Novinari su kreirali javno mnjenje ,a ne neki pojedinac,novinari ..
- - - - - - - - - -
Ma nemoj Milena ,mnogo si ti pametna...znas ti dobro ko je vodio slucaj ,i ko danas sedi na toj fotelji...
- - - - - - - - - -
Ma nemoj Milena ,mnogo si ti pametna...znas ti dobro ko je vodio slucaj ,i ko danas sedi na toj fotelji...
- - - - - - - - - -
A sto se tice posta ,nemam pojma ,tek sada videh ,ocigledno da nekome smetaju ,bodu oci
- - - - - - - - - -
VNf ,Zlatko Nikolic nije Nikakav KRIMINOLOG ,vec psiholog u penziji ,od pre par dana,...
- - - - - - - - - -
Izvini od pre par godina ,tastatura me zeznula.
Znam da je vodio Došen i da je smenjen. Sve ostalo što se tiče tih fotelja sam pročitala od tebe i Groma na ovoj temi. Vama je ceo život teorija zavere. Novine napišu ovo, vi napišete, a vlasnih tih novina je to i to. Zločinci kažu u kameru nešto, posle im se priče ne podudare, vi ništa...pljujete novine, "tamnu stranu struke"... Grom povezuje rođendan dece estradnih ličnosti sa dva ubistva!!
To za Marića, kao kako je znao da će Zoran biti uhapšen i rijalitiju. Pa, čovek je rekao biće uhapšen tamo, ali nije bio u pravu, uhapšen je posle. I pre Marića mnogima je palo na pamet, gle kad ga tamo uhapse.
Pa onda najveći hit kod Groma je što priča za Vučka kako stalno govori o slučaju. Jeste Vučko ološ, bagra, zbog njega smo otišli svi u tri lepe...ali bode oči jedna stvar koja vama izgleda namerno promiče. Vi pišete kako on stalno pominje ovaj slučaj. Ali nije on uvek prvi pominjao, njega uglavnom pitaju pa on odgovori. I zašto da ne pomene kad ovo jeste bitan slučaj?
Sada je pitanje kako su mogli da nađu dokaz posle 17 meseci? Isto tako kako rešavaju neka ubistva posle 17 godina!
Manite se raznih teorija zavera. Šta imate da kažete na priču Vladimira Marjanovića kad je hvalio Jecu kako je divna i kako ga bole priče da je imala švalera. Pa onda odjednom ona je imala ljubavnika i on je nju ubio a oni jadni ćutali sve vreme i verovali u rad policije. Zoran se plašio se za Janu a ipak je ostavio i otišao u rijaliti.
Videla sam i štampano izdanje Alo, ako se ne varam, ono je Šizofrena... pratila sam i njene objave na FB, neke još uvek ne kapiram, a neke su se pokazale tačnim. Dok je ona Zorica Zoka obrisala većinu jučerašnjih komentara, što svojih, što tuđih.