razbacujes?

Tako je... Verovatno da su na obdukciji utvrdjeni tragovi vucenja...
Sto se tice stvari one nisu sigurno razbacivane u tom smislu kako se nalupetao onaj Bozo Spasic(ma da on to lupeta verovatno samo za javnost i ubicu)... Kacket, snala i trenerka su nadjeni i na osnovu njih verovatno(kao i na osnovu tragova u travi) je utvrdjeno kretanje, mesto na kome je primala udarce(na osnovu krvi i pramenova kose), vucenje... Razbacivanje stvari i uklanjanje tragova je glupost koje se drze mediji! Uklanjanja dokaza je bilo u smislu, odnosenja predmeta kojim je usmrcena, vucenja i ubacivanja tela u kanal sto je ucinjeno u svrhu prikrivanja tela i u kakvoj takvoj nadi da ono ne bude odmah vidjeno i da bude pronadjeno sto kasnije.... Moje misljenje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back