Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno kako obdukcionari ne mogu da odrede vreme smrti,barem koliko toliko priblizno?

To bi u velikoj meri moglo da dokaze da li je Marjanovic kriv ili nevin!

Naravno da mogu , ne bas sa tacnom preciznoscu ali okvir od sat vremena mogu. I naravno da takva informacija ako su to utvrdili nece dospeti u novine. Novine nagadjaju na osnovu tetkine surnjaje, nekih izjava kojekakvih strucnjaka itd.

Taj sto mislite da nije ubica (Z) ce se spasiti, nemoj da brinete... Evo ima 5 advokata... Ima tu i veoma dobrih advokata... Nema nista od bilo kakvog sudjenja...
A sto se tice tih tajkuna i toga ko, s kim, kako i kad(mene iskreno to ne zanima), a i bolje bi bilo da se otvaraju posebne teme o tome, pa da tamo pise ko i sta hoce, jer to ionako nema ama bas nikakve veze sa ovim slucajem...

Za to "sigurno" ipak mislim da nemas neki dokaz, vec mislis da su se poznavali rani ili?

Nemam i nisam ja neko ko bi trebalo da ima dokaz. Po meni nije normalno da neka nepoznata žena otvori 101 grupu i profil i brani ljude koje ne poznaje. Ajde, ima takvih pacijenata koliko hoćeš, ali da dođe do te mere da napada sve ostale, da ne govori ništa o pokojnici, da nju ne pominje i kad je pomene napiše "ta žena" ili "pokojna", da nasrće kolima na policiju kad hapse Zorana, da verovatno živi kod njega?

Na tom profilu koji je zatvorila, kako je napisala, zbog toga što je tražio FB, objavila je Zoranov intervju gde je rekao da on voli žene i da je Jelena to znala. Malo pre toga je pričao kako je postao aseksualan i da ga žene ne zanimaju. To nam je pokazao i selfijem poslatim Radi Matić.

Naravno da mogu , ne bas sa tacnom preciznoscu ali okvir od sat vremena mogu. I naravno da takva informacija ako su to utvrdili nece dospeti u novine. Novine nagadjaju na osnovu tetkine surnjaje, nekih izjava kojekakvih strucnjaka itd.
Ovo nije tacno... Oni mogu u okviru od sat vremena da kazu, ako se ubistvo desilo pre pola sata, ali ako se desilo pre dan ili dva oni ne mogu da pogode sat u kome se to desilo(nema sanse) vec se taj okvir vremenski povecava pa mogu recimo da kazu(predpostave) izmedju 10-18... Sto je dalje vreme ubistva o se taj okvir povecava i teze je odrediti tacno vreme(tj. nemoguce)...
Oni su odredili vreme njene smrti, ali to nema nikakve veze sa forenzikom(sto se tice tela).. Odredili su ga na osnovu zadnjeg majcinog poziva i prvog poziva Z ka Jeleni prilikom "trazenja" jelene.. Tu su smestili to vreme smrti....

Vesna Rivas moj čovek :D
Ovo ja tvrdim od samog početka -
"Po mom mišljenju, on nije ubica. Ja se samo plašim da iz straha ko je ubica i krijući ubicu ne prihvati delo na sebe. Zoran nije ubica. On štiti nekoga i uplašen je, plaši se za svoj život. Tako da, on će pre prihvatiti sutra delo na sebe i priznati da je ubica, samo da ne otkrije pravo ime."
http://www.informer.rs/vesti/hronik...nela-UZNEMIRUJUCA-SAZNANJA-ZORANU-MARJANOVICU

Jedino se dete tako štiti. Mislim da ne bi štitio ni rođenog brata, zašto bi za nekog to uradio i da bude odvojen od dece? Osim ako ne štiti sina, recimo...
Ma, ta Vesna Rivas hoće malo pažnje. Prošle godine je to bio čovek sa ožiljkom na grudima. Vladimir je operisao srce. Sada je to čovek sa ožiljkom na glavi...Žalosno...

Nemam i nisam ja neko ko bi trebalo da ima dokaz. Po meni nije normalno da neka nepoznata žena otvori 101 grupu i profil i brani ljude koje ne poznaje. Ajde, ima takvih pacijenata koliko hoćeš, ali da dođe do te mere da napada sve ostale, da ne govori ništa o pokojnici, da nju ne pominje i kad je pomene napiše "ta žena" ili "pokojna", da nasrće kolima na policiju kad hapse Zorana, da verovatno živi kod njega?

Na tom profilu koji je zatvorila, kako je napisala, zbog toga što je tražio FB, objavila je Zoranov intervju gde je rekao da on voli žene i da je Jelena to znala. Malo pre toga je pričao kako je postao aseksualan i da ga žene ne zanimaju. To nam je pokazao i selfijem poslatim Radi Matić.

Ima tako tih ludaka koji lako pocnu da obozavaju osobe optuzene za ubistvo.. Mozda ne zbog toga, ali to je cest slucaj u USA... Srazmerno broju stanovnika eto i kod nas se desava... Z je postao medijska licnost... A nju moze da "pali" sve to sto se desava i to sto je ona jako "bitna", sto ga brani, cuva.. Pitanje je da li bi se oni upste nasli i spandjali da se sve ovo ovako nije desilo...

Todor Dosen ,inspektor za krvno seksualne delikte radio na slucaju,a zatim smenjen posle 3meseca,,,sta inspektor za kr.seksualne delikte trazi u slucaju ubistva?

Znamo da nije silovana..

I takodje imao sumnjivu proslost ,nekoga isprebijao ,pa bio u zatvoru 6 meseci,ali je dobar inspektor ,,i onda kao pao zato sto je neke evre i neke telefone uzeo od nekog dilera!kmh

O tome sam pričala X puta. On je bio glavni za dilere po Karaburmi, tj na opštini Palilula. Otkud on da vodi istragu ubistva. Taj koji je bio u zatvoru pa preko veze izašao posle 6 meseci da bi mogao da radi, jer ko robija preko tog perioda ne može da se vrati u policiju. Čovek koji je ostavio ženu i sina pa se oženio sa nekom silikonkom koja ima butik i kojoj su neki kao krimosi maskirani u policajce uleteli u stan i uzeli u kešu 50 000 evra.
Inspektor za koga kolege kažu da je budaletina koja je spremna na sve.

Neko reče sad u štampi da je istraga počela da se kreće nakon njegovog smenjivanja, jako sporo jer su ti tragovi na početku bili uništeni.

Sto se tice V.Rivas, neprijatno mi i da je komentarisem, al' ajde... Radi se o osobi(ljigi) koja zna kako mediji funkcionisu i sav taj cirkus oko tih rijalitija za zamlacivanje prostog naroda... Ona niti zeli da se sazna istina niti je zanima taj slucaj... Nju zanima kako oni kazu da pravi "sou" pa tako znajuci za prostotu naroda i ono sto on zeli da cuje izmislja price u skladu sa tim... Ovaj slucaj ostavlja bez kraja da bi se mediji o njega mogli koristiti cak i ako Z prizna da ju je ubio... Stvara kao neke misterije(da bi se o tome govorilo)... Nece sigurno reci da je ovo uobicajeno ubistvo iz strasti... Za takvo smirivanje pompe oko slucaja bi je tacno izbacili iz tih rijalitija :D ...

Ima tako tih ludaka koji lako pocnu da obozavaju osobe optuzene za ubistvo.. Mozda ne zbog toga, ali to je cest slucaj u USA... Srazmerno broju stanovnika eto i kod nas se desava... Z je postao medijska licnost... A nju moze da "pali" sve to sto se desava i to sto je ona jako "bitna", sto ga brani, cuva.. Pitanje je da li bi se oni upste nasli i spandjali da se sve ovo ovako nije desilo...

A šta njega pali da se spanđa sa nepoznatom ženom nakon ubistva supruge koju je toliko voleo? Ako radi na Hepiju, sigurno su se upznali kad je išao sa Jelenom da peva u Parovima... bili su ranije još komentari na portalima od taksista koju su pisali da su vozili neku žensku noću kasno uveče i koja kopira Jelenu samo je malo konjaste face. :D

Da se podsetimo, od 1:17:00 kad Vladimir priča kako novinari čak stavljaju Janinu sliku i blago je zamute. Godinu dana posle, njegov sin je uvede u rijaliti, bez da joj zamute lice.

Onda sledi najbitniji deo, 1:17:45 kada priča šta ga je najviše zabolelo, a to da je Jeca imala švalera!

"E, to me je najviše zabolelo. Dve stvari vezane za Jecu, najviše me zabolelo kad su rekli da se švaleriše. Jeca nije stizala ni kući oko deteta, studio, pevanje..."

Jutarnji program, 15:05..kaže voditeljka da pored svih situacija u zemlji, eto pogotovo nakon jučerašnjeg dana. Košarkaši, gej parada, itd...naslovne strane su sve u vezi ubistva. Da je u pitanju teorija zavere, da se skrene pažnja javnosti, ona to ne bi smela da pomene!!

Neki još uvek veruju da je Jelena ubijena da se skrene pažnja javnosti sa nekih bitnih događaja. Po meni je bitniji ljudski život, ali dobro... Onima kojima nije to bitno, smaknuli bi neku jako krupnu zverku iz politike pa bi onda svakako uspeli u tome.

Kiriku je li ti vidis naziv ove teme? Je li se ovde spominje Kizino ime? To bi ste vi trebali da otvorite pljuvaonicu i pljujte 24/7....masala OjHa

Ne izgovaram ja pogrdne reci na racun Z. Ja samo vidim i kazem da je on ocigledno ubica, a cak nisam od onih koji bi mu se svetili ili mucili ga, meni ga je i zao, zato sto nije kriv za svoje detinjstvo koje je najvise uticalo na njegovu psihu i to da bude ovakav...

Ovo nije tacno... Oni mogu u okviru od sat vremena da kazu, ako se ubistvo desilo pre pola sata, ali ako se desilo pre dan ili dva oni ne mogu da pogode sat u kome se to desilo(nema sanse) vec se taj okvir vremenski povecava pa mogu recimo da kazu(predpostave) izmedju 10-18... Sto je dalje vreme ubistva o se taj okvir povecava i teze je odrediti tacno vreme(tj. nemoguce)...
Oni su odredili vreme njene smrti, ali to nema nikakve veze sa forenzikom(sto se tice tela).. Odredili su ga na osnovu zadnjeg majcinog poziva i prvog poziva Z ka Jeleni prilikom "trazenja" jelene.. Tu su smestili to vreme smrti....

Pa na to i mislim. Ako je to tacno uopste. Okvir od sat vremena oni imaju. A da li je to taj okvir? Moguce je da su utvrdili i na osnovu nekih drugih cinjenica koje mi ne znamo. Ako su utvrdili. Sto se forenzike tice ako je ubistvo isti dan i tada je okvir od tri sata. Takodje, njeno telo je bilo u vodi sto otezava realno merenje temperature tela u smislu vremena smrti.

Pa je li Dosen sam sebe postavio da vodi istragu?Mada u realnosti on nije ni vodio istragu ,Dragan Kecman je sve objasnio ,ko je vukao konce realiti istrage,.

- - - - - - - - - -

I sad gledajte da sto vise zatrpate i ispamujete prethodne postove,,,BrAvO

Krenula sam da citiram tvoj post u kome si napisao da je Došen bio idealan da vodi slučaj zbog njegove tamne strane...ali taj deo posta sada ne postoji, ali svejedno, reći ću ti da iskuliraš tu tamnu stranu nego lepo napiši kriminalnu prošlost. Kriminalac je vodio slučaj.

Za to vreme smrti, sigurna sam da je utvrđeno, ali se naravno ne iznosi u javnost. Bilo je jednom u Crnoj hronici specijal o nekim ubistvima i desilo se jednom da je obducent napravio fatalnu grešku i pogrešio je prilikom određivanja vremena smrti. Ima i toga.
U nekoj drugoj stranoj emisiji, sećam se da su pričali kako se utvrđuje vreme smrti. Laik sam što se toga tiče, ali nešto je bilo vezano za podlive krvi na telu u trenutku kada je pronađeno. Kako krv više ne cirkuliše telom, zbog sile zemljine teže, krv se sliva ka tlu i na osnovu toga se donosi zaključak koliko je osoba bila mrtva.

Na slici iz novina kad nose Jelenino telo, njoj je majica malo podignuta, ali na stomaku nema tih podliva iako je bila licem ka zemlji. Ponavljam, laik sam, pa ako bi neko stručniji znao više o tome, neka podeli sa nama.

Poslednja izmena:
Zoran je u zatvoru. Uskoro će suđenje. Ako je nevin (u šta ja lično sumljam, ali moje mišljenje je ne bitno), biće oslobođen. Ako je kriv, biće osuđen. Nadam se da je policija obezbedila dovoljno dokaza (a kakve dokaze ima videćemo kad počne suđenje). Kad počne suđenje, mnoga pitanja koja su na nejasna, dobiće ovakav ili onakav odgovor. Ja svoje stavove nisam gradio na žuto štampi, već na izlaganju stručnih osoba (pre svega Zlatka Nikolića). E,sad što neki forumaši misle da su stručni od čoveka koji je 20 ili 30 godina kriminolog, to neću da komentarišem.

Suština mog ubeđenja je sledeće: Ceo slučaj se temelji na izjavi Zorana, da se na nasipu nešto desilo. A upravo i Nikolić i Šipka sa stručne strane dokazuju da Zoranova verzija nije tačna. A ko je Zoran nevin, zašto ne govori istinu šta se zaista desilo na nasipu?

Novinari su kreirali javno mnjenje ,a ne neki pojedinac,novinari ..

- - - - - - - - - -

Ma nemoj Milena ,mnogo si ti pametna...znas ti dobro ko je vodio slucaj ,i ko danas sedi na toj fotelji...

- - - - - - - - - -

Ma nemoj Milena ,mnogo si ti pametna...znas ti dobro ko je vodio slucaj ,i ko danas sedi na toj fotelji...

- - - - - - - - - -

A sto se tice posta ,nemam pojma ,tek sada videh ,ocigledno da nekome smetaju ,bodu oci

- - - - - - - - - -

VNf ,Zlatko Nikolic nije Nikakav KRIMINOLOG ,vec psiholog u penziji ,od pre par dana,...

- - - - - - - - - -

Izvini od pre par godina ,tastatura me zeznula.

Novinari su kreirali javno mnjenje ,a ne neki pojedinac,novinari ..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Javno mnjenje je podeljeno. Deo veruje u Zoranovu krivicu, deo da je nevin. Važno je sledeće: da policija i tužilaštvo ne rade po uticajem javnosti. Kada bi javnost mogla da utiče, na rad policije, Zoran bi bio uhapšen još prošle godine, kada je slučaj bio u epicentru javnosti. Tada su optuživali policiju da je nesposobna, da ne može da reši jednostavan slučaj, ali policija ne hapsi Zorana. Hapšenje je usledilo kada j slučaj Jelene Marjanović nije bio u prvom planu (bio je gotovo zaboravljen).

U vezi Zlatka Nikolića čovek je 20 ili 30 godina proveo radeći sa osuđenicima za najteža krivična dela. Inače, prošle godine si se više puta pozivao u porukama na Nikolića, (i tada je Nikolić optuživao Marijanoviće ali indirektno). Valjda si računao da većina forumaša nije gledala emisiju. Sada kada je Nikolić otvoreno prozvao Marjanovića prvo zbog Rade, a kasnije zbog ubistva najednom Nikolić više nije stručan.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back