Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U novine su samo prvih par dana mogle da procure prave i korisne informacije... Kao recimo to da je krv nadjena na nekoliko mesta u krugu od 10m, da se ona nije borila(jer nema tragova borbe pod noktima vec da je bezala nakon prvog udarca)...
Ili izjave strucnih ljudi ; "Ubica nije imao mnogo prostora za manevar jer se sve događalo usred dana, na mestu gde prolazi puno ljudi. Zato je Jelenino telo samo ubacio u obližnji kanal, zapetljao ga među vrbe, a čak nije stigao ni da ukloni ostale tragove, kao što su njen mobilni telefon, patika, šnala... Potom je brzo napustio mesto zločina"
Tepih iz kuce je odnet iz sledeceg razloga: Policija je tek sutra dosla u kucu i pokupila svu obucu ukucana(vec to im je greska), ali znajuci da su tragovi sa patika vec verovatno uklonjeni poneli su i tepih, jer je najverovatnije da tragove sa patika nisu uklonili odmah pre nego sto mogu biti preneti na tepih... E sad je pitanje koliko su nasi sposobni i imaju sredstava da utvrde uz pomoc onoga sto poseduju...

Da vidimo ko to cini taj tim advokata...
Upravo svi oni koji su gostovali u Cirilici kod Marica prosle godine, a u vezi ovog slucaja, a i oni advokati koji su se pojavljivali u takodje vrlo interesantnim slucajevima...od drzavnog znacaja...

"BLIC" SAZNAJE Zorana Marjanovića brani tim od PET ADVOKATA
http://www.blic.rs/vesti/hronika/blic-saznaje-zorana-marjanovica-brani-tim-od-pet-advokata/zv8y0wq

Kako saznajemo, u petak uveče, kada je Marjanović priveden, petorica advokata među kojima su Veljko Delibašić i Aleksandar Zarić sastali su se kako bi se dogovorili o radnjama koje će preduzeti kada je njihov klijent u pitanju.

Iz druge vesti izdvajamo jos jednog advokata:

(KURIR TV) ADVOKATI MARJANOVIĆA U ŠOKU: Zoranu određen pritvor da ne bi uticao na POKOJNU TAŠTU! Evo šta oni kažu
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...-cz-zoran-marjanovic-sastavlja-tim-za-odbranu

BEOGRAD - Advokati Veljko Delibašić i Nikola Dumnić došli su da posete Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru CZ zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene.

Dakle imamo:

Veljko Delibašić
Aleksandar Zarić
Nikola Dumnić
+
Toma Fila se ponudio...

A ovome dodjamo i da je cela prica o ubistvu krenula svojevremeno od Kurira koji je dobio tad info od advokatice Dobričanin, takodje ukljucene u gotovo identicne slucajeve kao i gore navedeni advokati.
Dakle to su tih 4-5 advokata koji se do sad javljaju u slucaju, a sa strane porodice Krsmanovic to je advokat Savić

...

Jelena je retka, retka zrtva u Srbiji koju narod ne okrivljuje. Cak je i pevacica u pitanju. Nekako i mene vodi taj osecaj. U odnosu na njega ona mi deluje mnogo zdravije u svakom pogledu. Tacnije,delovala je. Nije iskljucena preljuba jer neke stvari ne delis ni sa kim i cuvas tajnu. Ja mislim da je ona htela da napusti muza i da je to skupo platila.

...

Zanimljivo je da su 2016. i Veljko Delibašić, a i Toma Fila gostovali u vezi ovog slucaja u Ćirilici kod Marića...
Takodje su zanimljivi slucajevi na kojima su ovi advokati do sad branili neke likove poput Legije, Andrije Draskovica, Dobrosava Gavrica pa cak i Ćazima Osmanija itd...

Ali da se podsetimo prvo njihovih gostovanja u Ćirilici, evo ovde je bio Delibašić u maju 2016., 40 dana posle ubistva Jelene, a kad jos nije bio angazovani advokat u ovom slucaju, ili nam bar to tad nije bilo receno... vec je u emisiji bio kao gost:

CIRILICA - Ubistvo Jelene Krsmanovic - Marjanovic - (TV Happy 09.05.2016.)

Zatim Nikola Dumnic...se pojavljivao kao branilac u nekim slucajevima protiv Darka Šarića, a inace je i pravni zastupnik FK Crvene Zvezde.

Dakle sve advokati vrlo interesntnog i visokog profila...
Sto samo potvrdjuje da kogod da je pocinio ovo ubistvo bilo da je to Zoran ili neko treci, ono ima i neku mnogo dublju pozadinu.

...

Poslednja izmena:

Kad smo već kod tih starih teorija i pisanja,a sjećaš li se da su pisali, čini mi se o Jani, i spominjali neki "drugi puteljak.stazu"...pa mi pada na pamet a šta ako ti navodni tragovi blata sastavom odgovaraju blatu ili čemu već sa tog drugog terena?

Sto kaze Grom ,svi advokati visokoprofilni ,i svi takodje gostuju u nekim emisijama,i uvek ih prati neka kontroverza ,Fila branio nekada ubice,ovome dzip spaljen ,ovaj ranjen...

- - - - - - - - - -

A i dobar advokat nikada ne moze da bude ako nije branio i kriminalce ,zlocince,to nemoj da se lazemo ,mnogo mi znamo da moralisemo..tu se covek kali i stice radno iskustvo ,a ne kroz lake slucajeve.

- - - - - - - - - -

http://rs.n1info.com/a318503/Vesti/Vesti/Curenje-informacija-o-hapsenju-Zorana-Marjanovica.html

5 advokata

- - - - - - - - - -

Todor Dosen ,inspektor za krvno seksualne delikte radio na slucaju,a zatim smenjen posle 3meseca,,,sta inspektor za kr.seksualne delikte trazi u slucaju ubistva?

Znamo da nije silovana..

I takodje imao sumnjivu proslost ,nekoga isprebijao ,pa bio u zatvoru 6 meseci,ali je dobar inspektor ,,i onda kao pao zato sto je neke evre i neke telefone uzeo od nekog dilera!kmh

Ispomoć

Sto kaze Grom ,svi advokati visokoprofilni ,i svi takodje gostuju u nekim emisijama,i uvek ih prati neka kontroverza ,Fila branio nekada ubice,ovome dzip spaljen ,ovaj ranjen...

- - - - - - - - - -

A i dobar advokat nikada ne moze da bude ako nije branio i kriminalce ,zlocince,to nemoj da se lazemo ,mnogo mi znamo da moralisemo..tu se covek kali i stice radno iskustvo ,a ne kroz lake slucajeve.

- - - - - - - - - -

http://rs.n1info.com/a318503/Vesti/Vesti/Curenje-informacija-o-hapsenju-Zorana-Marjanovica.html

Mene ništa više ne čudi ! Neko ko se bavi twiterašima i slično naravno da je "upućen" u sve! A isto je i ovamo preko...sve je to po istom "receptu"i ne vjerujem ni u kakva budjenja,sve je to "viša sila"koja se nametnula a do kad će ne zna se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back