Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na njegovom mestu ,ja bi ih pritiskao ,ako treba i angazovao privatno ,ali on to ne radi,,,zasto takva mlakost,zasto takva stegnutost?

O Jeleni pricano sve ok ,super,naravno o preminulima sve najbolje ,to se tako radi,da bi ostali u pozitivnom i lepom secanju,ok ,da bi je i cerka tako upamtila ,,,,posle hapsenja ,prica se naglo menja ,od strane oca ,panika ,strah za zivot sina preovladava ,zasto takva reakcija ?A pre hapsenja je izjavljivao"mi sve znamo" ,ali nista ne smemo da kazemo ,da uradimo,je li to u pitanju ,ruke su nam vezane,,,pomozite?!

Covek se brani cutanjem i ima 5 advokata ! Pa zasto bar ne dopusti da ga isputuju i ne pomogne istrazi u tom smislu? Pa zna se zasto...
Oni su trebali da ga pitaju prvo za kljuceve od kola... Posto stalno tvrdi da ih je ona vozila da li ih nosila sa sobom ili ih ostavlja u kolima i kako to da on sa cerkicom "polako krene ka jeleni" na stazu dugu 1800m, a da predhodno ne zakljuca kola... Pa tako sto su kola odmah zakljucali i krenuli zajedno na stazu...

Evo sad kurir objavljuje tekst u kome kaze njihov sagovornik ne pominjuci mu ime tvrdi da je sigurno oteta od vise osoba i da joj je telo ubaceno u noci pretrage terena u kanal i da su joj prsti potapani u varikinu... Nema sumnje da je taj njihov tajni sagovornik onaj "direktor" CFI :per: Sad mu ni ime ne pominju da bi vest izgledala ozbiljnije :mrgreen: Salim se to je iz predostroznosti da se ograde i oni i onaj sto to izjavljuje...

Brani se cutanjem- njegovo pravo!Ce mu zabranis?Ovo oko koli te nista ne razumem ,ali bas nista ,dibidus..
Bio je pre ovde na temi neko sa avatarom cini mi se Klinta Istvuda... Isto je ima tako glupe zakljucke kao ti(al cini mi se malo bolji covek)... Ali ja sam ipak ubedjen da si to u stvari ti promenio nick i avatar, jer nemoguce mi je da postoje 2 toliko glupa coveka...

Опусти се,
чика се само шали !

Знам ја да твоја врста не уме другачије ..! ;)

I sad ja kao treba da skocim i da te pitam o kakvoj vrsti govoris i zasto pobogu tim svejaznamatinistaneznas tonom?

- - - - - - - - - -

Majole ,a zasto je kukao nad svojom suDBiNom?Sta ti mislis?

Znas kako, nekada su stvari jednostavnije,mnogo jednostavnije. Nekako mi je nerealno da su oko ovog ubistva neki ozbiljni igraci. Iskreno,ako hoces moje licno misljenje,mislim i da ova porodica voli malo teorije zavere i da su inicijalna kapisla vrlih nam naslova vec godinu i po dana.

I sad ja kao treba da skocim i da te pitam o kakvoj vrsti govoris i zasto pobogu tim svejaznamatinistaneznas tonom?

Боље би ти било да поступаш у складу са тим твојим аватаром,
али ето,
ти би да мало будеш и активна женска,
па му и ти нашла ману.

И као таква ти сад Кизи спочитаваш што он не гледа у камеру !?

Ало Пожега !
Алооооооооооооооооооооо ...........

Majole ,a zasto je kukao nad svojom suDBiNom?Sta ti mislis?

Боље би ти било да поступаш у складу са тим твојим аватаром,
али ето,
ти би да мало будеш и активна женска,
па му и ти нашла ману.

И као таква ти сад Кизи спочитаваш што он не гледа у камеру !?

Ало Пожега !
Алооооооооооооооооооооо ...........

I sad treba da se pecam na ovo poprckivanje?

A mozda je Zoki kao pravi umisljeni specijalac i snajperista sa sobom u dzepu uvek nosio boks za tucu... Na kraju ga je bacio sa druge strane staze gde je mocvarni teren i gde se istrazitelji uopste nisu usudili da istrazuju, jer nemaju ni mogucnosti ni uslova za to...
knuckles brass 60033.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back